Skola, koulu, school, escuela,...

You name it, jag har nu i skrivande stund gått 2 veckor iskolan! 2 veckor! Och vet ni va?! Jag är redan trött på skiten,...

Visst, det är ett nytt år, sista året på lusse, det "roooliga" året, NOT. Det är inte kul, visst har faktiskt 2 nya ämnen, lite kul är de ju att Elin & Vickan börjat o så meen jja. Jag saknar förra året ! Jag saknar Måns, Sara, Linus, tyskalektionerna med Sara, Boijjer o Marie, jag saknar känslan av att veta att jag inte behöver bekymra mig för nå desto mer. Jag gick i 2an, behövde inte oroa mig för hur skolan var lr vad jag skulle göra nästa år. Jag var mitt i skolgången o det var väldigt skönt.

Första skolveckan hände de väl inte så mkt eg, vi börja på tis o jag hade ÅUF möte på kvällen, Onsdagen var nice, börja 8 me franska, sen hade vi beachvolley på backeberg o var hemma o hade slutat skolan redan vid 11 ^^ (y)

Onsdagen sen jobbade jag skiten ur mig för att få klart Måns & Saras album, o klara blev dom (y) :)


Måååååååååååns ! ^^


Saaaraaa ! :D


Förstasidorna :)


Och framsidorna :)

På torsdagen sen efter skolan kom dom hit o vi åt kladdkaka o prata o hade de trevligt ändå tills "hej då" delen, hatar att säga hej då, skrev om det i ett tidigare inlägg (ordet Hej då)

Så kvällen blev tung, gick sen ut o gå me jeffe, för att komma på andra tankar. Och det funka, tack jennifer !

Fredagen sen drog jag mig igenom, jobbig skoldag. På kvällen sen var det födelsedagsbarnsfirande ! Har en drös me bilder därifrån, kan visa dom i ett skilt inlägg !

// Glassflickan ",


Friheten är mitt vackra namN! (15-16 aug)

Jaa då hade jag äntligen sommarlov då, hela 2 dagar ! Lägger man till dagen i början av sommaren så hade jag hela 3 dagar denna sommar !

Dessa 2 dagar gick dock väldigt fort o jag satt mest framför en dator o skrev ut bilder ! På måndagen var jag även Fia vakt ,, (Fia är Jonas föräldrars hund). Jonas föräldrar var på kryssning, Jonas börja jobba den 16 o även Richard var på jobb. Vilket resulterade i att jag fick ta hand om na :)

Dock kunde jag inte ge henne så mkt uppmärksamhet eftersom jag var mest upptagen med att skriva ut bilder som sagt.

På måndagskvällen sen var det dags för sommarens första träning med laget ! Vi var dock inte många, ca 8 pers o det var väl sådär. Jogga o gymma. Inte min favorit meen de funka. Skönt att röra på sig var de iaf !

Även fast det såg ut typ såhär ! :O

Efter träningen var det pepp inför skolstarten som gällde, Naaat ! Meen iaf, jag försökte ^^,



// Glassflickan ",

Sista jobbdagarna ! ( 11 - 14 augusti)

Tror inte jag uppdaterat efter Sverigeresan heller såå kan väl göra ett kort försök! :)

Jobbade morgon på onsdagen dagen efter, minst sagt jobbigt att stiga upp ! Efter jobbet var det bara snabbt hem o seen var det dags för DANS ! Hade ju missat 2 dansträningar så det var sjuuuuukt kuuuul att dansaaa! :D log hela tiden, har nog aldrig haft så bra utstrålning förut ! haha :D


Googlade dans o hittade denna vackra bild ! ;D

Torsdagen var det jobb på morgonen igen, o kvällen plockade jag o gulle upp grejjer. Så mycket mer än så hände inte :)

Fredagen den 13,  Kulturnatten !

Fick jag soooooova, o gud vad skönt det var :) Dagen rann iväg o sen åkte jag iväg på samling inför dansuppvisningen ! :D Det var awesooome, alltid lika kul att dansa inför publik! Gulle tog lite bilder jag tänkte dela med mig av :)


Nette: Jonas tar kort, jag tänker INTE titta dit --> vi tittar på varann ;D



Gulle filmade även när vi dansa Wakawaka, kanske ni får se det nåån dag ^^

Efter dansen for jag hem o duscha o sen var det jobb som gällde ! Skulle egentligen ha börjat jobba 17 meen cissie var snäll o jobba från 17-19 för mig. Men Cissie ringde o sa att kiosken var övertagen av getingar så skyndade mig dit !

