Sista veckan!

Jaa hörrni, sista riktiga skolveckan är nu över! Har utvärderat utav helvete, haft de sista presentationerna och ätit en massa mat! :) 

Det känns bra, hur skönt som helst! Har under helgen nu hunnit tvätta mina serveringskläder, menykorten är skurna och ska bara sättas ihop och det ska jag pyssla med imorgon! 

Har även fått praktikschema och jag är nöööööjdare än nöjdast! Får va ledig valborg :)) I övrig spelar det mig inte så stor roll hur jag jobbar, men skönt med schema så att jag kan planera träning etc kring det! På tal om träning har det gått sisådär den här veckan, har dock haft "hjälp" av paketet jag fick från posten som hade detta innehåll: 

Bild: Fick äntligen buzzadorpaket med detta fina innehåll! #buzzador #maxim
 
Så har testat och testat! Ska precis ta och skriv en liten rapport här hade jag tänkt, nu när jag hunnit testa en del av produkterna! :) 

Var förövrigt UTE och träna idag ! Kunde bara inte åka till gymmet när solen stod högt på himlen och träden svajade lätt! Tog det väldigt försiktigt och lyssnade på kroppen dock! :)) Men mår såhär sjuuuuuuukt bra efter åt! Om 2h ska vi grilla med Sara & Rasmus så nu ska jag sätta fart med annat !

// Hanna 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0