Äntligen sovmorgon !

Imorgon ska jag äntligen få sova uuut, även fast jag borde gå upp rätt tidigt för att städa, fixa, grejja osv såå måste jag låta min kropp vila. Denna dagen har varit tung. 

Var som sagt och klippte mig, blev nog nöjd ! Det tar alltid nån dag för mig för att vänja mig och så :) Sen rusa jag iväg på mötet, killen som klippte sig före mig var ju såklart inte klar i tid, snark. 

Nåja, mötet hade just börjat när jag kom så ingen fara där. Mötet börja alltså halv 6, efter 2 möten var vi klara mot halv 9 tiden. Pust. Det är kul, men ansträngande att sitta o koncentrera sig på att lyssna o hänga med så länge. Meen, jag börjar bli van (; 

Sen for jag bara snabbt hem o packa lite o drog ut hit. Börjar känna en duktig stress inför allt som måst göras ! Höll på o få nervsammanbrott tidigare meen lugna mig och så muntra Göran upp mig. Bra med fina vänner ! (: 

Nu ska jag just sova, klockan är halv 12 och jag vill ju inte sova bort hela dagen så. Det blir inge satc ikväll, har sett klart 4e säsongen :( Buuuhuu ! Måst se till o köpa "The shoebox " med alla säsonger o filmerna i USA. Den borde ju va aningen billigare där :P 

Jag har fortfarande inte bestämt mig hur kvällen ser ut imorgon. Jag vill såå gärna fara bort, men jag borde antagligen vara hemma. Men det beslutet tar vi imorrn, nattinatti ! 

// glassflickan ",

Längtar grymt mycket !

Tills denna stress och press ska lägga sig. Även fast jag ÄLSKAR att ställa iordning, fixa och trixa inför kalas så tar det på krafterna. Pust. 

NU har jag jobbat klart, blev klara tidigt så sista timman fick jag göra vad jag kände för, haha så jag var duktig o fyllde på vagnarna och redde upp i pentryna. Duktiga jag ! ((: 

Om 1h ska jag vara hos Emma för att bli klippt, men ska nog fara i tid och hoppas på att den som är före mig inte drar ut på tiden föör halv 6 har jag första mötet och sen det andra halv 7. Därefter ska jag packa ihop lite grejjer, för är alldeles för trött för att orka göra det nu och sen dra ut till Sund ! Blir där över natten och sen har jag svårt att bestämma mig för vad som händer imorrn kväll. 

Jag skulle antingen kunna fara på Bodyjam med Anna, lagfest, lr baka tårtbottnar. Samtidigt som nedrevåningen behöver få sig en omgång. håhå hoppas iaf på att mötena går snabbt så att jag kan fara ut till Sund så snabbt som möjligt. Ju mer vi får gjort ikväll, desto mindre kvar för onsdag, torsdag och fredag kväll. Håhå men jag ser fram emot dagen. Student, ordet smakar bra ! Dessutom innebär studentdagen en hel dag där jag och övriga 92or står i centrum. Jag är ingen uppmärksamhetsapa meen det är kul ibland ! Sen älskar jag att få presenter och att umgås med släkt och vänner så :)) 

Nej nu ska jag äta det sista av pizzan till middag och sen försöka mig på att reda upp lite innan det bär iväg. Just ja, jag har blivit riktigt duktig på sistone ! Tagit CYKELN till jobbet ;D Jag har ju inbillat mig att det är kallt på morgnarna förut meen nu har jag skärpt mig ! Ska cykla alla dagar nu, enda undantaget är om det spöregnar. ((: 

Just ja, idag fyller syster S pojkvän år, Grattis till honom ! 

// glassflickan ",

Håhå

Vad annat kan man säga?? Jag känner att all min lediga tid denna vecka kommer spenderas i Sund. Just nu ogillar jag att vi har ett stoort hus ! Nåja, övervåningen får lov o va klar nu, är ju ändå ute och på första våningen vi ska hålla til meen moster kommer ju o ska troligtvis sova på övervåningen så :) 

Det var alltså städa jag gjorde efter mötet, sen for jag hem o så kom min föredetta svärmor och Richard hit och hämta deras grejjer. Nu ska jag äta lite , svara på mejlet från klubben eftersom jag fick nickes kommentarer idag och sen se Satc och o sova ! Det blir en låång dag imorrn. 

Först jobb 9-15. Sen klippning 17, möte 17.30 & följande 18.30. Sen ska jag surprisesurpsrie till Suund och städa/fixa. Sen sover jag där eftersom jag är ledig på onsdag. 

Nu mat, mejl o satc ! Råkade se skymten av min plakatbild idag förreseten, helt okej var den , på långt avstånd iaf ^^

// glassflickan ",





Denna dagen ett liv !

Jobb --> skolan o föra över allt från kontot till USb --> 5min chill --> Sund på middag och möte ! 

Håh, denna dagen ett liv. Vi hörs ikväll. Men hey, det är iaf strålande väder som gärna får hålla veckan uut ! 

tjingeling !

// glassflickan ",

Sweet sunday !

Rubriken är en repris i favorit, har man dålig fantasi så har man :p

Hur som helst så har jag avklarat dagen smärtfritt, haha steg upp vid kvart i 10, duscha, åt frukost med syrran, snacka lite osv innan jag stack på jobb. Min tröga moder behagade då inte komma hit i tid så det snacket uteblev. 

Det gick bra på jobbet, gillar söndagar. Dubbelt betalat, avslappnad stämning eftersom det är lite gäster på hotellet och knappt nån personal eftersom restaurangen är stängd. Såå man får ingen färdiglagad mat meen man överlever :)) Såå jobbigt är det ju inte att ta med sig eget ;D

Efter jobbet for jag och handla, träffa Christoffer och fick snacka innebandy ! Sweet ! Alltid kul att prata med folk som verkligen är intresserade och som inte bara snällt står o lyssnar ändå :p haha även fast det uppskattas givetvis !  Därefter rensa jag telefonen, provade ut vilken bh som passa bäst till klänningen och sen åkte jag ut till Sund. Överlämna klänning till mamma för tvättning och strykning och telefonen till min bror. Fick även äntligen iväg ett par mess. Skönt att få lite mindre att tänka på ! 

På vägen ut kom jag på att jag inte tänkt på vad jag ska ha på mig senare på kvällen, alltså nån bolero lr nått såå ringde min kära syster såå hon sku ta hem åt mig ! Taaack ! Vi diskuterade även smycken. Utöver det så borde nu allt vara klappat och klart. Brabra !

Hemma diskuterade vi även hur vi sku fixa borden i trädgården, vad vi ska låna (bord o stolar) och lite sånt. Så jag känner mig rätt lugn :) Bara jag får boka in en handlingstrip med mamma och en med syster T så fixar det sig ! 

Messade bl.a. min gamla tränare Nicke ikväll och mejla kontraktet till honom. Bara han ger sin kommentar så ska jag mejla klubben igen. Så slipper jag bekymra mig om det också. Skolpappren ska också skrivas ut och postas meen postar dom med skolbetygen så det blir måndagen efter studenten. 

Imorrn ska jag försöka hinna till skolan och kolla mitt konto och ta därifrån på usb-minne om jag vill ha nått. Annars imorrn är det möte, varpå jag lämnar in kronorna som mamma gjort till midsommarstången, ett bekymmer mindre ! 

hååh, prata även med Nette ikväll, så nu känner jag mig säkrare inför helgen ! :) Ska bara komma ihåg o betala middagen så är allt inför det fixat. 

Så lite har jag fått gjort idag. Just ja, hitta min gamla pumaväska i Sund när jag leta fram en resväska som jag sen for och låna ut. Och snygg är den, puman alltså ! Ska börja använda den igen tror jag bestämt ;D

nu ska jag fixa mig och sen se satc och därpå sova. Jobb imorrn 9-15/15.30. Hinner inte stanna längre för att hinna till skolan, fast huset lär vara öde eftersom det är provperiod ! meeen det gör mig inget :)) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Trött men nöjd !

Klockan är mycket, min syster sover såå ska undvika att irritera henne mer med knattrande när jag sitter uppe ^^

Ikorta drag så blev dagen lyckad: Inget regn, inga felåkningar, inga större missöden ! dessutom fick jag med mig hotpants och ett linne från H & M ! :D 

Nu sängen, jobb imorrn ! Och innan dess ska framtiden, dvs studenten samt usa diskuteras med min moder och min syster. Lite grann iallafall. Men hey, köpte 2 flaskor champagne och en låda öl ikväll ! såå nu är det fixat iaf, sköönt ;) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Junibacken imorrn !

Jaa, hastigt o lustigt så blev det att spendera kvällen hemma i Sund, paj och snack om allt möjligt. Hetsiga diskusisoner och annat smått o gott. håhå, sen blev det en tur via rökka och nu ska vi packa inför morgondagen ! 



Såå nu håller vi tummarna för att det INTE spöregnar iaf , och att vi kommer dit och hem utan större bekymmer iaf.

Ha en fin lördag gott folk, tjingeling !

// glassflickan ",

Otroligt trött !

Ja, det tar tydligen på att vara ledig, haha för 1 dag på jobbet gjorde mig helt slut ! Dessutom gör vädret sitt också, grått, trist och mulet. Bläää...

Jobbade från 9-15.30 idag, gick väl helt okej. Slött är det meen sånt är livet. Imorgon är det då meningen att vi ska till Stockholm, skulle det inte vara för att min syster är i USA hela sommaren så skulle jag gärna velat skjuta på det. Av följande anledningar:

-Jag är trött, slut skulle behöva sova ut. 
-Det lovar REGN, och allmänt skitväder. 
-Det är Stockholm marathon imorrn ! Trafiken, som vi ändå inte har full koll på kommer inte gå som vanligt, greeeat ! Hittade iaf att sista spårvagnen från Sergels torg gick 11.03. Hinner vi inte med den så är det köört. För sen står trafiken stilla i flera timmar. Och sen är vi fast på Djurgården till 15.40. håhå jisses... Det kommer bli en minnesfylld dag iaf ! Den saken är klar ((: 

Nu håller jag på o somnar, typ så ska laga mat och se lite satc. Jennifer mår inge vidare så får se om hon alls vill ha nå sällskap ikväll, om inte så blir jag nog hemma. Kan behöva vila upp mig inför morgondagen. Om inte annat så borde lägenheten få sig ännu en ansiktslyftning, fattar inte hur snabbt den blir så rörig?! :o håhå med lite tur får jag besök senare ikväll meen det var ju inte säkert så har inte så stora förhoppningar. 

Om inte annat så hörs vi på söndagkväll, om jag överlevt Stockholmsdagen. Pust. Vi hoppas väl på det ! 

För att avsluta med lite goda nyheter: 

- Hitta mitt avanciakort ! MÅST dit minst 2 ggr nästa vecka, minst ! Helst 3-4.
- Fick reda på NGD:s sommarträningstider, börjar kl 19. Fint, då borde jag inte påverkas av jobbet ! Och så missar jag bara 2 under USA vistelsen ! woohoo ! Ska lätt fara på dom, lite lättare att komma iväg om man har tid att passa :)) Men ska utöver det gymma , samt jogga ! + korp och dansträningar då ! Nästa säsong ska bli MIN säsong ! Så det så ! ;D

Nu maat  !

Hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Soooolen, jag älskar dig !

Det har varit en såå fin dag idag ! :)) Solsolsol ! Fixade ärenden på stan, tog en evighet på banken -.- turister!! Nåja, bara att vänja sig. Sen drog jag till Selinda ! Och så log vi ute o sola och prata i nån timme :D Underbart ! Sen drog vi vidare på en loppisrunda, TjÄna och Bettans. Blev besviken på tjÄna dock, hade förväntat mig lite mer. Nää, bettans är det som gäller ! ((: 

Däremellan skjussa vi brorsan på fottis och sen gick vi o åt glass ! Årets första bollglass för mig, och det blev en specialare med mjukglass på toppen ! Mums ! :DD Sen gick vi runt lite, hälsa på Emilia och därefter skjussa jag hem Selinda. Eftersom det var en stund kvar tills jag skulle hämta Svante passade jag på att fara en sväng ut till Järsö ! Såå fint det är alltså ! Där skulle jag nog kunna tänka mig att bo i framtiden, hihi synd bara att barnen då måst gå i Strandnäs och att det troligtvis inte är det billigaste markerna ;D meen drömma kan man ju ! ((: 

Tack för en fin dag Selinda, detta måste vi göra om ! ((:

Sen blev det middag med bror min och därefter har jag suttit och rensat gamla telefonen, mestadels skrivit över telefonnummer ! Jisses vad tid det tar ! Har iaf bara lite kvar nu. Var även en sväng till Kantarellen och pratat med mina systrar den ena efter den andra. håhå jisses vad missförstånd det kan uppstå. Tur då att LILLAsystern, dvs jag kan reda ut allt ! ojojoj. Nå det blir nog bra bara vi kommer oss iväg :D 

Nu funderar jag skarpt på att äta lite flingor och kolla nått satc avsnitt innan sängen kallar. Jobb imorrn ! Förhoppningsvis inte alltför sent så att jag hinner gymma/jogga innan jag drar ut till bjärström och underhåller jennifer :)) Tror vi ska se en film (: Sen är planering, o packning som gäller innan sängen kallar. Upp med tuppen på lördag bara ! och så jobb på söndag. håhå

Nä nu ska jag nog ta mig lite flingor, hihi 

nattinatti ! 