Vi fick hyfsad kontroll över getingarna o vid 19 for Cissie hem o DÅÅ brakade helvetet LÖST ! Jag hade KONSTANT kö från KLOCKAN 19 till stängning  ! Jag hade eg arbetstid till 22 meen det var ju döfött ! Fick tillslut säga till att kön slutade efter ett par svenskar. Kunde stänga lite över 23 först ! Det var sjuuukt smutsigt, skull SÅ ha behövt haft hjälp i kiosken ! Det var en enorm tur att Jonas kom sen, han hjälpte mig massor :)

Oavsett vad jag sagt förut så var DETTA sommarens värsta arbetsdag ! Det kändes som den aldrig tog slut, som tur var kom som sagt jonas o hjälpte mig, o sen även Selinda som fixa mat ti mig ! Hann dock ändå knappt äta nått. Herregud säger jag bara, det var sjuhelvetesjävla jobbigt !

Blev så sjukt irriterad så jag t.o.m. sa schh åt några barn som inte kunde va tysta när mamman sku säga ti mig vad dom ville ha, meen sen fick jag beröm för det av ett par tanter som var bakom i kön ^^ haha

Så stort tack Jonas & Selinda o alla TREVLIGA kunder som tyckte synd om mig ! ^^ haha :)

Lördag 14 augusti

Hade tänkt fara hem o sova på fredagen, meen var så sjukt slut o kom så sent så det gjorde vi inte. Vi for istället ut på lördagen eftersom det var Ninas födelsedag ! Och som vanligt var det jag o jonas som fick fara på kalas, eftersom "ingen annan kunde" -.-

Nåja, det var kul iaf :) Träffa lite släkt o annat folk :)

Sen åkte vi vidare till grillen för middag ^^
o sen SISTA jobbdagen ever ! Och min kortaste, började 17 o restaurangen stängde 19. Var MYCKET SKÖNT !:D

Kvällen var jonas ti saltvik m. JEM (Justus, Ellinor o Minna) o jag var hemma o fixa me bilder :)



// Glassflickan ",


Sverige del 2 !

Jag är sjuk, förkyld, hostar o min mage håller på att ta död på mig. Så därför har jag äntligen tid att skriva ! haha :D Skolan tar mycket tid, jag har haft mkt att göra, o prioriterar hellre lite tid me jonas på kvällarna än att sitta här. Så fort jag får min bil tillbaka ska det bli ändring på allt ! Jag förlorar så sjuuukt mkt tid på att måsta åka buss ! Fast det är stadsbussen ! Det tar 20min att komma hem, o då räknar jag INTE med väntetid eller att jag måst anpassa mig efter nån busstidtabell. Så deet suger !

Nåja, sverige del 2 ska jag bjuda på iaf ! Får se hur mkt jag orkar skriva mer sen :)

Vi steg inte upp så där överdrivet tidigt ^^ Patrik var snäll o steg upp o fixa fram frukost åt oss :D Vid 11 halv 12 tror jag det var vi drog iväg till IKEA igen ^^ Skulle främst köpa bonsai träd till Hampe & Åsa men hitta även nån liten sak vi glömt dagen före om jag inte minns fel (A)

Därefter åkte vi till Täby centrum, dags för SHOPPING ! Och det var fortfarande REA på vissa butiker !


På Gina t.e.x ! Fick allt detta för 196 kr ! :D

Allt kostade 49kr styck! heelt sjuukt :)

Syns inte så bra meen det är ett par korta svarta shorts (som jag velat köpa hela sommaren)
En Rosa oversize t-shirt (storlek XXL ^^) med texten "Sweeter than a berry" Gulle tkte ja sku ha den ^^
En grå skön lite varmare tröja och EN ljusblå Klänning ! Borde nog ha en bättre bild på den, det är iaf en volangklänning som satt jättebra ! :)


Linnena jag köpte på Björn Borg samt en skön t-shirt från Carlings tror jag :)
Linnena är jättesköna, mkt bättre än H & M:s ^^

