Tiden som skadad!

Ja trots att jag legat mest hemma den senaste tiden så har jag inte kommit mig för att skriva nått :) Dag 3 bestämde sig iaf mitt  knä sig för att berätta att jag inte skulle komma så lätt undan med så lite smärta jag hade dagen efter. 

Så den senaste tiden har jag spenderat hemma, mestadels i sängen :) Men jag har haft tur! Henrik har passligt nog varit ledig från skolan och mina fina vänner har titt som tätt kommit förbi på besök! :) 

Men nog suger det, är lite less på att inte kunna gå. Kan man gå så kan man bära saker, kan man gå kan man hjälpa till med en hel del, kan man gå känner man sig inte helt handikappad! 

Menmen, den dagen kommer den också! Det gäller bara att se framåt! Nästa vecka ska jag iaf iväg och träffa både sjukgymnast för instruktioner för rehab och även en syrra för att få ta bort stygnen! Snart har det gått 2 veckor! Sjukt egentligen vad tiden går, är snart 2månader sen jag skadade mig :o Och häromdagen var det 4månader sen jag träffade min Henrik! <3 

Idag är det lördag och min bättre hälft är i Sverige. Meningen var att jag också skulle vara i Sverige, på klassträff och att även få träffa min favorit Casper! Menmen, tog mitt sunda förnuft till fånga och bestämde mig för att det var klokare att stanna hemma då jag fortfarande har rätt ont när jag rör mig längre sträckor och stunder! Satsar på att orka mer nästa helg istället! Då är det lilla jul + skepparbal! 
 
Så nu ligger jag hemma på soffan hos mamma och pappa istället, helt ok det med. Blir uppassad till tusen och nån finns alltid tillgänglig! Har även planerat klart lilla jul & jul nästan i detalj! :) Skönt att ha det klart! Nästa vecka ska några små lilla julklappar inhandlas och sedan är det  julklappsdags! Mihi älskar att få köpa och skämma bort mina nära & kära! :)) 

Och så får jag ju inte glömma bort att min bättre hälft fyller år på måndag! :) Och så har vi ungefär 100000 julbord inplanerade! håhå men jag ser fram emot julen :) Jag har alltid gillat den! :) 

Nu vill mamma ha min uppmärksamhet igen, finns enhel del skåp & lådor att gå igenom och nu sitter jag ju stilla så hon kan komma och visa en massa saker utan att jag springer därifrån :D 

Ha det bäst tills vi hörs igen! 
 
 // Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Haha låter som om mamma e in heaven :P

Svar: haha jodu, att hon är :)
Glassflickan

2012-11-25 @ 14:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0