Nedräkning

Snartsnartsnart är det sommar! Jag kommer sakna Lillsved & människorna hur mycket som helst men jag känner även att det är dags att komma hem, jobba, umgås med finisarna här obegränsat etc! 

Denna korta lilla veckan gick fort, i onsdags hade vi helklass drama och sen gym med PP. Men vi slapp vara i gymmet och fick istället köra fotleds & knäkontroll! SUPER! Sjukt bra skit det! :)) På em hade vi sen Figge för andra och sista gången! Snackade mycket om skadeförebyggande och sånt. Intressant indeed! 

På kvällen var jag ut & sprang, 1h blev det och sista rundan innan lördagen! Bra gick det, lite seg ibörjan men bara att bita i så släpper det och man kommer in i "flowet" :) Älska löpning! 


I torsdags hade vi gym igen, denna gången fria vikter. Gick igenom mycket överkroppsövningar! Bra det, för det saknar jag :) Funderar på att införskaffa ett par hantlar typ 5kg och en boll till sommaren då det troligtvis inte blir gymkort eftersom jag 1) jobbar mycket, 2) vill vara ute mycket! :) 

På studietiden fixade jag sedan klart innebandykompendiet, skönt! Har även fått den godkänd av Henka så den ska bara tryckas upp & delas ut! "bara" näringslära, träningslära x2 kvar nu då! Och gympakompendiet,... Pust,.. 

Efter lunch hade vi idrottshistoria och slutligen fysiologi. Kunde iaf bestämma att min träningsplan blir för innebandypojkar 11-12år. Det blir relativt enkelt och användbart att ha senare! :) 

På kvällen hade vi sportkidzmöte, det blir alltså 2 veckors sommarjobb i Nacka, Stockholm isommar. Blir kul att få lite variation och så, hinner väl jobba 1½vecka hemma först kanske :) Får även bo hos Casper & C:o så det blir bra, ca ½h resväg på jobb och det är helt överkomligt! 

Sen spelade vi volleyboll & sjukt kul var det! (: 

Fredagen började med fotboll, sjukt jäkla kul! :D Länge sen sist! Och fortsatte med beteende innan lunch och ttf. 

På em var det sen bara att packa och bestämma vad som skulle med hem. Hann äta middag och sen åkte jag till båten! :) Hämtade upp Svante och åkte raka vägen hem, nattfika och sen sängen! 

Igår, lördag var det dags för SJÖJUNGFRULOPPET! Som jag och Julia väntat på! Steg upp vid 9, packade, åt frukost och åkte in till stan. Handla, laga mat & taggade! Vid halv 2 gick vi ner och hämtade nummerlapp, gick en promenix och halv 3 gick starten! :) 

Hade inte jättehöga förväntningar men det gick bra! Det var lagom mulet ibörjan men sen sprack solen igenom, och det blev lite väl varmt. Sprang en bit utan draghjälp då jag sprang om många och hade en bit fram till täten men det gick det med! Kanske tiden varit ännu lite bättre med draghjälp men ca56-57min är mer än godkänt! Sjukt duktiga var vi, jag och Julia! :D Nästa långsiktiga mål blir kanonloppet, 20km! Bara att träna! 

Åkte sen och duscha till brorsan & sen fira jag med middag på ångbåtsbryggan med Sara & Göran! Härligt att kunna sitta ute och äta! kom sommaren kom! Vi kollade hockey/spela kort och senare drog jag mig ut på kvälls/nattpromenad med J. Det var behaglig temperatur och riktigt skönt! 

Idag har jag promenerat runt hela stan, först med J, sen hem själv och slutligen en runda med Sara! Något mer vettigt har jag inte gjort, var sjukt trött när jag kom hem sen så somna när jag skulle se på film. Nu är klockan 7 och dansgalan börja inne istan, men är för trött för den tyvärr. 

Ska istället försöka ta tag i livet och göra lite vettigt! Packa upp väskor, packa om tills imorrn, skriva ut lite papper, skanna in etc. Ska hinna med att träffa chefen, käka lunch, träffa sjukgymnasten kl 12, till banken och sen är det båten 16.00 som gäller! 4 veckor kvar i skolan! 


Instagram: HannaBeatricee

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Julia Lindström

Sv: Tack Hanna! :D Du var också jätteduktig! 10 km under timmen! Jag är imponerad! :D

2012-05-07 @ 09:58:22
URL: http://lulibell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0