Busy!

Fullt upp har vi, det märks att vi snart slutar! Usch, hemska tanke. Har haft en finfin 4dagarsvecka, verkar inte ha missat jättemycket i måndags heller, skönt! 

Itisdag hade vi långdag men hade ganska chill beroende på hur man gjorde det. Vi håller på med grupparbeten i både näringslära och träningslära. Mycket intressanta grejjer men jobbiiiigt. Vi har varit så bortskämda med knappt läxor alls och så detta nu på slutet. håhå 

På eftermiddagen åkte sen jag & ett par klassisar iväg till Ekvallen och körde rugby med idrottsklasserna i åk 6-7 på kvarnberget. Inte skulle jag trott att de var idrottsklass och nog känner jag mig gammal för jessus vad omogna dom var! Jag hade iaf tur och fick ta tjejjerna, superfina tjejjer som lyssna bra! Dom lärde sig massor också, snabblärda var dom! Hann dessvärre inte spela så mycket och pga att vi var på grus så kunde man inte spela helt som på riktigt heller. Synd,.. Men kul var det & härligt att få testa ledarskapet i en sport man inte är så säker på! Har haft 3-4 lektioner iskolan bara :) Så det var kul & bra gick det ! :)) 

Var sen ut och rörde lite på mig på kvällen, joggade ca 6km på ½h asfaltsväg. Det gick inge vidare, fick puscha mig själv stundtals, liiite sega ben efter passet på gymmet dagen innan. Men jag tog mig igenom det! Sen kasta jag i mig en banan & sprang upp till hallen & spela volleyboll! Det är ju kuuul! :))) 

Ionsdag började vi dagen med lite drama! Lyssnade på sista musiken (vi har alla fått 15min of fame och fått välja ut låtar att spela!) och gjorde lite övningar. Fortsatte sedan med fotbollsmatch! Sjukt kul! :D Ser fram emot sommaren fööör jag ska spela i korpen iaf! Med ett nytt lag med en massa blandat folk, kul! :)) 

På em sen så tryckte jag upp innebandykompendier, fixade och trixade. Fick mycket gjort! På kvällen drog ett gäng in till stan för att kolla på hockey medan jag och törna stannade hemma, chillade, åt våfflor och såg på film! :) 

Igår var det torsdag, vi hade friluftsdag med Skolan lär i gustavsberg på fm. Jag var med och hade gymnastik, blev ansvarig för hoppstationen! Inte mig emot ;) Sjukt kul var det för vi hade söta åk 1-2! :)) blir lite sugen på att jobba iskola ändå,. hmm,. Hur som helst så gick dagen super! På em kollade vi på en film om ett gäng killar som var med på OS i Paris -24, tydligen en klassiker! Lite seg eftersom man är van med dagens filmer men ändå helt ok! :)

På kvällen planerade vi inför nästa veckas friluftsdag med lite invandrare från CAS! :) Sommar Sverige är temat! Blir nog bra! :) Sen spelade vi volley i 3h! :D Hmm, stundtals skitspel och kommentarer som ej blivande ledare borde få säga meen det blev bättre! Kul att spela ändå! Hoppas på mycket beachspel isommar! 


Idag är det fredag, jag & Törna har varit till CAS och informerat och eftersom klassen skulle kolla på film hela fm så stressade vi inte tillbaka då vi ändå missat början utan passade på att handla och fika istället! Hade klassmöte efter lunch, kort, sakligt och informativt! (y) 

Nu har jag plockat lite vuxenpoäng, har ringt posten hemma och meddelat när jag flyttar hem så att dom inte skickar posten till Sverige, även gjort en räkning till klasskassan angående reseersättning, samt lite annat pyssel som måste göras! Skönt! 

Nu ska jag iväg till tvättstugan och sen se film med Törna! 

Tjingeling! 

// Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0