 
Impulsköpte ju skor, svart tygskor från Race Marine 199kr. Dom har tjockare sula än dom tygskor jag annars använder så dom är bättre för knäna !
Tofflorna köpte jag på jysk, super sköna! :) 49kr
Flippfloppsen är från Nightmare outlet i Norrtälje, 20kr, sköna meen färgen försvinner snabbt, hade använt dom ett par ggr innan bilden togs, som synes :)


Från H & M :)
1par grå mjukisbyxor (behövs eftersom jag bara använder innebandyns annars ^^)
En grå hoddie, lite större vilket jag saknat !
2 t-shirts & hårsnoddar (lyckas alltid försvinna ! )

Allt köptes i Täby förutom Flipp-floppsen :)

Vi var i Täby till 4 tror jag, sen åkte vi till Norrtälje, åt på Mac Donalds (igen, JAG VET ! :O) köpte glutenprodukter till mamma o gick runt lite i andra butiker, lät gulle bestämma så det blev elgiganten o liknande ^^ Även Lidl hann vi med osv.

Sen åkte vi rätt tidigt ner till hamnen, sköönt ! Kom bra ombord o åt köttbullar. Åh va gott me "riktig" mat :)
Båtresan gick rätt snabbt o när vi kom hem var vi sjukt trötta. Men kul var det :) Vår första lilla "semester" :D



En bild på allt mitt ! Herreguud :O haha har inte räknat ut hur mkt de blev att kosta, meen det mesta var på REA o jag köpte inte mkt onödigt heller ! Så är nog nöjd, men det lär dröja ett tag innan jag far till Sverige för att handla igen ! ^^

Kul resa var det iaf, bara jag & gulle ! Längtar tills nästa men far då gärna lite längre bort (:

// Glassflickan ",




Sverigeresan, 9-10 augusti !

Jaa, äntligen ska jag ta mig tid o berätta om vår lilla semesterresa ! :)

Vi for på måndag morgon med morgonbåten o körde sen till Norrtälje o tanka o handla lite mat på flygfyren o sen direkt till IKEA, Barkarby ! VI hade GPS som gulle nödvändigt skulle ha på ^^ så vi hitta dit på direkten :) Det regna o va skitväder så mina skor blev genomblöta på den lilla sträckan från bilen in i butiken,.. -.-

Så fort vi kom in på IKEA hitta vi iaf direkt Tv-möbeln som vi ville ha ! Och den var uppsatt i båda färgerna vi fundera på, lr den lilla o den stora var uppsatt men i olika färger så vi bestämde oss direkt för den mörka :)
Även fast jag först ville ha den ljusare, men ändrade mig direkt när jag såg dom ! Den ljusa var spräcklig o inte vacker alls !


Så denna blev det ! Fast vår är inte så där fult ljusbrun på mittenlådan som denna från ikea.se :)
Tv får bra rum på den, även med andra saker bredvid o gulle får plats med alla spelsaker i dom öppna utrymmen o lådorna är jättestora ! Rymmer mycket saker (y) :)

Från ikea fick vi även med oss en massa andra saker ! Lampor, blomkrukor, en badrumshylla (liten), o en massa köksgrejjer ! Blev riktigt nöjd :)



Dessa lampor fick komma med oss hem ! :) Av den runda köpte vi 2 storlekar, dom hade utförsäljning av den större, kostade 9kr !!! Och den lite mindre kostade 25kr, svårt att veta vilken som passar efter att vi möblerat om i vardagsrummet o så kan vi ha den andra i sovrummet om vi vill, o så kan man byta o jaa :) Vi tog båda två ^^

Jag har alltid gillat denna typ av lampor, dom är stora o fina ! Och eftersom vi har en mörk soffa, o nu också en mörk tv-bänk så blir det en bra kontrast med vita lampor ! Vi har även införskaffat blåa mattor såå det blir neutrala möbler o lampor o färgglada detaljer ! Tror de kan bli riktigt bra ! :)

Efter IKEA åkte vi till Stockholm quality outlet, har aldrig varit där förut, det är jättefint ! Som en liten stad ^^, Däremot var de ju dyrt såklart, bara märkesbutiker ^^ Meen köpte 3 linnen från Björn Borg butiken, 99/st och dom är sjuuuukt sköna ! SÅ det var inte fyskam :) Gulle köpte desto mer, jeans, en skjorta, t-shirts bl.a. :)

Senare for vi till större butiker, Rusta, Stadium bl.a., :) På stadium köpte jag en ny INNEBANDYKLUBBA ! Precis en sån jag tittat på ! 96 lång, left o 32 flex! Rätt mycket flex meen eftersom jag inte skjuter nå hårt såå är det nog lämpligt för mig ändå! Det viktigaste var iaf längden! Helt perfekt ! Och den var på Rea, endast 149 !!! Heelt otroligt !

