Låter kroppen bestämma!

Dag 2 och därmed sista dagen av "Ansvarsfull alkoholservering" avslutad! Började dagen med att lyssna på att läkare som pratade om de mentala skador som alkohol ger, nog intressant med likväl sövande. 

Resten av dagen bestod "Konflikthantering" med Henrik Mattson från cuab (.se) Och vilken kille! Inspirerande, intressant, övningar jaa helt fantastiskt faktiskt! Lärde mig en hel del både om hur man faktiskt ska bemöta olika sorters gäster men även endel om mig själv t.o.m. :) 

Sen drog jag ner på stan med flickorna för att inhandla dagens middag: Marinerade kycklingfileér fyllda med philadelphia och skinka! :) Var även och lämna in skattekortet så jag undviker 60% skatt & så ligger det färdigt där inför framtida jobb! Sweet! 

Hade sen planer på gymmet ikväll men lät kroppen bestämma och den sa vila. Så för att inte irritera den och få någon otrevlig förkylning på halsen igen så valde jag helt enkelt att stanna hemma och vila istället! Har passat på att fota och lagt upp en massa bilder på saker som jag hittade när jag rensa hemma i mitt flickrum i söndags! Tänkte se om någon annan skulle få glädje av saker jag inte längre har använding för! Och att tjäna lite på det är ju inte heller helt fel :) 

I övrigt har jag chillat järnet och imorrn är jag ledig! Ska få laptopstödet sålt (Y), gymma om kroppen känns piggare, diska, tvätta, handla och ev. klippa mig ifall nån frisör på stället jag fick presentkort ifrån har tid för lilla mig :) 

Har förövrigt valt att skjuta upp resan vi tänkte ta på sportlovet, egypten är oroligt (igen när jag tänkt åka :o) och kanarieöarna lockar inte så värst mycket och det är till dessa platser det finns resor kvar.  Blir att åka i slutet på maj istället, innan jobbet kallar! :) Är sugen på Grekland eller Kroatien främst :) 

Sen står myskväll på schemat här imorrn kväll Ofantligt skönt om du frågar mig :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0