Tiden rusar iväg!

Ja, det var ett tag sen sist igen. Fast idag går det långsamt, vaknade med en fruktansvärd smärta i magen och ett svagt illamående :S Inge roligt alls, så har legat hemma hela dagen.... Missade träningen med Åse.... Nåja, har iaf konstaterat att det inte är magsjuka iaf, skönt! För nu såhär utåt dagen har jag bara ont, inget illmående och så, är nog bara en släng av att känna av att man är kvinna och inte man tror jag, hmpf... 
 
Hjortenturerna gick bra, hann dock inte med så mycket mer under helgen. Veckan som gått har jag lagt ner den mesta vakna tiden på att göra klart meny, drycksförslag och bordskarta för yrkesprovet och sen hemtentan. Hann även med gymmet rätt bra! Dessvärre fick jag under veckan ont när jag gjorde endel övningar meen fick order om att skippa dom och göra de andra istället och det har gått bra! 
 
Lämnade in allt med yrkesprovet och hemtentan i torsdags så jag åkte med ett leende på läpparna till Sverige i fredags med klassen! Hotellbesök och lite shopping stod på schemat, fick present till brorsan,lite saker hem och lite nya kläder inhandlade! Finfint! :)) 

I lördags var det åländska cupen i innebandy, sov länge men åkte sen dit för att titta och fick se mina fantastiska brudar segra och ta guld! Hur kul som helst!!! :))) På kvällen åt vi middag med brorsan som fyllde 18år! :)) Och igår gymma jag, åkte ut till Sund och baka och så kom släkten på kalas! :) Mycket trevligt! 

Idag är som sagt ingen rolig dag, kom på att det var en till sak angående yrkeprovet som skulle in idag så gjorde det jag kunde och får hoppas på att dom blir nöjda med det. Funderar starkt på att hämta vetekudden och köra lite seriemarathon här och hoppas smärtan går över.

Hämtade förresten ut ett paket från posten igår, men visar det i nästa inlägg! 


// Hanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0