När butikerna började stänga vid 19 o vi var helt slut så åkte vi o åt middag ! tidigare på dagen hade vi varit till Mac D o ätit, gulles val, ofc ^^ Vi åt på pizza på Pizza Hut ! Nyttigt bara värre ! ;p

Sen var det dags att leta oss fram till Jonas storebror ! Vi ställde in GPS:en o var där på ca 15 min :) Vi kom dit, pratade, åt paj o sen var det dags o sova ! Vi var heeelt slut ! Hann inte umgås med dom så mycket, lite trisst men kul var de o se var dom bodde iaf :)

Var helt jättedålig på att ta bilder på hela resan! Meen ska bjuda på ett par iaf ! Meen dag två o kläderna jag köpte får ni se imorrn ! För nu måst ja plugga sen,...


Här i de gula bor Johan & Mona, Patrik, Joanna o Antonia !

Inte så bra bild ^^ den stora häcken o trädeet är ivägen ! Men det var hur som helst fint :)


På avstånd :)


Gulle påväg till IKEA :) (bild tagen dag 2, då de INTE regna ^^)


Ingången till Stockholm qualit Outlet ! :D

Fortsättning följer, nu läxoooor !

// Glassflickan ",


Ordet "Hej då"

Usch vad jag haaataaaar att säga hej då till folk! Såklart inte till typ gull på morgonen när jag vet att jag ser honom till middagen igen o såna saker, men att säga hej då till folk som man lärt känna på en resa/läger lr liknande, lr till folk som flyttar. När man inte vet om / när man får träffa personen/nerna igen, dååå är det jobbigt !

Grejjen är att jag blir så himla lipis, jaa det blir jag,. Jag hatar att säga hej då, o när jag tänker på att jag kommer måsta säga hej då så jaa, det är sjuuukt jobbigt !

Sara & Måns var hit ikväll, Sara flyttar imorrn o Måns i början på nästa vecka,... Dom är 2 av mina bästa vänner, lätt ! Och nu ska dom flytta ! Visserligen "bara" till Stockholm, meen ändå! Hej då håltimmar tillsammans iskolan, hej då fika på Svarta katten, hej då lembötehelger, hej då spelkvällar, hej då till allt !

Visst, klart jag ska hälsa på, o dom kommer ju hem ibland, det vet jag väl meeen ändå ! Det finns telefon, skype, facebook, msn etc.... men det är inte samma saaaaak !

Jag kan inte ringa Sara när allt är hopplöst helvete o behöver prata med nån, jag kan inte fara iväg till Lemböte o glömma allt skit o ta hand om konfirmander med Måns. Jag kan inte göra som jag gjort, saker o ting kommer förändras.

Med avsked kommer förändringar, och jag HATAR även förändringar. Jag gillar inte att gå i 3an o tvingas ta en massa beslut o tänka framtid o blabla,. Jag vill gå i 2an, ha mina vänner kvar o slippa allt skit !


Jag har jobbat i princip hela sommaren, o nu har skolan precis börjat ! Det känns som att jag kan falla ihop när som helst ! Jag vet inte hur jag ska orka detta, jag vet inte hur jag ska överleva alla dessa måsten o krav.

Nån annan som känner igen sig?? Just nu är jag bara trött på, jaa det mesta,. Jag tror dock att det mesta beror på för lite sömn o för lite sommarlov. Jag vet inte, men jag hoppas det löser sig snart. För detta orkar jag inte med !



Jag kommer sakna eeeer ! <3


// Eder trötta, ledsna Glassflicka,...

Det börjar gå framåt !

