Det går framåt!

Jag har de senaste dagarna tagit tag i mig själv och lämnat in både en hemtent och en annan inlämningsuppgift! Skööönt! 

Dessutom har jag hunnit med att vara på ett core-pass på avancia med Camilla! Bra instruktör och mestadels vettigt upplägg på passet! Kunde dessutom nästan helt anpassa passet så att jag inte skulle irritera mitt knä med konstiga rörelser! 
 
Efter coren i onsdags hämtade jag upp getaflickan Elin och så åkte vi och titta på semifinal 3/3, den avgörande. Tjejjorna spela bra men moståndarna hade lite mer flyt och lyckades få in 2-0 innan vi reducerade till 1-2. I slutsekundrarna sen fegade motståndarna och tryckte in bollen mot sargen och de kunde fult vinna med 2-1. Hur fegt!? LÄR ER SPELA SPORTEN! God damit! Och en av spelarna ska vara med i förbundet! Oj jisses,.. vilken förebild.... 

Igår torsdag hade vi en kort skoldag, endast kommunikation mellan 11-14, fick dessutom gå när man kände att man inte kom fram längre. Jag har nu gjort min pp klar och dessutom skrivit ner anteckningar, det måste ju finnas något att göra på måndag å! Så jag åkte iväg till gymmet istället :) Mitt knä var lite stelt :S Men det blev "normalt" igen under passet :) Sen var det bara hem och duscha och till hjorten! 

Jag har min kassa/bartur denna helg, vilket innebär hjorten från tors-lör. Hur bra att jag får göra den EFTER barprovet?! Nötter,.. men jaja kul är det iaf! Igår hände de dock inte särskilt mycket, fick blanda 6 GT och jaa, ta fram öl och läskflaskor typ :p 
 
Idag är det fredag och jag ligger fortfarande i sängen! Woopwoop! 11.40 har jag lunchdejt med Julia :) Sen har jag "teammöte" inför yrkesprovet med Jan klockan 13 och sen ska jag gymma innan jag snabbt ska hem, duscha och så hjorten! Så ser min fredag ut :) 

Ihelgen ska jag annars försöka hinna med hotellära hemtentan så att jag kan koncentrera mig fullt ut på allt med yrkesprovet som ska in samma dag som hemtentan, d.v.s. nästa fredag! Och passande då att vi ska till Sverige på studiebesök då... Så torsdag är domedagen! 
 
Nu ska jag stiga upp, äta nått litet, packa väskan och sticka iväg! 

Trevlig helg! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0