Händelserik vecka !

Ja jessus, veckan har bara rusat förbi! :) 

Får börja med att avslöja att jag förra söndagen var och FLÖG i ett litet 3pers flyg med pappa och en pilot över vår vackra ö :D Pappa fick det i 60-års present i somras och han fick ta med 1 person. Mamma ville inte, Svante hade fotboll, syrrorna hade inte tid! Win! :D Det var hur häftigt som helst! Bilder kommer nog senare! 

Sen inledde jag nya vecka med pluggpluggplugg, whisky/ey, vodka, brännvins prov stod på schemat och mycket tid ägnades åt det! Verkar ha lönat sig för jag tror det gick bra också (Y) Har annars hunnit med att gymma, hade en kvalitetseftermiddag med Sara efter provet och fick massa ärenden gjorda avslutade med middag hemma hos oss :) Mycket trevligt! 

Igår jobbade jag på Hjorten, vet inte om jag hade 100% lov till det meen jag tog det lugnt och det kändes bra! Blev ingen lång kväll heller så :) Skön mjukstart! Hade himla trevliga gäster också, två barnfamiljer :) Vi blev nog alla lite bebissjuka, t.o.m. Camilla som hävdade att hon inte gillar barn :p Hur som helst var det skönt att va tillbaks, lite ringrostig men det gick nog helt bra :) Kunderna var nöjda iaf (Y)

Idag har jag hunnit med att va iskolan och förbereda inför kvällen, fick gratis lunch där med (Y) Sen har jag gjort ärenden, hämtade ut en vinst från Jicken-julkalendern och det var en tvätt & klippning! Visserligen inte hos min frisör meen när man nu vunnit den gratis kanske jag kan vara lite otrogen! Topparna ska jag väl våga nån annan röra iaf :) 

Var även på min andra arbetsintervju och har nu beslutsångest deluxe! Ska försöka ta ett beslut ihelgen hade jag tänkt. Skönt att kunna välja hur som och inte bara måsta ta det enda man får. I-landsproblem indeed! 

Försökte sen lugna mina nerver med reashopping som jag kunde finansiera med presentkort sånär som på 35cent! ^^ Blev nya "lite stadigare" skor! Lite tyngre, tjockare material än tygskor typ :) Bra att ha när vädret är lite sämre! + hårsnoddar! Så faktiskt saker jag behövde :) 

Har även varit och handlat frukostmat och bäddat åt syrran och Pete som kommer inatt, så blir inte en så lång helg trots att min fina åker på bortamatch + cup. Har inbokat nattjobb ikväll (äntligen!!!) meen lugna er jag ska sitta ner i kassan så inte så mycket spring! 

Imorgon ska jag sova länge, försöka hinna med ett gympass och sen blir det middag på Hjorten med lillebror, storasyster och Pete och därefter 8års kalas för systerdotran! :) Söndag blir troligen i Sund, har inte varit där någon längre stund sen förra året :o 

Nu behöver jag laga ihop lite mat, köpte fastlagsbullar till efterrätt (a) lite tidigt men dom såg ju så goda ut :o haha
 
Trevlig helg på eder alla! :) 

// Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0