Underbar start på dagen!

Klockan ringde vid 10, vaknade helt förvirrad och undrade vad jag hade för planer för dagen?! Kom relativt snabbt ihåg att även idag var studiedag och att jag inte hade nått planerat förrän eftermiddagen. 

Tog tilfället i akt & klädde på mig träningskläder & gav mig ut i det fina vädret ! :D Snön som glittrade i solskenet, knarret under mina supersnygga joggingskor ! Underbar start på dagen! :) Satte timer på 15min och vände när den ringde, lite segt gick det då jag sprang platt längs åkrar så totalt blev det 30min! :) 5min längre än i förrgår ! Det är såå härligt att springa :)) 

Tog sedan en lång dusch & avnjöt sedan en underbar frukost bestående av gröt, mackor & ägg ! :D Mums ! Nu väntar jag bara på att få besked av Mickan när vi ska träna spinningen inför kvällens PASS som vi ska hålla ! Aaah, lite nervöst men spännande ! :)) 

Innan dess har jag tvätt samt de nya kläderna att plocka in i skåpet ! :) Taggar till med kvällens spinningmusik till det ! :D Efter spinningen har vi innebandyträning, och jaa ännu denna veckan coachar jag men seeen tamtadam borde de va min tur !

Hoppas alla har en bra dag, för det ska jag ha ! :)

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0