Skola & gym!

Det kommer nog inte hända alltför många gånger så lika bra att säga det, sååå sköönt att vara tillbaks iskolan idag! Provet gick vägen, det var några små saker jag inte riktigt kom ihåg men i övrigt kunde jag nog allt (y) :) 

Dagen fortsatte med kurs/föreläsningar på temat "Ansvarsfull alkoholservering". Det handlade givetvis om alkohol, men även droger, narkotika, polisen roll och restaurang- och krog branschen generellt :) Överlag helt intressant, även fast den sista föreläsaren hade kunnat förberett sig en aning mer tycker jag,... 

Ikväll har jag varit till gymmet, var ju ett tag sen sist då jag kände mig halvkrasslig ihelgen och sen låg hemma sjuk mån-tis var det ett tag sen såå med tanke på det gick det bra! Men ska tvinga mig dit varje dag fram till min födelsedag nu! Bokade in o träna med Åse den dagen så, för andra året irad! Tyvärr ingen tradition jag vill  fortsätta med (Förlåt ^^) 

Men nu blev jag trött, det var som sagt ett tag sen jag var till gymmet och om jag ska orka sitta och lyssna på del 2 av kursen imorrn med konflikthantering och alkoholens effekter som tema är det nog lika bra att stänga av datorn och krypa ner i sängen nu! 

Just ja, tack för "hårbanden" syrran! Passade perfekt och jag slängde glatt mina gamla slitna i roskisen! 

Nattinatti! 

// Hanna 

Kommentarer
Postat av: Sofi

Vad bra :) Varsegod :)

2013-01-30 @ 22:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0