Att vara ledig!

Är sjukt skönt, du är fri utan bestämda jobbtider och kan hinna med hur mycket eller hur lite som helst :p Dessvärre har jag en ganska lång "to do" lista men likt igår så har jag inte kommit långt med den än. Inbillar mig att jag lika bra kan vara hurtig senare i veckan innan praktiken som börjar först sent på eftermiddagen då jag har mest kvällspass kvar. håhå, inte lätt! 
 
Hur som helst, tog tag i mig själv igår iaf, började skriva på ett personligt brev till en ansökan, for och handla, pantade flaskor, diska och laga mat :-) Sen ringde pappa och vi diskuterade restauranger i Marienamn, var tydligen 40år sen iår han gick ut handels och det skulle de minsann fira, men var de skulle äta ville han ha hjälp med :) Tjänade även lite pengar igår, sålde bort värmeljushållare och en mugg + fat! :D 

Det blev en sen middag, och ett ännu senare träningspass. SÅ det blev uteträning, lätt jogg, och mycket gå. SKönt att röra på benen igen, som inte känns lika stela längre (y) 
 
Idag har jag inte hunnit med mycket, och funderar nu på vad som borde prioriteras. Och hur motigt det än känns så blir det nog hälsocentralen,... Har ett födelsemärke som bråkar med mig och nu är jag trött på det.. 

Såå ja, men i väntrummet kan man ju iaf spela Candy crush!  haha 

Ikväll ska jag förhoppningsvis få sälja bort spikskorna, kille nr 2 kommer och ska prova dem! Hoppashoppas! 

NEJ, slut skrivet. HC väntar! Gymmet ikväll då istället kanske, men det är så svåårt att motivera sig dit när solen skiner.... Vi får se! 

Tjingeling! 

// Hanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0