// glassflickan ",

Upp & iväg !

Steg upp 10 imorse, duktiga jag ! Vaknar tidigare nu när det är ljust ute. Sköönt , men jobbigt att försöka sova när det är ljust sent också. hååh nå man ska inte klaga :D 

Nu har jag ätit frukost, chillat, och ska bege mig ner på stan o göra ärenden o sen till Selinda ! ((: Sen ska jag leka fottismamma igen, håhå tur att det bara är inom stadens gränser. Ikväll sku jag borda bege mig till gymmet, just ja. Kortet är borta,.. crap... måste leta fram det ! 

Nu iväg ! 

Solen skiner, oh happy day ! :DD 

// glassflickan ",

Vilken dag !

Efter att ha försökt sola i blåsten i ca 45min så gav jag upp sen. Emellanåt, de få stunder det var vindstilla så var det skönt men i övrigt ingen höjdare. Sen kom mamma hem o därefter satte jag igång och städa ! Plockade undan, hade ut mattorna och dammsög i mitt rum. Så nu behöver jag bara dammsuga lite snabbt inför studenten så duger det o visa upp för dom som absolut ska se det ;D Efter middagen fortsatte jag med badrummet och delar av vardagsrummet på övervåningen. Tiden gick fort och helt plötsligt var klockan 18.20 ! Och jag sku vara på Body jam kl 19 !!! Paniiiiik ! Fick snabbt slänga ifrån mig (typ) det jag hade i händerna och slänga ner mina saker och köra in till stan. Jag hade ju inte heller bytt om lr fått nå färg på ögonen, jag kände mig jättefräsch. 

Sen hitta jag inte avanciakortet heller meen åkte iaf men stackars Anna hade fått sitta o vänta på mig i evigheter, stackarn. Väl framme, helt slut redan var det bara o sätta igång ! Och jessus vad jobbigt det var när man från början var upp i varv. Haha meen vi kämpa oss igenom det , Anna & jag ! Duktiga vi är ! :D sista passet med NY hotness nu, nästa vecka är det nytt ! ((: 

Nu har jag duschat, käkat och snacka med 2 favoriter på msn. Ska småningom dra mig mot sängen, är trött faktiskt. Häärligt ! Så kommer jag in i sömnrutinen igen. Ska ju upp på jobb på fredag så ska inte stiga upp senare än 10, halv 11 imorrn har jag tänkt. 

Imorgon ska jag ta ut och växla pengar, omboka klipptiden, hämta ut klockan och kolla efter iittala , lr annat jag vill önska mig i studentpresent. Därefter ska jag träffa Selinda , förhoppningsvis är det sool så att vi kan sola, hade varit nice ! ((: 

Nu satc, sen sova ! 
Glömde ju säga att Jennifer överlevt operationen, fick mess här för nån timme sen såå ska nog fara o se hur det är med henne imorrn ! (: Krya på dig nu vännen, nu är det värsta över. Bara rehaben kvar nu! Det fixar du !

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Och så försvann dygnsrytmen,...

Det där med att inte kunna sova har dåliga effekter på dygnsrytmen, nu är den väck. Bläää, ska dock tvinga mig i säng ikväll , tidigt någorlunda så det inte skiter sig totalt. För imorse, kors i taket fick jag höra av chefen ! Så nu har jag schema fram till studenten. Och efter den är det bara 2 dagar jag kan jobba innan jag sticker. Såå, jag tar det lite som det kommer :)) Sku va skönt o jobba nån extra dag i juni, för att få mer lön för den månaden meen det är heller ingen panik så :p Ska iaf nu jobba, fre, sön, mån, tis och torsdag ((: Onsdagen kommer gå åt till att storstäda, fredagen genrep och städning, fixning, nervösning,. jaaa allt. Hehe 

Sitter nu och funderar hur jenneifers operation gått, superbra gissar jag meen lite nervös är jag. Är nog mer nervös än vad jag var över min egen, haha allt hände ju så fort så jag hann inte bli nervös ^^

Idag lyser solen iaf, men det blåser endel :/ Så ska precis pallra mig efter posten o sen ta täcket med och se om det går att ligga en stund på studsmattan med förhoppningen att få liiiiiite färg iaf :)) Vi får se. 

Förresten så är det ingen vanlig dag idag, min småkusins lilla troll Molly fyller 1år idag ! Hipphipp hurra ! :DD

NU ska jag äta klart och sen ut o försöka njuta av solen ! Sen ska jag stääda,... 

Ikväll blir det bodyjam med Anna ! ((: 

// glassflickan ",

Kan inte sova !

Nä, det kan jag inte. Så har fördrivit den senaste timman med att läsa bloggar, fundera och lyssna på steelfm i hörlurar. Mysigt på nått vis, sover ju i Sund och mamma är lättväckt så vill inte störa i onödan. Dom har en bra mix på kvällar/nätter måste jag säga. Lugna , fina, härliga låtar. Mycket passande :) 

Meen nu har jag läst klart alla bloggar, känner mig lite tröttare men inte helt för att kunna sova. Jag hatar nämligen att ligga o vrida o vända på mig. När jag inte måst upp tidigt så väljer jag allt som oftast att läsa nått lr slå på datorn. Lika bra att trötta ut sig istället för att våndas i sängen liksom. 

Imorgon hoppas jag på sol, det skulle sitta fint med liiite färg iallafall i dagsläget får jag stå vit som ett spöke på dimissionen i höga klackar. Vilket innebär att jag kommer synas bra, vita jag. håhå 

Ikväll funderar jag på kontraktet och nya laget. Jag är jättepepp men samtidigt nervös, förståss. Det är alltid lika pirrigt och börja med ett nytt lag. Det är samma som att börja i en ny skola, ny klass liksom. Förutom pressen av att känna att man hör hemma där såå är det självklart att man känner en press på att prestera. Jag kommer INTE fara och provträna utan bara köra dirket. Härlapärla. eheh, hoppas verkligen såå att det åtminstone finns en snäll själ i laget och att jag inte blir nervös utan bara kan köra på som vanligt. Det blir bäst så, om jag klarar det. Om inte annat så hoppas jag att dom har överseende för att jag inte är på topp första träningen. hehe 

Nog om det, en annan sak jag verkligen funderat på är längden på kontraktet. Jag måste nog fråga om det är ok att bara skriva på för 1år och sen förhoppningsvis kunna förlänga när jag vet att jag har nått att göra året efter i trakten. Jag har förstått att det är vanligt att gå 2 år på Lillsved och trivs jag såå varför inte!? Men, jag måst ju prova på det först :) Vill inte binda upp mig så länge heller, vill känna mig friii och ha dörrar öppna så att säga :D 

Just ja, en annan sak jag måste tänka på är vad jag vill ha av min farmor i studentpresent, shit. Jag har fått en summa, en rätt hög summa som den ska vara värd, ungefär. Min kusin fick Chippendail?! förra året, tydligen nått dyrt märke som hon samlar på. Jag samlar ju inte på nått, än. Och vill inte bunkra upp med massor. Däremot har jag lite iittala glas, som jag gärna sku villa ha mer av i samma färg. Typ skålar osv. Men förutom det tror jag att jag ska kika på ett guldviva smycke, har deras ängel, blomma och heartbeat. Gillar dom massor ! Såå, det ska jag göra nuu ! Tjingeling ! 

// glassflickan ",

Kontrakt !

Jepp, rubriken säger allt. Jag fick idag ett kontraktsförslag på mejlen från nya klubben. Självklart ska jag personligen skriva under det men lika bra att läsa igenom och sånt att allt är klart så går det smidigare sen. Det verka vettigt tyckte jag meeen ska ändå se ifall jag sku kunna få Nicke lr Ted lr nån annan med erfarenhet att kolla igenom det, sku kännas bättre. Det enda jag sku behöva diskutera med dem är kontraktsperioden. På kontraktet står det att den är 2år, linjen jag ska gå är 1årig. Självklart skulle det kännas snöpligt att bara spela 1år i klubben, det är ju ingenting meen jag undrar ändå hur jag borde göra. Tänk om jag INTE trivs?? Tänk om jag vill byta?? Då har jag bundit mig för 2 år ! Nää, måst nog ta o snacka med Nicke lr Ted om sånt härnt, om det brukar vara okej att bara skriva för 1år eller om man måst skriva för 2 men att det inte är så svårt att upplösa. 

Annars ikväll så var jag ju till avancia, och det gick bra ! Sen hämta jag boysen o väl hemma kolla vi på stafettkarnvalreportaget som kom på tv ! Nostalgi ! Och så fick vi se när skolans pojkar tog guld, helt Jonathans förtjänst ! Duktig han är ! ((: Snabb som sjutton !

Därefter gjorde jag ett försök att reda upp huset, delar av det iaf. Mamma har fått tennisarmbåge, och vi vet inte om den kommer bli värre lr bättre inom den närmsta framtiden såå jag kommer nog måsta hjälpa till massor eftersom syster S inte kommer hem så tidigt. Menmen, så länge jag inte jobbar så går det ju bra. Jag mejla igår kväll, hon har fortfarande INTE svarat. Jag kan bra vara ledig meen det är ju jobbigt att försöka planera. Menmen. 

Imorrn ska jag fortsätta reda upp, ska fixa mitt rum och badrummet här upp tipptopp. Så är det bara att snabbt dammsuga i nästa vecka sen. Föör eftersom det är många släktingar man inte ser så ofta, samt vänner som aldrig varit till mina föräldrar förut såå lär dom väl villa gå runt o titta. Men sån är jag också så :P

Nu är klockan just halv 12, ska fixa mig o lägga mig o sova. Morgondagens planer är alltså städa, reda upp, plocka och sen på kvällen är det bodyjam kl 19 ! Härlapärla ! ((: 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Visst blir man trött av vädret,...

Ja jessus hörrni, igår åt jag mat vid 7 och idag vid 4. Det här med rutiner är inte riktigt min grejj, blir lätt så när man är ledig :p

Men jag har iaf städat hallen idag o insett att jag har tuuusen par tygskor, hehe undrar hur det kommer sig!? (a) Så nu har jag inga vintersaker kvar här, sköönt ! Det kommer ändå bli jobbigt o packa ihop o flytta, hatar verkligen det även fast jag redan nu ser fram emot den här flytten ! ((: 

Jag har även redit upp en massa papper, o satt i mappar. Dessutom var jag även upp på vinden o sortera o slängde en massa skrot. Så lite nytta har man ju gjort idag ändå (: Nu har jag då precis avslutat middagen och ska om ca ½h dra till gymmet, innan dess packa ihop och gå ner med grejjer till bilen. För efter gymmet ska jag hämta boysen och dra till Sund. Skönt att kunna dumpa en massa grejjer där, är såå tacksam att mamma och pappa bor kvar hemma i ett stort huuus ! Den dagen dom flyttar (aldrig förhoppningsvis) kommer vi få stora problem. För ett stort hus innebär massor av grejjer ! håhå nå den dagen den sorgen ((:

Egentligen sku jag inte behöva gymma idag meen beskedet från klubben lyfte min motivation, härlig tajming ! Så idag blir det gym, imorrn bodyjam och torsdag gym igen. Fredagar är heliga, max en joggingtur :)) Om jag inte sku ta o fara på zumba på skojj, om jag nu inte jobbar. Jag har fortfarande inte hört nått från chefen -.-

Såå innan jag hör nått tänker jag chilla och göra saker jag känner för  ((: Så ikväll blir det att städa o reda upp i Sund. Lika bra att börja i tid fööör om 1½ vecka tar jag studenten ! :DDDD Helt sjukt ! 

NU ska jag bege mig till Avancia, hejjhejj ! 

// glassflickan ",

USA närmar sig !

Det gör det absolut, efter studenten är det bara nån ynka dag kvar o sen sticker vi ! :DD Det kommer bli sommarens höjdpunkt, utan tvekan ! :D 

Annars såå gissa vad, jag är ledig idag och det är MULET ! Varfööör kan jag inte få sol de ynka dagar som jag är ledig på?? Blää, hade hellre jobbat idag nu då. Menmen, visst finns det annat att göra meen det är sola jag verkligen sku borda göra, hehe. 

Jag steg iaf upp kl 10 imorse UTAN väckarklocka ! Hade en alldeles underbar dröm, hihi jag fira studenten på nån slags innebandycup där jag träffa en superduper söt kille ! hihi häärlig dröm :D Och gissa var han spela?? Jo, i min nya klubb ^^ 

Idag har jag hunnit med att äta frukost och rensat gamla telefonen, syrrans tele som Svante villa ha o låna tills han köper en iphone i USA. Funderar även på att dra till gymmet idag, är ju ändå pissväder. Men innan dess så ska nog resten av lägenheten få sig en omgång. Ska rensa hallen hade jag tänkt, packa ner vantar, halsdukar osv. Känns onödigt att ha dom här när jag kan förvara dom i min stora garderob i Sund liksom :p SÅ har iaf Sara nånstans att ha sina grejjer sen när hon kommer o bor här när jag är i USA :D Härligt med vänner som glatt kommer o bor här mot hyran att vattna blommor o mata fisken ! ;D 

Angående usa så har jag tänkt köpa LITE grejjer där, inte mycket men liiiiite ^^

-En ny telefon, ska svante köpa så kan jag också :D även fast det inte blir nån iphone för mig
-Jeansshorts 
-I love NY tröja ! 
-Souvenirer givetvis :D 

Annars så känner jag att jag inte har så mycket att shoppa, visst kommer det komma med nått annat hem också, bara för att den var söt, fin lr liknande ^^ Meen jag fick med så mycket från Irland så jag känner inget stort behov av shopping :) Även fast det kommer bli galet kul att shoppa i NY!  :DD 

Ikväll far jag sen ev ut till Sund, beror på om jag sku måsta skjussa hem grabbarna från fottisen. Är nästan på humör att dra , om jag lyckas packa ihop en massa grejjer här som ändå ska dit så slipper jag sen ha det här och hänga ! haha :D 

Hoppas alla har en bra dag, trots vädret ! 

