Lördag!

Vaknade upp med aningen träningsvärk, ni vet inte sådär "jag kan inte gå, känner mig som +80" utan mer som "fan vad bra det känns, bra träningspass" :) Så det är skönt! Härligt att få springa igen, även fast det bara är korta intervaller och "idioter" fram och tillbaks så är det en härlig känsla!

Efter gymmet hann jag hem, duscha, träffa Henrik i 5minuter innan jag måste springa iväg till skolan för att städa baren. Åkte sen med Sara en snabbis till hennes o Rasmus nya lägenhet och kika :) För att sen återvända till skolan igen och avverka ett hjortenpass. Som tur var hade vi mestadels fullt upp  hela kvällen så tiden gick relativt snabbt!

Idag åkte vi ut till eckerö på förmiddagen, fikade med syrran, toffe och tilda som åker iväg på semester nästa vecka! Fick dela ut påskägg numero 1 av 5 :) Väl tillbaks istan åkte Henrik på match och jag skjussa Henriks föräldrar till hamnen. Nu är jag hundvakt = sitter och gör ingenting.
 
Är faktiskt riktigt uttråkad, trött är jag också. Men men om 1h ska jag vara på Hjorten, sista kvällspasset isalen! Är bara o stå ut :) Mycket lite folk bokat ikväll dock, så lär bli rätt mycket dötid. Men då borde vi iaf få gå hem rätt tidigt också (y)

Imorgon ska jag sova läääänge, har jag planerat iaf. Vad som mer händer får vi se, gymmet ska jag ivarjefall besöka :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

// Hanna
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0