Myshelg!

Helgen blev riktigt bra ändå, trots att jag fick sova själv. Jobbade natt i fredags, kassan första gången och det gick nog bra :) Nått små fel kanske, men inga större missöden :) Fick åka hem redan 3.30 också så det var skönt! 

I lördags sov jag länge, skööönt! Sen kom syrran hit och vi pyssla födelsedagskort och slog in presenter till skruttan medan vi prata om allt och ingenting :) Mycket trevligt! 

Sen hoppade jag i duschen,for och hämtade Svante och sen åkte vi alla 4 till Hjorten på middag! God mat, trevliga servitörer, en riktigt mysig restaurang om jag får säga det själv! Åk dit vettja! Öppet tors-lör! Därifrån styrde vi sen kosan ut till Eckerö på 8-års kalas och blev där långt efter att skruttan lagt sig. 

I söndags steg jag upp vid 12, hämtade upp helgens umgänge och så åkte vi ut till Sund! Städade ur en massa lådor, hittade saker som jag ska göra mig av med/vi behöver i stan :) Plockade även igenom diverse lådor och sorterade upp dem! Jisses vad jag redan har saker, skulle nog kunna fylla ett helt hus redan :o 

Fick en himla massa gjort meen vet också att jag har sjukt många timmar kvar där innan jag blir klar, om man någonsin kan bli det?! Nä men jag har en liten plan på att göra mig av med allt jag inte kommer ha någon nytta av i framtiden, så att det inte bara får hänga med för att jag inte orkade kolla igenom det :) Planen långsiktigt är att rummet ska se ut och vara ett neutralt gästrum för mamma o pappas alla möjliga gäster :) 

Vid 23 kom sen äntligen min fina hem igen! <3 Vi gick och la oss och sen mitt i natten måsta jag upp och skjussa syrran och hennes kille till båten. Det tog knappa timmen och sen hem och sova igen. Någonstans där började väl roten till varför jag legat hemma nu måndag och tisdag. Förkyld, feber, och en sjuhelevetes huvudvärk :S :( Har som "tur är" bara missat mest matlagning, det är sjukt kul men inte så att jag blir efter direkt. Nu onsdag-torsdag har vi föreläsning hela dagarna så när som på vinlära provet jag ska skriva om imorgon. Och som ni kanske förstår har jag inte haft ork att plugga de senaste dagarna,. meen jag måst väl ta tag i det nu. För jag orkar inte ha det hängandes efter mig längre, de får gå som det går. Wish me luck! 

// Hanna 



Kommentarer
Postat av: Sofi

Voi voi, int va de ju meningen att laga dig sjuk! Krya på dig! Och lycka till jo!

Svar: Nå jag hade nog blivit det förr lr senare ändå :) Har känt att det varit påväg rätt länge nu,.. men tack! Två dagar i sängen gjorde susen, mår prima nu! Och provet gick vägen det med! :)
Glassflickan

2013-01-29 @ 20:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0