Just ja, fick svar direkt på mejlet jag skicka igår från mitt nya lag, hihihihih blir nog bra det här ! :DD

Hejjhejj !

// glassflickan ",

Välkommen till Nacka Wallenstam IBK !

Åååååååååh, vet ni vaaaaa?!? :DDD När jag nyss kollade mejlen så hade jag ett mejl i inkorgen med ovanståenden rubrik ! :DDDD Jag har ett LAG i höst ! :D Ett lag som heter Nacka Wallenstam, och spelar i div 3, södra ! Vilket borde passa mig perfekt :D Dessutom har laget som mål att stiga till högre divisoner ! Åååh, låter ju perfekt ! :D Div 3 är vad jag tänkt mig faktiskt, div 4 tror jag är för lätt och div 2 kan vara för svårt. Div 3 däremot borde passa ypperligt eftersom BK NGD spelade där förra o nu steg till 2an, finska d.v.s. som enligt vad jag hört ska vara sämre än de svenska. 

ååååååh, nu är jag pepppepppepp på att åka i nunununununununununuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :DDD 

Tack Henrik , en blivande lärare till mig som fixade detta ! Wunderbaaaar ! :D 

Dessutom , som + i kanten så är deras färger BLÅ & VITT ! :DDD hahahah det kunde inte blivit bättre ! :D



Nu kommer jag sova gott, efter nått satc avsnitt givetvis ^^

// glassflickan ",

Gymmet !

Åh vad segt det var o dra sig till gymmet idag, o jag hann inte längre än 10m innan jag konstaterade att pappa BARA satt luft i mitt bakdäck o helt missat framdäcket!!! Hur lyckas man?!? Så nu kan jag fortfarande inte cykla, crap... 

Tog mig dit gåendes istället, och väl därinne gick det helt okej. Måste kämpa i 1½vecka nu, för sen går kortet ut och jag drar till USA ! :DDD Sen får vi se om jag fixar 2månaders sommarkort, det borde jag göra iaf. Måste se till att dra med mig folk dit mer, för då kommer man sig iväg oftare ! :p 

Annars såå fick jag ju brev idag från skoolan, GRATTIS stod det ! woopwoop ! Och sen lite detaljer angående the all mighty dimissionen ! hoho :D 

På tal om skolan så tog skolans lag GULD i staffettkarnevalen som var ihelgen, GRATTIS pojkar ! ((:


Victor, Lucas, Jonathan o Tobbe ! 
Lasses bild 

Nu har jag precis käkat och ska ringa o klaga till pappa nu innan jag ser nått avsnitt satc o går o tuttar ! 

Nattinatti ! Förresten så har steelfm bra musik kvällstid, gamla godingar ! (: 

// glassflickan ",

Åh , va gott !

Jag har precis käkat middag, hehe lite seent men så blev det en sen lunch också ;D Det blev superduperhyper gott ! :D Dessutom var allt förutom turkjoggisen från scratch ! ;) Jag åt alltså spenatplättar med turkisk yoghurt och äppel & nektarin bitar ! :D Sjuuukt gott ! :D 

Så nu är jag mätt, nöjd o belåten ! :) Småningom ska jag CYKLA iväg till Avancia för att köra ett pass ! (: 

Innan middagen var jag riktigt duktig o dammsög, plockade, tog ut soporna o diskade ! Äntligen har dom satt upp räckena på våra "rökbalkonger" så att man kan ha mattorna ute ! ((: Det känns såå mycket fräschare när man har kunnat vädra dom! :D 

Jag har forfarande inte hört nått från chefen så jag gissar på att jag är ledig imorrn också ;D Och det är faktiskt rätt skööönt måste jag säga, men ska iaf mejla henne ikväll o höra hur hon tänkt :) 

Resten av kvällen blir chill o så SKA jag lägga mig i tid ikväll, ska försöka vara hurtig o morgonjogg har jag tänkt ! ((: 

Nej nu byta om o sen mot avancia ! 

Tjaråå , som Elin sku ha sagt ! (;

// glassflickan ",

Min lediga dag !

Ja eftersom jag inte fått reda på nått, inget samtal , mejl lr nått så har jag varit ledig idag :)) Vaknade dock av att det regna imorse, vilket förstörde hela min plan för dagen meenmeen nu håller det på o klarnar upp tycker jag :)) Mamma ringde 20 över 10 så då var det bara o stiga upp o klä på sig o så åt jag frukost o hon lunch. Sen drog vi ner på stan så nu har jag min studentpresent från mamma o pappa fixad ! Nicenice (: Sen har jag även fått i uppdrag att önska mig nått av farmor, måste ner på stan o kika på nån typ av porslin lr nått som jag sku kunna börja samla på, ifall det inte finns Iittala grejjer i samma blå färg som jag har (: 

Vid 12 skjussa mamma hem mig och sen dess har jag pratat med mina bästa vänner, den ena efter den andra ! Styrkekramar till er båda !  <3 

Nu är klockan 1 och jag ska småningom fara o handla, sen städa lite, lr mycket och sen laga en tidig middag så jag kommer mig iväg till gymmet sen ! (: Därefter ska jag väl se vad som händer, beror mycket på vädret ifall jag ska försöka dra med någon ut på promenad lr nått :)



Ojoj, hann visst inte publicera detta innan Jennifer messa o jag for med henne till Medimar på info inför hennes operation. Sen åkte vi o handla och därefter till Svarta katten på sen lunch/tidig middag :)) Panini, muuumms ! Vi snacka om allt möjligt , som alltid och det är en sak jag verkligen gillar. Jag kan prata om allt med henne ! <3

Nu sitter jag o funderar på hur jag ska lägga upp resten av dagen, men orkar nog inte dra till gymmet nu utan ska istället vila på maten, dvs chilla ^^ för att sen vika kläder som jag tvätta i Sund och sen slänga ihop en plättsmet, diska lite och sen senare fara till gymmet. Det får nog bli så  (: 

Nu ska jag lalla runt lite innan jag ger mig på nått seriöst  !

Hej hopp ! 

// glassflickan ",


Finns dom kvar?

Ja jag ska gå o lägga mig. Måste bara få skriva av mig om en sak jag kom att tänka på angående om jag flyttar. En av orsakerna till att man inte vill flytta är givetvis att man har sitt liv här, sin familj och sina vänner. Familjen finns alltid där, det tvivlar jag aldrig på meen hur är det eg med vänner?? Under årens lopp har jag själv svikit, sårat och övergett vänner. Och vice versa givetvis. Det hör till livet. 

Men nu, idagsläget när man är såhär pass mogen, förståndig (blabla ni fattar pointen) så kan man ju tycka att de vänner man nu funnit, de kommer man alltid att ha vid sin sida. Men är det verkligen så om du flyttar? Det är här som de riktiga vännerna sållas fram bland alla "bekantskaper" tror jag iaf. För den som slutar höra av sig när man slutat skolan till sommaren, den som inte hör av sig på helgerna är ingen riktig vän, inte i mina ögon iallfall. Det är klart att man kan ha fullt upp osv men en litet sms har man alltid tid med. Jag kan också vara jättedålig på att höra av mig, det säger jag inte. Men jag har då inte sagt att jag inte har några planer för helgen, för att sedan skriva om att jag har det på bloggen, samma dag. 

Vänner är som familjen du själv valt har jag hört någon gång. Och det kan nog stämma. Jag vet redan nu vilka " vänner " som jag kommer tappa kontakten med om jag flyttar. Och hey, det är deras förlust. Det är ALDRIG värt att haka upp sig på oärliga, låtsas vänner som inte längre hör av sig när man slutat skolan, gjort slut med sin pojkvän o.s.v. 

Istället ska man ta vara på de fina vännerna som alltid finns där, no matter what. Och därför ska jag nu bjuda på lite bilder på bland de finaste människorna i mitt liv:


Jennifer <3


Sara <3


Linus & Måns <3


Selinda <3


Maria <3


Emilia <3 (hitta ingen egen bild på henne så Sello fick va me igen (;


Jojji <3

Dessutom har jag 2 underbara systrar (oftast iaf (; ) och sen hitta jag ingen bild på fina Brändö, Julia, brändis, kärt barn har många namn ! :) <3 Just ja, får väl inte glömma min lillebror heller ! Han är inte så dum han heller (;

Åh vad jag måst bli bättre på att se till o ringa mina fina vänner även fast jag jobbar som en tok. Det ska jag bli bättre på  (: 

Nu sängen, så jag hinner göra nått vettigt alls imorrn. Och vettigt är definitivt o träffa en vän :)) 

Nattinatt ! 

// glassflickan ",

00.27 !

Jag skulle ju gå o lägga mig i TID, hmm det gick inte särskilt bra. Jag är rysligt dålig på o gå o lägga mig när jag inte har någon spec tid som jag måste upp till. Hur som helst så är det aldrig bra o sitta uppe sent, för då börjar tankarna vandra omkring fritt som dom vill. Och när jag funderar nattetid brukar jag inte komma på särskilt bra tankar heller utan det blir bara en massa sorgsna, ledsna, eländiga tankar om allt möjligt egentligen. Tankarna kan gå till allt ifrån vänner o killar till framtiden och vad jag ska göra av mitt liv i stort sett. 

De senaste dagarna har jag funderat massor kring hösten. Vilket inte är så konstigt eftersom jag nu har någonstans att åka. Jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte åker, men samtidigt undrar jag vad som skulle kunnat ha hänt ifall jag stannat kvar. Oavsett vad jag väljer kommer tanken ju alltid finnas, hur skulle ja må, leva o känna mig om jag valt något annat?! Det är inte lätt, verkligen inte lätt att ta beslut om sin framtid. För så vitt jag vet så har jag bara 1. Men framtiden ser jag lite som en resa, en bilresa typ. I höst kanske jag viker av från huvudvägen in på en liten grusväg meen förr lr senare tar grusvägen slut och då kommer jag tillbaks till huvudvägen (i detta fallet är huvudvägen mitt livs mening, typ) meen det kan också vara så att höstens väg inte är en grusväg utan en motorväg som tar mig framåt i livet på ett alldeles underbart, pirrig och snabbt sätt ! 

haha vad vet jag, det enda jag vet är att jag kommer tvivla länge på om jag gjorde rätt. Men hey, provar man inte så vet man inte. Det gäller att inte vara feg, utan att våga kasta sig ut o lita på att "bilen" tar dig fram. För kom ihåg, varje jordenruntresa har börjat med ett ynka litet steg. Det gäller bara att våga ta det !


we<3it 


we<3it

Nej hörrni, nu ska jag sluta filosofera o gå o lägga mig istället. Tack & hej ! 

// glassflickan ",

Pizza & breezer !

Fick bli min middag idag, niice och välförtjänt efter 7 dagars jobb i sträck ! Hotellet va som väntat idag, kaooos ! Meeen efter 6½h såg det bättre ut. Men är sjukt lycklig över att jag inte jobbar imorrn, gissar att jag inte gör det iaf ! För jag stod inte inskriven på schemat som Anna fått, enligt det så sku jag först jobba om nån vecka typ när jag är i USA ! Måste ta o mejla chefen imorrn, om hon inte hör av sig innan. Och som tidigare nämnt så har ju inte chefen hört av sig o sagt att jag ska jobba heller så :p Men Anna, Warini och Lak sku jobba och det är ju rätt många som varit lediga ihelgen så jag behövs nog inte imorrn, skööönt ! 

Funderar på att göra så lite som möjligt ;D haha nä men reda upp i lägenheten måste jag, samt handla och gymma. Ska höra vad Julia gör om hon har lust att ses :) Blir nog en bra dag ! Men FÖRST ska jag soova ut ;D Är dock redan trött så ska gå o lägga mig vettig tid för att inte förstöra min nyinförskaffade dygnsrytm ! (: 

Tror faktiskt att jag ska vattna blommorna, mata fiskis och sen plocka lite granna innan jag avrundar kvällen med ett par satc avsnitt ! Jo, så får det bli ! 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Dag 7/7, förhoppningsvis.

Jepp, sista dagen idag innan nån dag ledig, hoppas jag ivarjefall. Klockan är halv 12 nu och 13 ska jag vara på plats. Så hinner inte med mycket annat idag, och såklart skiner solen. Nåja, sånt är livet. Cash is king !

Så nu ska jag packa, fixa mig och sen dra så att jag hinner handla lite också. Det kommer bli en lååång dag idag, men jag har ett bra gäng med mig iaf ! Guldvärt ! 