Tjaa, vad ska man säga?! Jag har inte riktigt haft tid för att uppdatera, meen bara jag får undan lite saker o lite rutin igen så ska det nog lösa sig :)

Blev äntligen nästan klar med Måns & Saras student/avskedspresenter igår, (y) Det har bara tagit typ 3 mån, nuu ska jag bara göra de sista idag så är dom klara ! O ikväll kommer dom över på fika, sista gången jag ser dom innan dom flyttar :/ I varje fall Sara, hon flyttar på fredag,.. :( Ogillar !

Idag har jag även diskuterat o lämnat in tentamensansökan (Y) Och min lärare är jättesnäll så jag kommer få god tid på mig, måste bara hitta inspiration för att läsa nu!

Så det känns som att saker o ting håller på att lösa sig, idag kommer dom o hämtar vårt skrivbord, vi satt in det på marknaden i förra veckan o fick svar direkt ! Sen har vi nån fotölj vi måst bli av med, meen vi kan ha nån i Sund tills vidare (gull vill inte göra sig av med nån, trots att han sällan sitter i nån :O)

Min förhoppning är då alltså att vi kan möblera om o städa ihelgen ! :D Får vi det klart så behöver vi inte tänka på de heller mer ! Skööönt !

Sen kan jag börja koncentrera mig på biologin som jag ska tenta samt engelskastudentprovet !

Meen nu måst jag sticka på lektion, har matte, sen engelska o sen IDR 6 möte o därefter slutar jag !

Cya!

// Glassflickan ",

Back to school !

Jaag veet, har inte uppdaterat om förra veckan, men jag ska ! Har egentligen inte tid att skriva nu heller, borde förbereda middag, plocka undan o vika tvätten.

Vi får besök ikväll av nån som förhoppningsvis vill ha vårt extra databord, hoppashoppas ! Idag börja skolan då, tjaa, det var väl sådär. Hade mitt livs första filosofi o franska lektion, det var väl sådär,..

 NU är jag sjuukt trött, blev irriterad på att stadsbussen fort. bara går 1gång/timme ! Fort. sommartid, gaah, så gick till jonas jobb o tog hans bil (a) så ska snart iväg o hämta honom också :) Var o handla lite efter skolan, det blir potatismos o fiskpinnar idag o gulle ville ha majonnäs, men det hittade jag varken på citylivs lr sparhallen så blev tvungen att fara till Kantarellen också, men nu ska han väl bli glad iaf ! :)

 Så nej, nu sätta fart ! Jonas slutar 17, databordsmänniskan kommer 18, o sen har jag ÅUF möte 19 ! Sen måst jag fixa det sista på Sara & Måns student/avskedspresenter,.. Detta läste jag när jag kom hem från skolan, mycket upplyftande mina vänner, mycket ! -.- ^^


Tack hörrni, verkligeeeen !

Mina svar var,:

1) buuhuuu :(
2) inte kuul :(
3) sluuta nuuuu :(

Jag vill inte gå iskolan utan mina vänneeeer! Visst har jag vänner kvar förståss, meeen dessa 3 är speciella juu,.... :(

Gonna miss you freeaks ! <3

// Glassflickan ",

Förra veckan i korthet !

Hej på er alla !

Jag vet att jag uppdaterat dåligt, har haft fullt upp. Nu har jag iaf jobbat klart i denna förbaskade glasskiosk som jag levt i denna sommar,... Ska försöka uppdatera nu iaf, jag behövde bara jobba 2 h ;D o jonas har åkt ut till saltvik med Minna, justus o ellinor :)

Hur som helst, för att göra en kort resume från sist jag skrev (bortsett från det senaste korta inlägget) så var det såhär:

Onsdag:

Mådde bättre, inte helt på topp, rösten var åt pipan men vi åkte ut till Sund me grejjer till auktionen och jag blev förälskad i 2 sängbordslampor, med blåa skärmar såklart (A) , en blåskål, och en blåskål :) 

Dessa saker fick jag också med mig hem från auktionen :D + lite annat :)  

Sen åkte jag o lekte med min gudson :), tills han skulle sova då passade Ulrica o Ted på att fara iväg till Klippan med mer auktionsgrejjer, då jag ändå var där :p

Vid halv 5-tiden blev det sen dags för T, U & C att åka till Godby o jag mötte upp Jonas o vi åkte till Klippan :))

Det duggade först, o vi visste inte hur det skulle gå med auktionen, men det slutade strax att regna o t.o.m. solen visade sig ! Det var i stort sätt en trevlig auktion, även fast jag blev galet trött på grönback emellanåt !

