06.50 & -24!

Fredag, min lediga dag! Underbart skönt att bara ha lektioner mån-tors. Blir ju lite bortskämd med en ledig veckodag, varje vecka! Men bara att gilla läget så länge det varar :) 

Var barnvakt till Tildisen igår, och så var det kris på syrrans jobb så blev o sova där också :) Men hon har tempurmadrass så inte mig emot ^^ Trist o sova själv förståss men så blir det ibland :) 

Så för att hinna till gymmet och träning med Åse itid blev det uppstigning 06.50! Vågade inte stiga upp tidigare heller då skruttungen är himla morgonpigg för när jag steg upp kom hon också upp! :) Var mycket nöjd över mitt beslut att inviga mitt "framruteskydd" till bilen igår kväll för -24 visade bilen när jag satte mig och skulle köra in till stan! Huuh! Nog är det vinter på riktigt nu nog! Hann hem via, byta kläder och slänga i mig lite frukost innan den avtalade tiden på gymmet. 

Tänka sig så går det faktiskt framåt med knät, trots att det inte känns som det. Sköönt! Fick även nya övningar, (y) Vilket i rehabsammanhang är lika upplyftande som framsteg överlag! :)) Det var inte så farligt o träna den tiden faktiskt, och nu har jag dessutom hunnit tvätta, ätit en till frukost, duscha och klockan är nu ungefär kvart över 11 :) Skönt!

Klockan 13.30 har jag årets första arbetsintervju, säger inte mer än så till er nu! Men wish me luck! Ska även hinna med att pyssla ihop ett dopkort och köpa doppresent och fundera ut kvällens middag! Sugen på paj! Vet inte vad min bättre tycker om det dock, vi får se! :) 

Har även bestämt mig för ännu ett mål för året, jag SKA springa Sjöjungfruloppet i maj MINST lika fort som ifjol! Sprang själv utan klocka ifjol men ungefär 56-57min gick milen på då! Under 55min är årets mål! Åh vad jag längtar till bara vägar, friska vindar och våååår! 

Nähä, kort pysslar inte till sig själva! Sluta drömma och jobba nu istället är det som gäller! 

Trevlig helg på er! 

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Brändö

Jäkla bra mål Hanna, det klarar du lätt! Vi kommer äga ut alla i loppet! :)

Svar: Tack, jag ska träna utav tusan så fort jag kan/får! haha såklart att vi gör! :D
Glassflickan

2013-01-18 @ 12:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0