Njut av solen ni som kan, jag ska vara inomhus o jobba för dubbeltbetalt. Det är heelt okej ändå! (; 

Hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Fredag, lördag !

Ja , igår kväll var jag alldeles för trött för att orka skriva nått o innan dess hade dagen gått i ett kör. Dagen började alltså med att jag jobba på ghs, hade gympa o såå kul var det ! åh vad jag älskar gymnastik ! Fastän jag hade en halvt tråkklass meen jag lyckades tillslut få alla att vara med o de tyckte nog att det var roligt också :)

Sen hade jag en timme biologi, lr jag o Alexandra hade det tsm :S vet inte om det blev nå fel där meen chill var det iaf :p Därefter en timme matte o slutligen fysik. Jaa, jag kan ju inte påstå att jag förstod så mycket av vad dom skulle göra meen Mathias o Victor hade blivit visade så dom höll i stora delar av lektionen ^^ Sen demonstrera dom ett projekt för mig , en dator i matolja ! Wtf?! Meen det funkar tydligen, inte särskilt snabbt osv meen det funka ! haha nog kände jag mig lite lost när grabbarna stod där o berätta om processor hit och dit blabla ;D 

Fysiken blev min sista lektion o det var nog skönt det ! För när jag kom till stan o sku vila en stund innan fiolen så var jag verkligen HELT slut?! Vet inte om det berodde på lite sömn, surret på skolan lr nått helt annat. Men jag höll på o somna men släpade mig sen upp o iväg på fiol. Min sista privata fiollektion, lite vemodigt men helt okej känns det. Hade däremot en helt ny lärare, haha Sen var jag o hämta Jennifer o så for vi o käka på nikolaj. Det blev kycklingfilé med ädelostsås och pommes, gott var det ! ((: 

Därefter var det mera fiol innan jag styrde kosan mot Sund. Nu hade tröttheten o huvudvärken smygit sig på och de var tungt att fara till klippan. Men jag tog mig dit, o låg på soffan o kika på satc ;D o sen stack grabbarna tidigt så jag fick fara hem o sova ! Sköönt , det tackar jag för ! :))

Imorse steg jag upp halv 9, åt frukost, skjussa brorsan o boman o for sen på jobb. Kom dit redan 20 i 10, bra o va ordentligt i tid ibland (y) Träffade på Anna så jobba med henne eftersom det stod på listan att jag sku va där jag behövdes mest ;D Eftersom det är pokerturnering i casinot så var ALLA utom ett stannare, blää hatar o knacka på o klampa in hos folk ! Flertalet öppnade dörren i kalsonger, nån låg o sov när vi kom in osv. Uups ! 

Imorgon är det tvärtom istället, då reser ALLA. Pust, kommer bli jobbigt. Meen då har man o göra iaf :) Och så är det ju söndag, d.v.s. inga problem att jobba övertid (; Resten av kvällen blir det chill, gissar att jag inte orkar göra så mycket :) Jag har dock inte fått reda på om jag jobbar på mån, vilket är irriterande. Så jag satsar på o va ledig, hör hon inte av sig lr om det står nått imorrn så gissar jag på det ! Vad annat kan jag göra liksom?! Anna hade dock fått schema för resten av maj o halva juni, hoppas hon kommer ihåg o ta med det imorrn så får vi se vad det står på mig :) Jag vill nog jobba nån dag, men helst inte mån. För sen är det student o sen USA så :p

Nu ska jag strax sova, har varit på kalas till Lina ikväll o inte så mycket mer. Sköönt ! Väntar bara på att Satc säsong 3 ska laddas klart, hehe jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska fara en sväng till klippan imorrn lr ej, vad som är bättre. Att komma o iaf visa att jag kommer en stund lr skita i det eftersom dom blir sura över att jag måst fara. Hmm, ska nog sätta klockan på ringning o då avgöra hur pigg jag känner mig för det första :) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Studentkalas planering & chill !

Är vad min kväll bestått av , mycket passande ! Känner mig fortfarande sjukt trött. Jag hoppas nu verkligen att jag är ledig NÅN dag nästa vecka, helst i början. Menmen, det kan också vara så att jag jobbar hela veckan o då får jag ta det. För nästa lördag har jag bett om ledigt för att ta Tilda till stockholm med Sofi, det kan nog bli kul bara vädret är bra :)) 

Som jag nämnde så har jag o syster T planerat ikväll, o nu känns allt under kontroll, skööönt ! Nu är det bara o invänta att höra av resten av släkt o vänner vem som kommer. Hittills har jag ca 35 pers som kommer, trevligt trevligt :)) 

Annars så är det sista dagen på GHS imorrn, i dagsläget iaf och jag vågar nog inte be min chef om ledigt därifrån för att jobba på skolan igen så. Kan hända ifall jag är ledig o så meen nu går 9orna ut på projektvecka så då får en massa lärare lediga timmar så dom klarar sig nog. Kommer nog sakna kidsen , vissa iaf :) Kul har det vart o stålar kommer det o ge ! Bra jobb alltså ;) Imorrn ska jag äntligen få ha gympa ! Dock vet jag inte än vad jag förväntas ha för gympa med dom, mindre braa ! haha meen det löser sig väl :) Sen ska jag ha naturprofil, o 2 timmar matte :) med lite tur slutar jag halv 2, o hinner då kasta i mig lite mat innan fiolen, annars slutar jag halv 3 o åker då direkt dit. Det får jag reda på imorgon bitti ! (: 

Morgondagens schema är alltså:

8.30-13/14.30 = Jobb
15-15.40 = Fiol
Däremellan träffa fina Jennifer en sväng :)
17.-17.45 = Mera fiol

19-23 Jobb på klippan

Däremellan ska jag försöka äta nått o så, finfint ! Efter jobbet lär jag stupa i säng föör sen är det jobb på arken 10-16 på lördag. Dessutom MÅST jag sova i Sund för brorsan o boman ska in på fottis till kl 10 och då passar det ju uuuuutmärkt att jag tar in dom, yeah right -.-

Lördag kväll blir CHILL, ska se om Jennifer har tid o ses innan hon ska på jobb kl 23 :) Men egentligen borde jag fara ut till Sund o sova föör ihelgen är det ju talka 10-16 , vilket jag missar på lör meen måste fara på nån timme på söndag,. innan jobb 13-19. Skjut mig?!? Ska jag sen jobba mån-fre på hotellet kommer jag avlida. Hoppashoppas jag får nån ledig dag, jag behöver det såååå ! 

Nu satc o sen sängen, tagga sista dagen på GHS imorrn !

nattinatti!

// glassflickan ",

STUDENT !

Idag har äntligen studentresultaten kommit, och gissa vaad?? jag blir student ! Inte med topp betyg men med M i snitt, (skala L-E-M-C-B-A där L är högst) såå det får vara helt okej. Störande är att jag på de allra flesta prov bara är nån poäng ifrån nästa betyg ! Mest stör hälsan, jag fick 24, 25 var gränsen till E. Damndamndamn !

Menmen, that's life. Nu är jag på jobb, kidsen slutar denna lektion precis så hinner inte skriva mer, efter skolan är det gym som gäller och sen efter middagen kommer Tilda o Tess över.

Har bara 1 lektion kvar nu, hejjhejj !

// glassflickan ",


22.29 !

Är klockan och jag är sjukt trött :o ska bara skriva lite hastigt, gå till badrummet o fixa mig o se nått satc avsnitt. Sen ska jag sooova ! Fick en sån upplyftande kommentar av Kjell ikväll: "Nämen, vad du ser trött ut då" Tack, kjellpell, det värmde ;) Skämt o sido så var det ett mycket bra möte, kul :) Vi var inte så många så man hann säga sin åsikt o alla kunde diskutera utan att det drog ut massor på tiden. Fler såna tack ! Det som kändes vemodigt var dock att detta kanske är mitt sista ÅUF möte :/ om aug möte inte är tidigt. 

Nej jag har inte tid o bli sentimental, även fast jag redan har sjuuk beslutsångest inför hösten. Jag måste sätta mig ner o göra listor, fundera osv nån dag. En ledig dag. Haha undrar när jag har en sån nästa gång. Idag var det jobb dag 3/7 o det roliga är ju att jag inte vet ens om jag får vara ledig sen, knappast. 

Det blev inget gym heller, orkade inte stressa dit för att bara hinna 45min innan dom stänger så. Istället ringde jag min fina Jennifer ! Som jag knappt har tid o träffa :O Sjuukt ! Meen på fredag hinner vi en stund iaf, mellan fiolpassen. håhå , vilket liv alltså. Om detta galna jobbande inte resulterar i en massa pengar nu såå vet jag inte vad jag göör ! haha

Tur att det bara är 2 veckor o 3 dagar till studenten o exakt 3 veckor tills vi åker till USA ! :DD Åh vad kul det kommer att bli ! Jag ser såå fram emot detta ! ((: 

Nu satc o sen sova, jag behöver inte ligga o vrida mig inatt iaf, alltid nått ;)

Nattinatt !

// glassflickan ",

Lillsved !!!

Hej hopp!  

Dagen har gått bra, har kollat på filmfilmfilm, åååh ! Behöver jag säga att jag tröttnat på Amadeus o elvis filmerna?! håhå nåå cash is king ! :)

Efter jobbet såå hade jag ett missat samtal, ringde motvilligt upp o det var LILLSVED ! Som meddelade att jag är hjärtligt välkommen till dem i höst ! Awesooooooooooooooooooooome ! Allt mitt slit med ansökan har varit värt det ! (y) Idagsläget känns det lockande o fara ! Måste avgöra innan 15juni dock, för då ska beskedet in. Han som ringde frågade även om jag ville att han skulle söka upp ett passande lag till mig som tränar nära skolan? Varpå jag sa: JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Wooohooo!  Det gör det bara lockande ! :DDDD

Annars så är det sol idag, har suttit ute på balkongen i 1½h , men klädde av midsommarkronorna under tiden så lite nytta med nöje iaf ;) Nu håller vi på o lagar mat, schnitzel & pommes, mums ! Sen ska jag dra mig till stan på möte följt av gymmet ! ((: 

Just ja, mötet igår var helt bra, vettig info. Dock så kommer jag bara kunna vara på 1 dansträning i juni, är bortrest resterande! Såå jaa, vet inte om jag borde snacka med Erica om det ,... Nåja, det är ju lite tid tills dess iaf :))

Efter mötet packade jag o stack ut till Sund i regnet, vi fixa ESTA-ansökan o hjälpte svante med dispositionen. Det var de det, nu är maten strax klar ! :DDD 

Oh happy day ! 

// glassflickan ",

2/7 !

Så har jag avklarat jobbdag 2 av 7. Det roliga är ju sen att jag inte vet om jag får vara ledig ibörjan på nästa vecka eftersom jag bara jobbar lör-sön på hotellet. Kan ju va att jag måste fortsätta inpå veckan ! Om så är fallet döör jag, men måste jag så måste jag. Min chef har redan varit jäkligt schysst så vill inte kräva mer. 

Nå dagen har iaf gått bra, har kollat på filmfilmfilmfilm typ ;p fick "lära känna" en sjukt jobbig kille också, rektorn blev ju inte direkt förvånad när jag berättade om hur han betett sig. Annars har det varit en chill o soft dag ! :) 

Imorgon står det 4 lektioner musik på schemat meen jag lär ju få fler timmar ifall Jonas tänker vara sjuk längre, bra för mig iof ;D Men jag får iaf sovmorgon , börjar 9.25 ! Woohoo ! :D Så kvällen spenderas i Sund, då får jag ännu längre sovmorgon !!! Det är guldvärt ! 

Nu ska jag byta om o sticka på dansen, hej hopp ! 

// glassflickan ",

Mulet, sol & regn !

Ja hörrni, jag vet inte vad jag riktigt ska säga om dagens väder alltså. Själv önskar jag SOL för i skrivande stund är jag fortfarande vit som ett lakan ! Behöver göra en förändring på detta, sjukt snabbt så närmar sig studenten ! Kom på att jag måste sätta mig ner o fixa inköpslista med mamma nått snart, känns dock super att jag får tårtorna fixade av syrran, tusentusen tack ! ((: 

Det är så mycket annat man måste tänka på, men champagne har vi hemma, är tacksam över att mamma o pappa inte dricker det mer än på nyår/bröllopsdagen ev osv föör det innebär att vi har en massa fina champagneflaskor hemma o slipper köpa billig skit ! Me like ! Sen måste jag även se till att det finns GOD saft och INTE pommac till de som ej dricker champagne utan alkoholfri päroncider istället, för det tycker jag är mycket godare ! hihi och detta är min dag :D Måste se till att mina kära syskon fixar en snygg skylt åt mig, annaaars ;) haha 

Idag då, dagen har gått helt bra på skolan. Snälla barn och chill lektioner för min del ! haha (: Sweet ! Om sverigeresan berättar jag ikväll, för nu måste jag dra till gymmet ! Åååh, ångest ! Bara man kommer dit så brukar det kännas helt ok, men nu är det bara jobbigt o ta mig dit. Vad jag däremot skulle vilja är att spela innebandy ! Fatta att det är flera tusentals månader kvar tills säsongen drar igång !! Och jag vet inte ens var jag är då :O 

håhå , i-lands problem jag vet  ! Och ååh vad jag ogillar att jag missar bodyjam på onsdag pga ett möte ! Crapcrapcrap  ! Skulle det inte vara sista mötet innan sommaren så sku jag helt kallt skippa det meen eftersom det ev är mitt sista möte om jag flyttar så känner jag att jag måste gå ändå. Men ååh vad bittert ! Jag o Anna som sku shaka :/ blöö ! Får hoppas hon är lika pepp nästa vecka :D 

Nu kom solen igen, håhå så ska ta o traska iväg innan vädret svänger ! 