Nåja, jag fick det jag ville, billigt t.o.m. ^^ Tack Regina som ropa åt mig !

Och det är lite sommarfeeling det här med auktion, det måste jag nog säga :)

Torsdag:

Fick jag sovmorgon (Y) Cissie ville byta schema så jag börjar 15 istället (för att hon sku hinna me färjan) så det blev en lång arbetsdag ! När jag kom hem var jag trött, så mycket mer hände inte denna dag :)

Fredag:

Började jag istället jobba 10 ! Det hade råkat bli så denna 4-dagars jobbperiod, (har jobbat 4, ledig 2 hela sommarn) att jag jobba kväll, morgon, kväll, morgon ! Vilket var mycket tungt, så den mulna fredagen spenderades sen hemma med jonas :)

Lördag:

Jag minns faktiskt inte om jag gjorde så mycket innan jag jobba :) Det regna o var skitväder iaf, så jobbkvällen var riktigt slöö! Hade däremot glasskonferans med tjejjerna i glasskiosken på andra sidan :) Vilket var mycket nyttigt faktiskt, det finns alltid dom som har det värre stämmer faktiskt ganska ofta, så även i detta sammanhang !

Så ett litet tips, sök för guds skull INTE jobb som glassförsäljare för Valio/Robert´s Coffee ! Herregud säger jag bara, kan väl inte dela med mig av allt riktigt, men tänk dig ex. att bli filmad på jobbet?? Jonä, nej tack !

Hur som helst var kvällen slö o alla ville gå hem meen Carola (aka allas favorit på jobbet, NOOOOOT) som var restaurangansvarig för kvällen ville INTE ta ansvar för att ta beslut om att stänga tidigare -.- SucK !
Slutligen fick vi iaf stänga 1h tidigare, o det var kökspersonlen som fick ta beslutet ... håhå,,..

Söndag:

Pappas födelsedag, GRATTIS !:)


Detta var vad vi gav till pappa i present,

* 2 par kalsonger, han önskade sig det t.o.m.! :o (pappa önskar sig aldrig något annat än snälla barn, -.-)
* Ett par strumpor
* Dusch creme, special edition , fotbolls-vm ;p
* Havrekakor, bakade på dagen !

Jag jobbade alltså idag morgon, snark,.. började 10 o sluta 14, för att hinna fixa till pappas kalas !
När jag kom hem bakade jag direkt kakor, fixade ett födelsedagskort o sen var det dags för att fara till Sund !

 

På insidan står det, vänster sida(fortsättning från framsidan, som synes bland presenterna): & du har hunnit:

* ätit en herrans massa kakor o bullar &

* skidat o sprungit bort alla kakor o bullar !

= det vanliga ;)

Höger sida: Stort grattis på födelsedagen!

Önskar: Hanna & Jonas, sen lades Svante (min lillebror) till också :)

Baksidan: Är en intern familjegrej ;)

Tanken var att vi skulle fara ut o äta, meen mamma o pappa hade tydligen ändrat sig så det blev Fisk middag hemma istället :)

Därefter var det kalas hela kvällen !

På måndag morgon åkte vi till Sverige, meen Sverigeresan skriver jag om i ett annat inlägg ! :)

Hade ! 

P.s. Tyckte denna låt passa, eftersom jag åkte på måndag morgon, höhö




//Glassflickan ",


Fullt upp!

Det regnar, jag jobbar för fullt, idag fyller pappa år, vi ska på middag, sen kalas, sen hem, imorrn & tis sverige !

Jag har fullt upp, lovar på förbättring när jag kommer från Sverige ! :)

Nu ska jag till sund !

Ha de bra !

// Glassflickan ",

När jag mår sämre är min pojkvän gulligare ! <3

Glömde berätta en sak om lördagskvällen, vi sku skjussa jojji till Cola men hon behövde sin bil också, och eftersom hon druckit fick jag köra den xD hoho det tog ett tag innan vi kom iväg för det första, meen sen gick det nog rätt bra ;D haha vi hade sjukt kul under tiden iaf ;D

 Har inte varit så aktiv på senaste, och det beror på att jag mått rent ut sagt skit :/ Vi var ut o sprang i söndags (y) och sen åkte jag på jobb, jag fick t.o.m. slut 1h tidigare ! Det var söndag, lite folk, chefen är snål, ja ni fattar väl... Nå det var skönt att komma hem lite tidigare iaf :) Så vi såg på söndagsfilmen o sen gick vi o la oss.

