Åter på Lillsved!

Dagen har flytit på bra! Startade dagen med frukost i lugn & ro följt av promenix ner till hotellet & snacka med chefen inför sommaren. Bastun blir vecka-vecka (mån-lör) så jobbar typ aldrig söndagar! Vilket är lite slött med tanke på att det är dubbelt betalt men skönt också, att kunna få umgås med vännerna som jobbar mån-fre hela sommaren! Är mest taggad över att det är nått nytt, arbetsuppgifterna i säg (sälja öl/cider, hålla snyggt, städa etc) är ju inte nya i säg men nytt ställe och så jobbar man i princip själv. Skönt det ibland också! (: 

Gick & handla lite smått och åt nudlar till lunch innan jag begav mig till gymmet för att träffa Åse! Måste säga att jag trivdes bättre med min förra, hon var med jordnära och förstod mig på ett annat sätt. Hur som helst så fick jag iaf nya övningar som alla gick bra! Tråååkiga, men okej. Ska väl försöka orka nu i maj men sen blir det uteträning isommar! Så det så! 

Åt lite mellanmål innan jag gav mig ner på stan, via julia & hämta en tröja jag glömt, via banken och sen på jakt efter den ultimata 4års presenten! Och jag hittade den, i första butiken t.o.m.! Sweet, hoppas lillemannen tycker sakerna är lika roliga som jag tycker! Annars får jag väl ge dom till Göran;


Sen träffade jag mamma en hastig sväng innan jag åkte ner till båten! Vägen hit har gått bra, lite trött och verkligen trött på att åka själv. Nästan så att det ibland hade varit skönt att åka buss för då kan man ju göra nått undertiden iaf. Fast det skulle ta dubbelt så lång tid med buss, och då ska jag sen ha tur att det går en buss hit ut när jag kommer från båten. Nä hörrni, har nog sparat mycket tid på att ha egen bil här :) 

Nu sitter jag i sängen, har packat in maten i kylen (handla i Norrtälje) och väntar nu bara på att orka ta initiativ till att lägga mig och sova. Det blev ju ingen sovmorgon ihelgen, men har haft en superhelg ändå! Mycket nöjd chey ! 

Till sist;


weheartit

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0