Tjilevippen !

// glassflickan ",

Världsmästare !

Nu är jag hemma, har haft en trevlig kort vistelse i Spånga hos gudsonen och hans föräldrar ! ((: 

Men dagens höjdpunkt är att FINLAND ÄR VÄRLDSMÄSTARE I ISHOCKEY ! <3 Så nu är vi både vmästare i innebandy och hockey , o båda finalerna slog vi Sverige ! Underbart är ordet ! 

Jag skulle kunna babbla på om resan o matchen hur länge som helst men klockan är halv 1 och klockan 8 ska jag vara pigg o alert på jobb imorrn ! Wooohooo ! :D 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Lördag !

Igår kväll blev det filmmys med Måns & Göran, trevligtrevligt. Efter mitten av den andra filmen så somna jag och blev då att sova där. Idag har jag varit på ett givande årsmöte, mycket bra diskussioner o god smörgåstårta ;)

Nu har jag packat lite smått o ska precis åka o hämta Jennifer ! Vi ska o käka middag o sen ska jag bara packa ner de sista så kommer faster efter mig ! Båten går halv 7, o så kommer vi hem imorrn med sista färjan ! Det blir en bra helg det här hörrni, o nu titta precis solen fram mellan molnen !

Hej hopp, ha de bra ! 

// glassflickan ",



Hygienpass, -check !

Kursen idag var helt bra, mycket intressant ! Dessvärre hade vi en nojsig tant med som kommentera ALLT och fråga om ALLT, suck. Utan henne hade den varit ännu bättre :) 

Han som höll i kursen, Ralf var helt ok o lyssna på, ingen överentusiastisk person o inte heller en tråkmåns som babblar så man somnar. Klockan 1 var det "prov"/tent". Vilket gick superbra, lätta frågor, lr påståenden eg och man sku bara svara rätt/fel så :) Jag har även redan fått reda på att jag klarat mig ! Men så var det bara 2 som faila också så :p Woohoo ! Så nu har jag papper på det också :))

På tal om papper så fick jag mejl av Lillsved idag, att dom mottagit min ansökan o att jag får svar v.22 ! Jag som har noll koll på veckor :o ---> google ! Nästa vecka är vecka 20 ! Shit ! Det betyder ju att jag snart får besked :D Hoppas bara dock inte man måste svara direkt, för jag vill ju se o jag kommer in på H & R lr lyckas få ett jobb.

På tal om jobb så hittade jag ett par i tidningen igår kväll som jag tänkt söka ! hihi jobb som jag inte riktigt vet om jag kan få men som jag nog sku villa ha ! Dom flesta var 1åriga vikariat, börjar i augusti o slutar i juni ! Och det skulle passa perfekt ! :D För då skulle jag kunna resa nästa sommar ! Och vara ledig o njuta o bara ströjobba om jag kände för det :DD Awesome !!! Meenn nu ska jag inte låta mig kastas iväg, jag ska få nått jobb också. Usch, ogillar att skriva ansökningar ! Men nu, tack vare ÅUF o Leader så har jag fått läsa en massa ansökningar o börjar få lite koll på hur man ska formulera sig, så det är ju skönt iaf :)

Men ansökningstiden gick ut om typ 2 veckor så lite tid på mig har jag ju iaf :) Annars så har jag rätt mycket jobb o planer framför mig. Nästa vecka jobbar jag mån-fre på GHS och sen lör-sön på arken. Och sen är det fortsättning på arken veckan efter det. Men det ska bli skönt o komma bort därifrån ett litet tag, o göra lite annat :) 

Helgen är välfylld, ikväll kommer Måns o ev Linus till stan o som det ser ut nu så ska vi bara chilla, det regnar nämligen :( Hade det varit fint väder hade jag haft lust att gå o sitta på nått ställe ist, Park sku ha trubadur t.ex :) Meen i detta väder blir jag hellre inne, snackade med Göran tidigare o hans plan b var chips & film. Hoppas det blir plan b, för det låter lockande :)) Imorrn är det sen möte kl 1. Vårmöte på berghyddan !

Och sen efter det ska jag packa för faster & jag tar båten som går halv 7 till Sverige för att träffa Casper ! :D åh va kul det ska bli ! Eftersom jag missa dom i påskas så har jag inte sett han sen i julas :o superduperlänge sen! VI ska fira att lillgrabben idag, fredagen den trettonde, eh blir hela 3år gammal ! :D Liten blir stor ! Jisses, han är verkligen ingen liten bebis längre. Meen snart , närmare bestämt runt midsommar ska han bli storebror ! Ååh va kuuul med en ny bebis i släkten ! En liten flicka, hihi åååh :)) Även fast hon inte kommer bli mitt gudbarn (antar att dom lär välja andra,  är ju inte många som väljer samma till alla barn precis ;P) såå kommer jag tycka lika mycket om henne, så det så ! Hon kommer ändå vara mitt kusinbarn så :) åååh, va kul det ska bli :D

Innan killarna kommer till stan så ska jag städa lite, eller plocka grejjer egentligen för det behövs ! Meen dom sku komma mot 8 tror jag, så jag har lite tid att chilla på till ;) ser fram emot en skön chillkväll med trevligt sällskap ! :)

Trevlig helg på er alla ! Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet : 


En gammal bild på grabben, ca 1½år gammal sku jag tro (: 

Stort grattis till min favoritgudson! <3

// glassflickan ",



Hygienpasskurs !

Är vad jag, min bror och Jakob ska på imorrn ! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, kanske bäst o va öppen bara o hoppas den är intressant även fast jag anar att den lär va aningen "självklar o trååkig" av vad jag hört av mina källor ;P hah meen bara jag klarar provet sen så är jag nöjd ! Bra med intyg som påstår att man kan nått :D

Annars ikväll så var jag o gymma, och hör och häpna träffa GÖRAN ! :O haha och jag var inte den första som sagt det tydligen heller ;p tydligen har grabben gått på för lite gympa, så han måst kompensera ;P såå kan det gå :p

Nu sitter vi familjen samlade och kollar på hockey, Ryssland - Kanada. Det var precis avblåst eftersom dom inte kunde avgöra ifall det var mål eller ej, spännande minst sagt ! Vinnaren möter Finland, så matchen har nog betydelse, inte för att jag bryr mig så mycket meen det är klart att jag hejjar på Finland förståss :D

nå, det om det :) matchen har väl en kvart kvar ungefär o sen är det sängen som gäller ! Så man orkar sitta o lyssna imorrn, var ju ett tag sen jag gjorde det ;D

Nattinatti !

                                                                                                                                             // glassflickan ",


Ziperall !

Jag tror jag har gått o blivit kär, i ziperaller ! Åååh, dom ÄR verkligen så sköna som dom såg ut, fick känna på Erikas igår ;D Och ziperall är den svenska versionen av Onepiece och såå mycket billigare ! Synd bara att dom har så få modeller, en rosa, en svart, en ljusgrå och en blåRANDIG  ,, nonono ! Jag som annars gillar randigt ogilla den starkt, damit ! Meen en ziperall ska jag ha ! Det får bli en svart annars, jag mejla faktiskt o fråga om dom tänkt lansera en helblå lr om det går o specialbeställa föör jag måst ha en ! ^^



Såå mysig ! Den här färgen har Erika :) Dom har dessutom rea nu, 599sek kostar den rosa , svarta o gråa. Dom randiga går för 799sek ! Så passa på ! www.ziperall.se 

Annars så hade jag skitkul igår kväll ! När jag & Anna jammat klart så hade volleygänget övergett planen o dragit till Julia som passligt nog bor 200m från mig ;D Så jag gick dit o så chilla vi där och drog sen vidare till Dinos där ÅMi band spela ! ((: Träffa en massa folk, drack lite och hade kul :D En riktigt skön onsdagskväll ! När gänget sen villa dra till Arken så åkte jag hem , fick skjussa av Tesse, tusen tack ! (: 

Imorse gick det förvånansvärt bra att stiga upp, men trött o hängig kände jag mig , eheh men jag överlevde ! Efter jobbet drog jag en sväng på stan o köpte present till Casper ! Han får förutom bilglasen, även bilbrillor ! Ascoola, hoppas han inte har såna ! Våga inte ringa o fråga ;P och sen även bilsåpbubblor :D Med bil så syftar jag förståss på filmen Bilar som Casper älskar ! :D Av sin farmor, min faster får han en billampa ! hihi gissa om han kommer vara överlycklig?! ;D

Sen var jag en sväng till Citylivs för att handla o hitta Nette bland hyllorna ! Trevligt, kändes som år o dar sen vi sågs sist :) Till sist hitta jag även middag, det fick bli pyttipanna ;D Sen dess har jag bara chillat & nu ska jag bege mig till Avancia för att gymma ! Måstmåstmåst gymma minst 2ggr i veckan, helst 3. Sen måst jag åka och handla lite mellanmålsmat till kursen imorrn, frukt o smoothie funderar jag på för det kan man ha i väskan utan att det tar skada :) Jag ser faktiskt fram emot kursen imorrn, det ska bli kul :D Första gången jag och brorsan ska sitta i samma skolbänk, haha 

Nej nu måst ja sätta fart ! Heippahejj !

// glassflickan ",

Jobb, posten & body jam !

Jaa, nog längtar jag till helgen jag iaf, jisses vad trött man blir av o jobba :o slut som artist ! Nu har jag då fått reda på att jag har jobb mån-fre nästa vecka på ghs om jag får ledigt från arken, dags o prata med chefen kanske, hehe

När jag kom hem idag så låg det en lapp från posten så åkte direkt dit o hämta ut mina underbara skooor ! Och dom passa perfekt :DD Härlapärla ! Skor -check!

Jag hade ju planerat att fara o gymma med maria idag meen det blev inga av, hon hade ont i foten tror jag det var och seen så kom jag ju på att jag har body jam nu om 40min! Så ska på det ist (: Och sen ska jag se om Jennifer o: co fortfarande spelar volleyboll när jag är klar på avancia :) För nu sitter hon här o är lite purig över att hon inte kommer in i sin lägenhet, haha :D så går det när man lånar ut nyckeln o inte har en extra, uups :)

Nä nu ska vi börja röra på oss ! Avancia nästa ! ((: 

// glassflickan ",

Nostalgi !

Jag sitter och ser på semifinal 1 i eurovision , hörde precis Finlands låt. Killen är söt och sången rätt fin :) Hoppas innerligt att vi iaf tar oss till finalen :) Inte för att jag eg bryr mig men :p haha

Ikväll fick jag med mig Jennifer ut, vi gick o posta inbjudningar. Och jaa, efter att ha varit vilse i strandnäs ett tag fick vi ringa mamma o hitta slutligen rätt postlåda ;D hoho nåå vi fick motion iaf ! :D

Jag känner inga måsten ikväll, sköönt ! Det enda jag borde tänka på att fixa är en present till Casper, har visserligen köpt glasen meen nått till. Funderar på att ringa/messa Ulrika o höra, är så mycket roligare om han får nått som han vill ha, o framför allt inte nått som han redan har :)

Imorrn är det jobb som gäller, 9-15 och därefter är det hem o käka nått!? Pestopasta tror jag bestämt ;) För att sen träffa Maria på gymmet kvart i 5 ! (: Senare ska jag ev med Jennifer, Julia, Andreas o säkert många till o spela volley om vädret tillåter ! Sku va kul om det blir av :) Däremot suger det ju lite då att jag jobbar torsdagen eftersom dom tänkte dricka liite, crap ! Nåja, pengar är bra iaf :D Måstemåste tänka så, spec eftersom jag kommer ha semester i juni o inte då jobba på ca 3 veckor ;D Ska bli skitkul ! Och roligare är det om man då har pengar att köpa saker för också ;)

Till ämnet nu då, nostalgi fick jag lite när jag slog på semin. Mitt allra första minne av eurovision är första året jag såg på det , Olsen brothers: Fly on the wings of love ! Åh, fortfarande fin :)) Nu ska jag kolla lite till innan det blir ett avsnitt satc o sängen ! Nattinatti ! Ska nu försöka få hit den fina låten:




// glassflickan ",

Trött !

Det tar på o jobba, även fast dagens pass blev mycket kortare. Vi hade sjukt några rum, dom hade tydligen beräknat fel igår -.- meen en chill dag är ju helt okej det också. Egentligen skulle jag också ha börjat jobba 9 imorse, uups meen på klisterlappen stod det 10-14, på allas schema hade hon skrivit 9-15. Oh well, no harm done. Det spelade ändå ingen roll för vi hade ändå nästan inget att göra. 