Måndag morgon var en pina ! Jag hade ont i huvudet, i magen och sjuuukt ont i halsen ! Jag mådde helt åt helvete ! Det kändes som att jag skulle spy ! Fick knappt i mig nån frukost :S Sa åt Jonas att jag troligtvis sku gå hem när Sara kom, såå illa mådde jag :S Men ju längre på dagen det gick, desto mindre illamående blev jag, meen hade sjukt ont i halsen :/ Fick springa till Citylivs så fort Sara kom på jobb, meen halstabletterna funkade inte :(

Jag släpade mig igenom dagen och kände mig då värd att fara på dansen på kvällen, mest för att titta meen vi gick först igenom steg långsamt så jag hängde med och sen kändes det bättre så jag var med på hela träning, 1½h ! När jag sen om hem var jag helt döööööööd ! Låg på soffan och kände mig verkligen helt borta ! Men gulle var snäll o ställde upp för mig och fixade varmt vatten me honung osv (:

Imorse var det inte så mycket bättre, lr jag har inte ont i halsen längre meen är lite förkyld nu iaf, vilket jag verkligen inte har tid med ! Vaknade iaf tidigt :S Vi gick o la oss relativt tidigt igår men ändå, brukar man inte sova länge när man är sjuk?! Hah, var ett tag sen jag var förkyld tror jag ^^

Gulle hade iaf klipptid 11.15, så han for iaf iväg o lovade fixa lite saker åt mig, Kan jang, svartvinbärssaft och carmolis ! Gulle kom inte hem förrän halv 2 typ, då hade han varit runt hela stan o sparhallen, kantarellen o rinde t.o.m. o fråga om han sku fara till Godby o kolla om dom hade Kan jang !

Herregud, jag har verkligen världens gulligaste pojkvän ! Han var verkligen runt överallt för att försöka fixa de till mig :O Ååhh, jag blev helt mållös !

Nu vet vi iaf att Kan Jang inte finns på Åland längre, nått med tullregler o shit fick han reda på ^^ Han fixa iaf Carmolis (örtdroppar) och Svartvinbärssaft åt mig :) Så det har jag druckit och jag mår sådär nu,. Har inte gjort så mycket annat än legat hemma, sett på film o så. Har inte kunnat sova dock, det är varmt (trots mulet väder!!) och för ljust :/

Får lov att gå o sova tidigt iaf, för imorrn har jag fullt upp! Först ska vi till Klippan me lite grejjer, sen ska jag va me Casper hela em o sen till Klippan för att jobba på Auktion ! Så missar dansen imorrn :/ men kan va lika bra, föör jag vill inte bli mer förkyld så :/

Det är iaf en jävla tur att jag inte jobbar morron på tors som jag eg skulle, har bytt me Cissie för hon ska till sin stuga, såå börjar 15 och slutar 23, 9h :O men förhoppningsvis tidigare, om det är dåligt väder etc,...

Hur som helst så har jag iaf ännu en gång upptäckt att jag har en helt otroligt underbar pojkvän ! Han har verkligen varit hur gullig som helst o verkligen gjort allt för mig de senaste dagarna så att jag ska ha de så bra som möjligt !

Nu har jag iaf "skickat iväg" honom, Richard ringde tidigare idag när gulle var o handla o villa komma över men gulle sa att det inte gick eftersom jag var sjuk o han ville vara hemma o ta hand om mig *sweet* Men nu är han iaf med Richard, Robin o lillen o dricker kaffe :)

Tyckte att han förtjänade att fara ut fast jag nästan måsta tvinga iväg honom ^^

Så ska väl ta o dricka lite varm saft nu, o lite gott o tugga på kanske, nu när jag kan äta igen (y)
o sen krypa ner i sängen !



Dessa 3 hjälper alltid mig mot förkylning o gulle fixa 2 av 3 ! Och han försökte verkligen med den 3de, han är verkligen bäst ! <3

Nu vila upp mig så jag orkar med morgondagen !

Hoppas ni mår bättre !

// Glassflickan ",

Helgen kom, gick och försvann !

Usch vad sommaren bara rinner iväg :oIdag är det söndag, och på tis är det 2 veckor tills skolan börjar :O  Och inte känns det som att jag hinner göra nått överhuvudtaget :S Eller ja, nog gör jag väl nått, dvs JOBBAR ! Jag är såå trött på mitt jobb så jag räknar ner dagar, igår var det bara 2 veckor kvar ! Och det innebär bara 9 dagar kvar, tjooohooooo!

Nåja, i fredagskväll kom iaf Richard (Jonas lillebror) hit, vi satt och snacka och sen for jag bort en sväng och när jag kom tillbaka så satt dom o spela, såklart ^^ Senare drog vi ut på stan, gick via jobbet och tog varsin glass och sen vidare till Rockoffområdet, köpte lite godis, träffa folk, bl.a. Sara och sen blev vi stående utanför och åt varsin panini som Sara var snäll o sprang in o köpte åt oss ^^ Sen joina Måns och Linus och lite övrigt folk :) När sen Broken door börja spela gick dom in och vi drog oss hemåt eftersom jag skulle upp och jobba på morgonen. Vi hörde iaf Angel, och i det ögonblicket skulle jag gärna haft pass och varit inne, ångrar nog att jag inte köpte pass överhuvudtaget, menmen,. Nu är ändå Rockoff över, meen det hade varit kul att få umgås mer med studenterna som flyttar om mindre än 1 månad nu :O :((

Lördag sen jobbade jag från 10-17, en av sommmarens värsta dagar :O det var mulet o dött med folk meen hade ont i huvudet, var trött, o hade även ont i magen :( Sjukt jobbigt ! När jag sen slutade var det meningen att jag skulle snabbt duscha, byta om o fara till Maria & Pernilla på kräftskiva meen mådde så sjukt dåligt så jag lade mig på soffan, och senare gick jag till sängen o försökte sova ett par timmar. Jag fick nästan tvinga iväg Jonas till Äventyrsgolfen där pappa konjaken höll på :)

Jonas var och firade Hampus & Justus eftersom dom blivit pappor med resten av killgänget under lördagen, dom var först och spela paintball, sen go cart och sen var det middag på Äventyrsgolfen.

Sen vid 22 tiden hade jag vaknat till, stigit upp och funderade om jag skulle fara ut iaf, mådde mycket bättre då :) Och precis då ringde Sara (y) :) Så jag hoppade i duschen, åt lite och sen ringde jag Jonas som kom hem o så for vi iväg :)

Planen var att fara till Sara och dom meen det sket sig när en viss person jag inte tänker nämna var med dom, så vi for en sväng till Maria istället :) Hälsade på en massa Eckeröbor, träffade Pernilla, Marias "sambo" ^^ Dom delar numera lägenhet :)

Sen blev det dags för fyrverkerierna på torget ! Och då letade vi upp Sara & gänget och fyrverkerierna var riktigt fina ! Minst lika bra som Kevin & Måns kommentarer ;D haha När dom var klara drog vi vidare till Greger (Linus bil) chillade, lyssnade på musik och hade det trevligt (y) :)

När dom andra sen sku ti Indigo drog vi vidare till Stadshusparken o mötte upp med Sello & Tobbe, Nette & Basse, Jojji o lite andra :) hängde väl där en liten stund och sen skjussa vi hem alla, som vanligt -.-
Min pojkvän är föör snäll ibland !

Just ja, träffade Erica Dunder utanför Indigo också, hahah (Y) och bara så alla vet så äär hon faktiskt 23 och ½ !! haha och hon kan gå rakt också ;D

Kvällen blev rätt lyckad ändå, trots min värdelösa dag !

Idag är det söndag och vi har inte hunnit med mer än frukost (y) ;D Jonas var precis o skjussa Linus till båten och vi ska så småningom ut o springa (Y) Det är 1 augusti idag och jag SKA börja springa igen ! För snart börjar innebandyn igen, åååh vad jag saknat deeen :DD

Till sist så ger jag er Broken door - Angel ! Såå fiin :)

Hade !


// Glassflickan ",

RSS 2.0