Efter jobbet for jag till posten, köpte frimärken samt posta ansökan ! Sen svängde jag in via apoteket och gav inbjudan till Maria och så till Emma o boka klipptid ! Fint ! Väl hemma sen så kom dom o köpte spegeln rätt snabbt, så nu slipper jag den och är 10€ rikare ! (: 

Nu har jag käkat och borde småningom göra mig klar för dansuppvisningen , meen jag är sjukt trött ! Så jag tror faktiskt att jag helt kallt skippar den, är inte pepp heller så. Istället ska jag fixa ett morsdagskort o skicka med till mormor med inbjudan och sen cykla ner på stan och posta inbjudningar och sen fara ut med de 2 sista själv, båda ska till strandnäs. Sen blir jag nog hos faster och diskuterar helgens resa , för resa blir det ! :)) Jag prata med chefen idag och det gick bra att jag var ledig fre, + sön-mån meen istället fick jag nu komma o jobba torsdag också, ingen rast här inte. Lördagen kommer bli veckans ENDA sovmorgon, jag är såå inte van med detta, gud nåde den som väcker mig då ! ;(

Så veckans resterande planer:

Ons: Jobb 9-15 , fixa Caspers present , gymma
Tors: Jobb 9-15, fixa kort till Casper , jogga
Fre: Hygienpasskurs 9-14 , kvällen so long planlös
Lör: Sovmorgon, jogga, packa och på kvällen tjejkväll ! 
Sön-mån: ---> Sverige ! 

Hur nästa vecka sen jobbmässigt ser ut vet jag inte än, schemat skulle hon nu tydligen först göra på tors,. Nåja, på söndag är det lönedag iaf ! Mycket bra (: Även fast det bara är lön för april o jag jobbar bara 3 dagar då menmen. Får majlönen i mitten av juni, lagom när vi är i USA ! haha såå får hålla i pengarna o shoppa mer på slutet , vilket är bra för alltför mycket kan jag inte köpa eftersom man ska få hem det också ! Nä men jag börjar se sjukt mycket fram emot resan nu ! Och innan dess är det studenten som gäller ! Iiih ! Kulkulkuuul :D Och innan deet så är det 2 sverigeresor att se fram emot ! :DD 

Update, efter att ha kollat mejlen & ringt mamma såå ser det nu ut som jag har jobb på skolan HELA nästa vecka, 5-6 lärare som är borta. Detta skulle vara AWESOME för det ger sjukt bra betalt ;) Nu hoppas jag bara att min chef på arken tycker att detta är okeej, hehe. Meen jag har ju redan sagt till om måndagen iaf, öhum. Borde eg ringa henne direkt meen måste avvakta och se om dom behöver mig alla dagar eller bara några. Helst hela veckan, lr jaa, joo pengar är bra ;D 

Kanske jag sku ta o diska o va lite duktig nu då, vill inte fara ner på stan än ifall jag stöter på nån av danstjejjerna. Orkar inte förklara att jaaa jag var för trött o hade ingen lust. Det känns så jaa, taskigt typ.

Gillar vädret förresten, nästan sommar nu ! I like it ! (:

// glassflickan ",

Ansökan, -check !

Yes, nu är äntligen ansökan till Lillsved klar ! Awesome ! Nu är det bara att hålla tummarna o vänta o se , lr jaa skickas ska den ju först ^^ Men det gör jag imorrn !

Jag tog mig sen i kragen o drog till gymmet, hade fina muskler att vila ögonen på, hihi (a) lite distration?! Jaaaa, haha meen så går det när man går o gymmar på "spänningstid" haha :D 

Imorgon ska jag jobba från 10-14, 15 max. Vid halv 4 kommer damen o köper spegeln, sen ska jag ner på stan o posta ansökan, köpa frimärken till studentinbjudningarna och boka klippningstid. Därefter middag och sen är det samling med dansen  18, uppvisning på Medis vårfest ca 19.15. Sen kanske jag o Jennifer kommer oss iväg på promenad?? Det blev ju inte ikv pga att en VISS person somna ! haha ojoj ^^
Annars såå fick jag pengar tillbaka från försäkringen här för nån dag sen, nice ! Och så har jag mejlat chefen om datum jag behöver vara ledig samt så har jag bokat födelsedagsresan till Sverige med Tildisen o Sofi! ((: 

Nu Satc, sen sängen ! 

Nattinatti !

// glassflickan ",

Working 9 to 5 !

En av årets otroligt varma dagar har jag tillbringat på hotellet, lovley ! Tur att det idag var riktigt bra gäng där ! Jag inledde dagen med att skriva på arbetsavtal o snacka med chefen lite och sedan var det bara dags att sätta igång. Vi håller på o renoverar ett par rum , byter sängar osv så det sprang runt en massa killar i korridoren idag också, trevligttrevligt. Men vi hade sjuukt mycket att göra, bara jag o Anna på våningen eftersom Warini plockade ur rummen som skulle renoveras. Men iof så var Lak ensam på 4an, antar att hon inte hade lika många reserum, annars verka det taskiiigt. 

Nåja, vi överlevde iaf och jag har nu redan kommit till en punkt där jag inte längre orkar stå o släta ut minsta lilla skrynkla på lakanet utan jag nöjer mig rätt snabbt ! Sköönt ! Jag fick kod idag också så nu ska även lilla jag börja stämpla in när jag kommer på jobb, såå nu gäller det verkligen att INTE komma ens lilla ynka minuten försent, då blir det inge rooligt aaaalls ! 

Egentligen skulle jag bara jobba från 9- 2, ev 3 meen när jag stämpla ut visade klockan 16.25, så nästan till 5 då, o jisses nog kändes det kan jag säga. Speciellt eftersom jag sov ruggit dåligt inatt, skyller på att det var måndag och hoppas på bättre lycka inatt. Imorrn börjar jag iaf 10 ! Ska bli sköönt ! 

Efter jobbet åkte jag o handla o lämna in buren som syrran o Tilda tog hem marsvinet i till Zooligan. Sen dess har jag hunnit med att äta middag och ska precis snart GÅ till gymmet, känner att det nog behövs trots att jag är helt färdig. Sen ska jag se om jag kan lura med Jeffe på en liten promenad så jag får iväg ett par inbjudningskort (: 

Nu ska jag sätta fart ! Hej hopp ! 

// glassflickan ",



Även fast jag borde sova !

Klockan är mycket, jag borde sova med tanke på att jag ska jobba imorrn såå det får bli en kort sammanfattning av kvällen: 
-middagen var god o sällskapet något förvirrat meen trevligt
-mamma o jag for o printa ut o skar inbjudningarna samt dela ut ett par (y) 
-påväg in till stan åkte jag via syrran med en inbjudning o så stanna jag o snacka skit en stund

Det var väl min kväll det :) När jag nu kom hem för en kvart sen så hade jag inte ätit nått sen middagen såå slängde precis i mig ett par smörgåsar. Nu ska jag varva ner lite o kolla 1 avsnitt SATC, säsong 2 och sen hoppa i säng. Imorrn är det jobb från 9 och på kvällen är det gymmet / jogga som gäller + att jag ska fara o dela ut mera inbjudningar ! Ansökan tänker jag inte snabbt skriva ner det sista på nu utan gör den imorrn i lugn o ro o far sen o postar den + inbjudningarna. Sen kommer det kännas som jag sluppit en sten från mina axlar !  ((: Nu satc ! 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Morsdag !

Är det i Finland inklusive på Åland idag (Sverige har sista söndagen i maj, vi har andra). Och det ska ju firas förståss :) Steg upp, utvilad vid 12 idag ! Sköönt ! Detta trots att jag fick samtal vid halv 4 och sen en timme senare igen, det senare så orkade jag dock inte svara på, haha

Mamma har fått sina presenter, pappa hade givetvis inte orkat vänta på att jag sku stiga upp så han hade redan gett sin så fick inte se mammas reaktion på den meen mamma verka nöjd o glad över allt så det var ju bra :) 

Nu har jag precis snickrat ihop studentinbjudan, den blev rätt enkel men fin :) Nu är det bara att skriva ut o kopiera upp den och sen dela ut den. Allt detta SKA göras inom den närmsta veckan, jag som var så i tid ute känner mig nu stressad ! :o Det är ju inte ens en månad kvar nu ! Menmen, de flesta vet ju ändå om det ;D Det sku va släkten i österbotten som kanske inte har koll meen därifrån lär ju knappast så många orka komma iaf så :p

Så ikväll, efter middagen ska ansökan färdigställas och även inbjudningarna printas ut ! Så får jag vackert gå till posten o bli fattig imorrn ! haha nää jag har eg inte så många som ska postas egentligen :) De flesta delar jag ut själv, det är de till fastlandet, sverige, skärgården och bryssel som postas :)

Nej kanske jag sku se till att komma i duschen innan alla andra ska, kvart i 4 ska vi va på restaurangen, 3-rätters så lika bra att börja i tid ;) Även fast jag nog själv kommer skippa förrätten, onödig kostnad för mig (även fast pappa bjuder) när jag ändå inte gillar de :P Satsar på oxfilé istället sen ;D

Hoppas alla mammor får en fin dag ! Avslutar med en bild på min mamma, mormor o farmor ! Tror jag fixa den för nån morsdag sen :)


Farmor, mamma och mormor !

// glassflickan ",


En toppen spontan kväll med bra sällskap !

Är precis vad jag haft ikväll :D Sen att jag antagligen borde gjort nått vettigt hör inte hit :p Syrran slutade jobba tidigare o kunde därför komma o hämta Tilda och tjaa eftersom jag inte hade nått bättre för mig kom jag me o sku kolla in marsvinet och sen kom Rosa och mitt iallt var vi uppe i ett kul kortspel som jag förlora stort meen kul var det :D Nu är klockan kvart i 3 så det är nog dags att sova för att orka vara pigg o glad imorrn när det vankas morsdagsmiddag med släkten ! Håhå, intressant lär det bli :p Tur att jag inte kommer stå i centrum när det kommer vankas obekvämligheter ;p

Nej denna kväll måste göras om, och då var JAG den som var nykter medans gamlingarna pimpla vin ;) 

Tummen upp för spontana trevliga kvällar, nu är det dags för sängen ! (:

Nattinatt !

// glassflickan ",

Lördag

Fiollektionen igår gick sådär, men jag har nog kommit fram till att jag inte nuförtiden vill spela för att det bara är kul, spela gammalt, spela lätt, spela för glädjen. Jag har inte längre någon motivation till att lära mig nya tekniker o sånt. Så även fast jag kanske blir kvar på holmen ihöst såå kommer jag nog bara spela med gruppen, dvs inte ha någon privatlektion längre, som det känns nu iaf :)

Efter fiolen åkte jag hem o fixa ett kort o hitta på en present till faster ! Jag skulle bara dit en snabb sväng meen jag kom hem typ halv 2?! hhaha och vad gjorde vi?! Jo drack te o snacka skit, typ :D haha häärlapärla ! En skön o trevlig fredag helt enkelt :) Vi planerade även att vi far till sthlm o uppvaktar Casper nästa fredag ! åååh, ska bli så kul :D Bara nu inte dom planerat att åka till hans mormor o morfar lr nått sånt, hoppashoppas ! ((: 

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, sovit länge, rensat kylskåpet o plockat o fixat lite grann innan jag styrde kosan mot sund. Jag har handlat också, o jaa inte såå mycket mer kanske :) Jo ! Har kopierat det sista och fyllt i en massa luckor i ansökan så nuuu är det BARA skrivuppgifterna kvar, o dom fixar jag imorrn kväll. Jag har ju ändå nästan dom färdiga på datorn, ska bara finjusteras lite granna :D Så ska posta den på måndag ! Fina fisken ! ((: 

Nej nu ska jag gå o underhålla Tilda lite, jag hör hur hon konstant ropar "Moffii, moffiiiii, moffiiiiiiii " haha pappa har tydligen inte riktigt tid för na. Jaja, imorrn är det morsdag o det innebär att 2 kort ska fixas, o så fyller Lina ! Det blir en härligt kalasfylld helg ! hihi :D 

Nu väntar solen o Tilda  !

Tjarå ! 

// glassflickan ",

Arbetsmyra !

Ja jisses, måste lie skamligt säga att det tar på o jobba när man varit ledig i typ 3 veckor!? hehe meen helt bra gick det iaf, så fort jag kommit in i det igen :P hade t.ex. glömt tv-koden, haha braa hanna ! Nåja, förutom det o en felbäddad säng såå tror jag inte det blev så mycket fel :) Fick jobba med en ny thaitjej idag, Lak?! tror jag hon heter, o det gick helt bra. Hon sa inte mycket så det var lite svårt att få grepp om henne o så men :) 

Jag började ju 9, och hade ingen sluttid. Så halv 4 fick jag först gå hem :o haha lång dag i jämförelse att jag bara jobba 10-14 förut ;D Meen det är bra med pengar ! Vill jobba mycket nu o maj eftersom max jobbar 1 vecka i juni eftersom jag ska till USA ! Och då är det inte heller dumt med lite extra cash som man gladhjärtat kan spendera :D haha

Efter jobbet åkte jag o köpte pappas morsdagspresent till mamma, hoppas båda blir nöjda ! haha seen for jag på jakt efter dom där förbannade skrivarpatronerna ! Åkte först till Ålands kontorsmaskiner, som inte alls sålde lexmark meen ååh så trevliga dom var ! Erbjöd sig att beställa BARA för min skull o så tipsa dom om att fara till mariehamns persondatorer i dalbo o kolla eftersom dom iaf har sålt lexmark. Jisses, det är service det ! Inte hittar man det på många ställen på Åland ! :D Jag tackade så mycket o sa att jag sku återkomma om jag ej hittade på affären i dalbo. Tänkte att det är lika bra att åka dit direkt, trots att klockan var runt 4 o rusningstrafik. Väl där så kolla Daniel snett på mig när jag sa nr 29,30 lexmark deet hade han ej hört talas om ;D meen med hjälp av hans en kollega såå hitta dom patroner som sku passa till vår skrivare ! Inte samma siffror meen funka skulle dom ! Annars var det bara o komma tillbaka :) Jisses, blev bemött lika trevligt på båda ställena, inte som på enterstore -.- Nää, nu vet jag nog vart jag i framtiden vänder mig (:

Nu har jag precis käkat middag, tortellini o så unna jag mig en glass också! :D Trots det fina vädret så får det bli veckans träningsfriadag idag, är heelt slut så känner att en joggingtur bara kommer att dra ner mitt självförtroende ;p Istället ska jag alldeles just plocka fram pysselgrejjer o fixa ett kort till faster ! Försent,.. sen har jag även ett kort till mamma, farmor (damit, BORDE ha skickat ett till mormor i veckan) ska nog skicka ett i efterhand, tsm med inbjudan?! smaart ;) , o så även ett till födelsedagsbarnet lina ! Pust, tur att det är kul att snickra ihop kort ((: 

Meen alla blir nog inte idag, det är en dag imorrn också ! Har fiol ikväll , måste kolla upp den exakta tiden o innan dess ska jag ha fixat åtminstone fasters kort o farit till henne en sväng :) Snacka lite skit o disskutera Caspers födelsedag ! :D 

Har nu sagt till chefen att den 13 o 28 maj kan jag icke jobba och det var nog inga problem, 2 dagar på en månad är ju inte mycket :p Såå nu får vi se om det blir en trip till Sverige o fira Casper eller om jag sätter mig i skolbänken o går Hygienpasskursen nästa fredag :) 

I övrigt så blir helgen istora drag lugn, ikväll är det fiol o sen kanske jag umgås med jennifer en stund innan hon far på jobb o sen imorrn ska Tilda vara hos oss o sen kanske jag far o nattar henne hemma eftersom hon ska få ett marsvin imorrn :) haha gissa om ungen kommer va lycklig ! På söndag sen så är det morsdag :) På dagen firas mamma o på kvällen pratades det om att släkten sku ut o äta för att fira farmor ((: alltså närmsta släkten då, farmors barn o barnbarn dom som bor på holmen :)

Nu ska jag sätta i gång, annars blir jag bara här ! 

Trevlig helg ! 

// glassflickan ",

Detta har jag hunnit med:

-Gymma, check !
-Handla, check !
-Fixa födelsedagskort & morsdagskort
-Besöka faster o ge försenat kort
-Hämta o vika tvätt, check !
-Städa klart , dvs badrummet o hallen
-Kolla efter pappas morsdagspresent till mamma, check ! (dock inte inhandlat)
-Spela fiol, check !

Godkänt borde jag ändå få va?! haha meen man hinner inte så mycket när man kommer upp alldeles för sent. Det gick helt okej på gymmet, körde enbens-knöböj med stång som jag inte gjort på evigheter o dom gick helt bra ! Skönt att se att "gamla" övningar fortfarande funkar (: Måste bli bättre på att variera mig, men samtidigt är det ju roligt o köra samma o se resultat på ett annat sätt. Nåja , jag lär nog hinna tröttna o villa byta övningar ;p

När jag precis duschat så kommer Anna o Nadja infnissandes, hoppandes o Nadja är helt till sig ! Hon påstår sig då att ha mött Danny Saucedo i "omklädningsrumskorridoren" hahahha jag o Anna försöker förgäves få henne att tro att det bara var en kopia tills Anna kommer ihåg att han visst är på Åland o sku spela för 8or o 9or. Vi får se oss besegrade och Nadja blir i extas ! hahahah sånt händer inte alla dagar ;D Lite kul var det ju ! ;p

Sen sku jag o handla o valde på skoj att först fara till Tillfället, för att kika ifall dom sku ha den rätta tekannan som mamma vill ha, det hade dom inte meen istället hade dom barnglasförpackningar, o en med BILAR (ni vet , filmen, Blixten Mc Queen, osv ) och dom älskar ju Casper :D Så nu har jag köpt en grejj till honom, han fyller ju hela 3år nästa vecka :)) Liten blir stor ! ((:

Till middag blev det sen tacos idag, hade chips hemma o vart sugen igår så (: Har nog inte ätit den sen jag hade tjejjerna här när jag fyllde tror jag, och det var ju ändå ett par månader sen så :P Därefter blev jag riktigt trött, sjukt trött. Så låg o gjorde ingenting på soffan, med datorn hur länge som helst innan jag tog tag i saken o diska, gick på en promenad o lämna första ansökan, check ! och sen hämta jag tvätten och spela t.o.m. fiol ! :)) Vet inte var energin kom ifrån, meen nu är den bortblåst igen ! Suck,... 

Nå ska bara kolla lite youtube klipp, ska se om jag kan hitta danserna som jag inte kan till 100%, då vi, medisgrupperna har uppvisning nästa tisdag och jag VILL va med, jag TÄNKER va med, meen jag vill också kunna danserna, det blir så mycket roligare då :) Sen blir det självklart ett par SATC avsnitt också, hehe ;p 

Imorrn är det jobb, sen köpa mammas present, middag, fixa kort , fiol o jaa, sen får vi se :) Lugnt blir det iaf !

Nattinatti ! 

// glassflickan ",



Dåliga nätter,..

Jag förstår inte ! Varje natt nu, ett par irad iaf såå kan jag inte sova ! Jag ligger o vrider o vänder på mig hur länge som helst, ger upp o läser nån gammal tidning o försöker sen igen vilket efter ett tag ger resultat. Men det är sjukt jobbigt ! Speciellt eftersom jag igår var riktigt trött, jag gäspa massor o kände att YES, ikväll kommer jag somna direkt, men icke. Bläbläblä ! Inatt så sov jag dock desto sämre, vaknade vid halv 7 pga att jag måsta gå på toa, det brukar jag inte göra (vakna av det alltså, inte gå på toa) så det innebär att jag inte sov särskilt djupt alls.

I vanliga fall nu så har jag inte brytt mig meen sen imorse, vid kvart i 10 så ringde chefen ! Hon hade tydligen kommit tillbaka första dagen idag, påsken hade tydligen inte inräknats i hennes semester?!, jaja meen hon villa ha mig på jobb idag, imorrn o på måndag. Hon hade dessutom messat, halv 9. Som att jag sku vakna av det!?! haha meen hon fråga iaf om det var möjligt med såhär kort varsel o jag sa att jag inte kunde idag, hade planer (vilket jag nog liite har iaf (A) men lovade komma imorrn o måndag. Och jag som mest sku få jobba helger?! haha yeah right ;p meen jag gillart :D 

Så hur jag i hela fridens namn ska komma upp till att va på jobb 9 imorrn?! Med min dåliga sömnrytm, det vet jag inte. För eftersom jag sovit dåligt så har jag ju sovit länge på dagarna också, idag steg jag upp kvart över 12, eh inte bra alls... Nåja, inte mycket att göra åt. Får försöka trötta ut mig själv ordentligt idag bara, haha eller nått. Dagens plan är iaf att: 

-Gymma
-Handla
-Fixa födelsedagskort & morsdagskort
-Besöka faster o ge försenat kort
-Hämta o vika tvätt
-Städa klart , dvs badrummet o hallen
-Kolla efter pappas morsdagspresent till mamma
-Spela fiol 

För kvällen har jag inte planer, sköönt ! Eller det blir att besöka min faster meen jag har inga spikade tider att hålla o dagens träning blir bara gymmet :) Jag hade tänkt jogga också meen det planerar jag att göra imorrn istället. 

Just ja, jag fick ämbetsbeviset idag också ! Och en liten lapp där det stod: 

"Eftersom vi hade felregistrerat din adress får du intyget gratis. Ursäkta misstaget" 

Såå nu slapp jag den kostnaden, har ingen aning vad det kostar meen jag slipper betala iaf ! Nice ! :) På tal om pengar så ringde en dam o villa köpa spegeln igår, hon visste inte när hon kunde komma meen hon sku ta den ! (: Nicenice ! Och just ja, skattedeklarationspappren kom för kanske 1 vecka sen?! Och jag får drygt 200€ tillbaka ! Fint det , är nöjd så länge jag slipper betala :)) 

Nej nu ska jag börja plocka ihop kläder till gymmet, annars hinner jag aldrig med nått idag, då halva dagen redan gått -.- 

Hejjhejj ! 
// glassflickan ",

Den baddräktstid nu kommer,...

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor, ♫ Då valkar bara sväller, och celluliter gror.
♪ Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. ♫
♪ De krav som sommar'n ställer, förstör vår ledighet. ♫ Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. ♫ Fast vem vill motionera, när man kan sitta still?!? ♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!! ♪

hahhahhahaha, läste denna på en väns fb-status ! Och nog är den rätt klockren. Själv brukar jag försöka komma iform till sommaren, dvs fortsätta träna efter att innebandysäsongen tagit slut o detta året går det mycket bra ! Vilket nog beror på att jag bara tränat (bortsett från rehaben) sen i mars ! Så träningsglädje har jag :)) Även fast det är tungt att jogga nu i början, men jag lever på tron att jag kommer tacka mig själv i sommar sen ! haha man kan ju hoppas ;D 

Ikväll har jag varit först på bodyjam , och sen direkt på dans ! Totalt 2h dans :D Me like ! Det är mycket synd att bodyjam bara går 1gång/veckan på avancia, jag sku lätt kunna gå 3-4 ggr nu när jag inte har innebandy :p Nåja, man kan inte få allt ! Jag kommer nog sakna avancia ihöst om jag flyttar, men blir det lillsved så får jag gratis tillgång till gym iaf ! Meen inga gruppass tyvärr,... nåå jag ska komma in först ! Har liite kvar på ansökningen, men det får bli imorrn ! Ska fixa klar h & r ansökningen ikväll så att jag kan fara iväg med den imorrn ! :DD Sen är målet att posta lillsved på måndag nästa vecka, då jag måst kopiera ännu nått papper som jag har i sund. Meen skickar jag det på måndag så är det ändå 1vecka kvar tills den MÅST va inne iaf, haha så jag är inte såå sent ute ;D 

Efter dansen så beställde vi äntligen skorna jag velat ha till studenten ! Dom var otroligt nedsatta på rea också, hoppashoppas dom passar ! Brorsan fick ett par badshorts, man måst ju ha över 25€ i beställningen för att slippa betala en onödig avgift på 7-8€ lr vad det nu är. Så vi blev glada, mamma mindre glad ! haha nää men bara skorna passar såå har jag allt fixat till studenten ! Mössa, klänning o skor ! Nicenicenice ! Bara inbjudningarna till då, ehe och så ska det planeras lite hur vi ska ha själva bjudningen meen det löser sig nog :)) 

Nu sotter jag o ser på hockey, finland - tjeckien, det står 0-1 -.- såå jag tror jag skiter i matchen o fyller i ansökan o ser på SATC o går o sover sen ! Så jag kommer upp tidigare imorrn :) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Hemmafru !

Är jag idag, valde att inte fara o gymma pga av främst 2 orsaker: min näsa rinner fortfarande -.- och så var lägenheten så dammig så jag vet inte vad. 

Så nu har jag diskat, 2 ggr , dammsugit och dammtorkat sovrummet, ska även byta lakan ! Fint det ! Sen har jag dammsugit köket och halva vardagsrummet. Dessutom så har jag vikt in tvätt, slängt i och hängt upp en ny maskin ! Nu kan mamma iaf inte klaga på att jag har mycket tvätt för nu går tvättkorgen fast igen ! ^^

På tal om mamma så har världens bästa mamma rett upp mitt "var bor jaag!?" problem. Hon hade ringt både hit o dit och till slut hade dom kommit fram till att JAG fyllt i rätt, o DOM har gjort fel samt att dom ska skicka beviset inom 2 dagar ! Fabulous ! Dessutom har jag även fått svar från Lillsved o man behöver inte ha nå bilaga på föreningar man är med i, men varför finns det då en sån ruta?! Hååh, man blir ju trött. Jag ska även få uppgifter från den ena referensen senare idag ! Jippie ! Så ikväll kan jag göra klart den ena ansökan o hade det inte varit kasst väder, det regnar -.- såå hade jag kanske varit hurtig nog o farit med den ! Men det får bli imorrn kväll istället, hehe vet ju inte var postlådan är såå lika bra att fara när det inte är såå mycket folk där ;D 

Nu ska jag strax bära in alla grejjer i sovrummet så inte mamma får spunk när hon kommer , haha jaa hon kommer ikväll igen, min bror har träningar 24/7 o har inte han träning så har mamma mötestider o passa ^^ Men nuförtiden kommer jag o mamma bra överrens, så hon får gärna komma :)) Sen ska jag diska för 3 gången idag, sen får det fan vara bra ! Lite jobbigt är det ju o börja laga mat o äta o få en maaassa disk igen. Det är därför jag ogillar att diska, man blir ju ALDRIG klar. Suck,.

Nu ska jag sätta fart, för kl 19 är det bodyjam o sen 20 är det dans som gäller ! Woopwoop ! :DD

// glassflickan ",

Nattinatti !

Säger ja strax, klockan är 20 i 12 och jag har bestämt mig för att försöka skärpa mina läggningstider, målet är egentligen i säng före 12 när jag är ledig meen jaa, nästan klarar jag det ikväll. Ska strax äta lite äppelbitar o se på SATC innan sängen kallar. 

Ikväll har jag joggat (Y), kollat på tv och fyllt i ansökningarna ! Duktiga jag ! Jag har inte så särskilt mycket kvar nu, bara ämbetsbeviset, lite saker att kopiera och bara smått att fylla i. Skrivuppgifterna har jag på datorn, ska redigera och skriva ner dom ! Toppen! Några kort har jag inte gjort, meen det kommer en dag imorrn också ;) 

Morgondagens planer: 

-Fixa kort
-DAMMSUGA
-DISKA
-Gymma

Bodyjam 19.00
Dans 20.00 

I like ! Just ja, ska fixa på ansökningarna också (; 

Nu SATC  !

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Älskade träningsvärk !

Åh vad underbart det är med träningsväääärk, not ! Men den jag har idag är helt okej, den är inte "80+" utan snarare "60+" kanske, haha så jag känner mig alltså. Jag har alltså bara ont ibland, inte konstant minsta rörelse utan bara när jag reser mig upp, inte varje steg jag tar. Så det är nice ! (: 

Idag var jag som sagt o fikade med Selinda, o innan jag mötte upp henne var jag till banken o så kikade jag efter morsdagspresent till mamma, pappas present till henne min har jag redan fixat ! :p Min pappa är världens bästa, men det här med att komma ihåg o fixa presenter är inte hans starka sida (: Det finns en orsak till varför det är jag o Sofi, o numera jag eftersom Sofi bor i Åbo som fixar Tildas o Teres presenter , julklappar osv ^^

Hur som helst, tittade lite men hitta inte riktigt vad jag sökte, sen mötte jag upp fina Selinda o så gick vi o fika på bagarstugan (: Pratade om ditt o datt , mycket trevligt :) Tack för idag ! Sen gick jag o handla, o så till Leader för att skriva under protokollen, som jag nästan glömt (A) hehe hade en mycket trevlig pratstund med Simon där, haha det är allt en kul kille det iaf :) 

När jag kom hem sen så satte jag direkt igång med att laga pajen o när jag bara hade o slänga den i ugnen så kom mamma (: Pajen blev riktigt god o till det så drack vi varsin kopparbergs, nice ! Sen lekte mamma hockeykommentator en stund innan hon åkte för att hämta min bror. Det är lite kul, mamma är då inte en sportig person egentligen, men när det kommer till hockey så sitter hon fastklistrad o har då alltid nått att säga om allt som händer ! håhå

Nu sitter jag bara o chillar, chattar o ska småningom om ca ½h dra ut o jogga en sväng. Det är lite småkallt o ruggigt meen nog överlever jag, vill gärna bli av med träningsvärken så (: Sen ska jag försöka pyssla med lite kort , har 2 födelsedags + ett morsdagskort att göra. Sen vet jag väl inte om det händer så mycket mer, jo ska skriva på ansökningarna o diska. Woopidoo ! Meen något glädjande är ju faktiskt att den ena är klar ! Ska bara skriva adress, kommun o jaa,.. jag vet ju inte vad jag ska skriva,... Kvällens mål är iaf att skriva vad jag vill använda utbildningen till, det kan ju inte va så svårt bara man sätter sig ner o funderar. Nej nu ska jag sätta fart ! Måste ju leta fram lite mer kläder att ha på mig nu, heippa hejjj!

// glassflickan ",



Mulna tisdag !

Igår var jag som sagt o gymma, o jisses vad tungt det var :o nog märktes det att det var ett tag sen sist, igen ! Damit ! Måstemåstemåste skärpa mig ! Meen samtidigt är det skönt när det är tungt också, då känns det att det man gör har en verkan :)

Resten av gårdagen gick ut på att laga mat, tvätta, hänga tvätt, städa i allmänhet ! Och nu börjar det se ut som nån faktiskt bor här igen ;D Vackert så ! Fick även reda på att jag är skriven i MARIEHAMN ! Hon jag pratade med om ämbetsbevis ringde o sa det. Tydligen är det INTE ovanligt att posten gör detta fel när man vill ha tillfällig adress o inte byta hemkommun som jag ville. Ååååh ! Mamma blev arg o sku ringa dit o klaga idag ;D Såå hoppas nu det reder upp sig för jag måst få beviset snarast möjligt ! Mamma var alltså hit, o jag skicka hem en massa med henne ! Sköönt ! Har ännu en låda med grejjer hon ska få ta när hon kommer idag. Hon hade möte efter skolan så vi ska käka middag tsm sen, jag ska laga paj ! Ost o skinkpaj för att va exakt, länge sen jag åt det ! Ska bli supergott ! 

Just ja, jag börja fylla i ansökningsblanketterna igår också, duktiga jag ! Men ååh vad det är svårt, hatar när man inte fattar vad man ska skriva :S Måst höra med mamma idag o om inte hon vet så ska jag mejla min studiehandledare o boka möte med henne så får hon hjälpa mig. Men jag börja iaf ! Den ena är nästan klar, meen pga trubblet med var jag är skriven så kan jag inte skicka in den ! gaaah !

Idag steg jag upp just efter 11 o har hittills ätit frukost, chillat, hämtat o vikt in tvätt, städat åt fiskis och nu ska jag precis bege mig ner på stan ! Har ett par ärenden o så ska jag fika med Selinda ! :D Ikväll ska jag ut o jogga eftersom det inte är nån dans, vi har det imorrn istället så blir en träningsdag imorrn ! Nice ! 

NU måst jag rusa om jag ska hinna med nått innan jag ska möta upp Selinda ! 

Hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Sunny monday !

Trots vissa mulna stunder, orsakade av moln så är det soligt idag ! I like ! Trots det så har jag inte stigit utanför ytterdörren idag, än ! (A) Men om ca ½h ska jag till gymmet, så då får jag lite frisk luft iaf ! Även fast jag kommer ta bilen, yeye shame on me men jag ska direkt o handla efteråt och då blir det bara knöligt o först gå hem för att hämta bilen för att sen åka o handla. Ja ni hör ju själva. 

Idag är jag förövrigt duktig ! Jag rinde pastorsexpeditionen, för att snacka 2 sekunder med en man som bara gav mig ett annat nummer att ringa som jag gjorde o fick prata med en trevlig dam som tog mina uppgifter o skulle skicka beviset på posten, så nu är det bara att invänta det ! Nice ! Inväntar gör jag även med referenssvaren, hatar o bara sitta o vänta när jag inte fått ett ja eller nej, svårt att gå vidare då om jag måste söka nån annan liksom. För den ene har jag en reserv, inte för den andra såå hoppas verkligen det är "rätt" som säger nej om nån av dom gör det. Nåja, bara att vänta o se, booring. 

Sen har jag även diskat o plockat massor ! Jag ska skicka hem en massa saker med mamma, jag orkar inte ha loppissaker, vinterkläder etc här ! Och så onödigt när mamma o pappa har en stort hus som man bra kan förvara saker i ;D Sakerna tar bara en massa plats, ska bara spara det som jag kan sälja på modemarknaden/marknaden. Ska även byta vaxduk nu när vi äntligen hittat den svartvita ! :)) Så snart kanske min lägenhet ser ut som ett hem igen, tjoohoo ! 

Nej om jag sku ta o plocka ihop gymkläderna nu då, hejjhejj ! 

// glassflickan ",

½h till måndag !

Och jag känner ingen ångest, stress eller liknande ! Tänk vad skönt (: Det blev ingen joggingtur ikväll, det blåste massor o med en näsa som fortfarande rinner så försvann känslan av en rofylld joggingtur ganska snabbt. Istället gick jag på en promenad, började längs byvägen, vek av på en mindre o kom snabbt in i skogen, häärligt ! Efter att ha vandrat längs en skogsväg kände jag för att gå upp på berget o blev som alltid besviken då man har NOLL utsikt pga skogen, suck. Därifrån gick jag sen när en annan väg o innan jag visste ordet var så jag ljus, dvs att skogen fick ett slut o nyfikenheten tog över o jag befann mig helt plötsligt vid en åkerskant. Och INTE den jag trott iaf ! haha inte ens skogen är oändlig (: Tog lite bilder som jag SKA visa nån dag (: Jag vet att jag är dålig på att visa bilder, men ingen klagar heller?! haha såå då kommer dom när dom kommer :)

Efter promenaden chillade jag en stund, mamma läste utkast till studentinbjudan o efter lite korrigeringar blev vi nöjda, än så länge iaf ^^ Därefter packade jag ihop o styrde kosan mot stadens sus o dus, på vägen stannade jag vid kyrkogården o tände ett ljus för farfar, det var exakt 4år sen här för nån vecka sen men jag hade inte tid då. Nu känns det inte direkt som igår du fanns med oss, men när man tänker tillbaks på fina minnen så saknar jag dig lika mycket ! <3 

Väl istan kollade jag på Bones o sen medans "Det blir bättre" rullade tog jag tag i mig själv o vek ihop tvätt o plockade. Men jag hörde ändå hennes hemska, men sanna historia. Obegripligt att folk har levt/lever/kommer att leva under såna förhållanden ! Nej fy, stå på er kvinnor ! Vi kan inte låta oss bli nedtryckta av män på det där viset ! 

Nu har jag precis diskat till tonerna av Steel fms söndagslista, fina lugna o stämningsfulla låtar ! Ska bara äta lite nu, sen se på ett avsnitt av SATC, hihi har äntligen tagit mig tiden att börja ta ner säsong 1 från nätet, har visserligen nog sett dom avsnitten meen ska man börja ska man börja från början ! :D 

Imorrn ska jag leta på stan efter färgpatroner, gå till banken, gymma, försöka tvätta (om inte stugan är bokad dvs), handla lite och reda upp & plocka ! Tror det var allt, haha känns som jag kommer stressa ihjäl mig ^^ Jo, fixa ansökningarna ska jag göra ! Och leta upp pappren som ska kopieras o skicka hem dom med mamma när hon kommer, tillsammans med vågen! Usch, vill inte ha den här, jag bara stirrar mig blind på siffror då ! haha :)

Nu lockar SATC, nattinatti ! 

// glassflickan ",

1 maj !

Vårens dag, arbetarnasdag, eller helt enkelt en vanlig söndag. Valborg blev iaf helt lyckat. Vid 12 tiden åkte jag ut till Eckerö för att baka munkar med min syster, måste väl erkänna att det var första gången jag gjorde det , hehe meen inte så svårt som jag trott ! (: Munkarna blev iaf goda och jag fick med många hem ! Fick även träffa syrrans särbos familj för första gången, trevligt ! Sen åkte jag hem , hämta Svante och så åkte vi direkt till stugan bara för att få reda på att mamma o pappa ändrat sig o bestämt att vi sku grilla hos grannen istället eftersom det blåste så mycket hos oss o så blev det. Pga blåsten blev det heller ingen brasa så vi kollade på firande från Vårdberget, Åbo istället och såg min andra syster på tv (: 

Sen åkte vi o hämta Boman, brorsans lagkompis som bor på Vårdö och styrde sen kosan hem. Resten av kvällen chilla vi bara, ett tag var jag sugen på att höra runt bland icke så nära vänner vad folk syssla meed meen jag var trött o stanna bara hemma. 

Idag har jag firat arbetardagen med att göra så lite som möjligt (; jag har iaf fotograferat o äntligen satt in annonser om spegeln o sminkbordet på marknaden.ax och så borde dom komma i tidningen på onsdag ! Det skulle vara såå skönt o bli av med dom ((: Sen har jag o mamma invigt vårsäsongen på balkongen med varsin skål glass o sen inte så mycket mer. Jo har tagit reda på telefontider o nummer till pastorskansliet, för det är tydligen ett ämbetsbevis jag ska ha o skicka in.

Mamma har även kollat igenom studentgästslistan så nu har jag ännu ett par namn med där men nu borde jag fått med alla, +- så landar antalet inbjudna på ca 50 pers. MÅSTE fixa inbjudningarna i veckan. + ansökningarna. Men bara mina referenser svarar, jag får de sista intygen kopierade samt ämbetsbeviset fixat så ska det nog ordna sig. Ska sätta mig ner o börja skriva ikväll, är nog lättare bara man kommer igång. 

Nu ska mamma o jag precis äta middag (pappa o svante är swe , svante har bortamatch) och sen ikväll ska jag ut o springa samma runda som i fredags ! Ska se om det alls känns lättare, haha knappast men man kan ju hoppas ^^ Sen drar jag till stan så småningom, har fortfarande inte fått jobbschemat över maj meen förhoppningsvis trillar det in imorrn, tror chefen har sista semesterdagen idag så. Eftersom jag överfört bilder idag för att sätta in annonserna såå kommer troligtvis inlägget om Irland ikväll med lite tur o ork från min sida ! :)

Det var allt för den här gången, tjingeling ! 

// glassflickan ",

RSS 2.0