Det jag känner för!

Det är himla skönt med lov, man kan göra vad man känner för, när man känner för det och ingen kan komma och säga att man borde göra någonting annat! :D Speciellt inte när man dessutom är ensam ^^ hihi 

Men igår var vi som sagt på Stallhagen, helt andra rätter än sist men minst lika gott! Matkoma deluxe! 

Idag har jag verkligen tagit dagen som den kommer, Henrik åkte tidigt imorse och jag själv steg upp vid 11. Åt frukost, lååångsamt, hamna framför datorn  och fastna där nån timme. Tog tag i mig själv och drog sen till gymmet. Väl hemma igen blev det middag och råkade fastna vid datorn igen,. ehm,.. ehe drog sen tummen ur och grejjade med ditt och datt som fanns att göra innan jag drog ut till Sund. 

Kom hem till ett tomt hus så när som på två kattor som invaderat min säng,. stoppade undan alla skid/vinterkläder som jag inte kunnat använda denna säsongen... Nästa ska jag leva med skidor på fötterna! 

Fick ett ordentligt ryck och röjde ur en massa lådor, slängde massa skit, fick bättre plats i skåp och lådor och hittade även några saker som någon annan får mer nytta av! Har faktiskt varit riktigt duktig på senaste tiden och sålt en massa saker som jag inte behöver! Visserligen för strunt summor men har iaf tjänat en bra hacka och ännu har jag en hel del kvar jag inte lagt upp! Himla smidigt att få små pengar lite nu som då, så har man när man ska fika eller köpa nån strunt sak :) 

Imorgon ska jag fortsätta reda upp, känns dock som att det aldrig tar slut! Men jag vet ju att det försvinner en hel del varje gång jag är här :) Planen långsiktigt är ju att för det första ha koll på var jag har alla min saker, så att det sen ska gå smidigt när det är dags att flytta nästa gång. Men även att rummet ska kunna stå tillgängligt som ett öppet gästrum för mamma o pappas gäster :) att det inte ska behöva bli ett stort projekt varje gång :) 

Nej men om jag skulle ta o ladda lite serieavsnitt o sova sen då, ska bestämt leta upp Nalle Puh så att jag slipper sova ensam (a) Nattinatt! 

// Hanna

14 dagar!

Eller två hela veckor har det gått sen sist jag skrev men så har det hänt en hel del också! 

Lördagen den andra, då jag trodde Sara skulle komma och vi skulle handla, käka middag etc. så blev det helt andra planer! Sara kom nämligen inte själv över, utan hon hade 5 andrar dårar med sig och helt plötsligt var det ingen lugn hemma kväll längre utan ett födelsedagsfirande, av mig! Det blev middag på Stallhagen, bubbelpool, pool och bastu på Havsvidden, nattmat på Rökka och lite chillande hemma till sist. Tack ännu en gång, ni fina! <3 

Veckan som följde innehöll mycket rehab, även fast jag måste tvinga mig dit. Noll motivation. Min födelsedag kom och gick. Mamma & Svante var över först, senare kom 4 fina över på kladdkaka & glass. Bestämde mig för att inte ha något släktkalas då pappa och jag hade så stort isomras. 

I övrigt har jag tagit igen en massa iskolan, har nu bara en hemtent och dektanteringen kvar som jag ligger efter med sen ihöstas. Hemtenten SKA göras nu under lovet och dekanteringen ska jag nog får göra snart den också! 

Förra helgen jobbade jag på Hjorten, det gick bra och knät sa inte till alls. 

I veckan som nu har övergått till helg så var det först fastlagstisdag, mums! På onsdagen kom först syrran & hennes familj över och grattade mig med middag & lite presenter, sedan åkte vi och överraskade fina Julia med tårta & skumpa och igår var det alla <3 - dag och vi tog det lugnt med film hemma. 

Idag är det fredag och jag inledde dagen med att ta min bror till hälsocentralen, efter 2h fick vi några futtiga råd av en rätt värdelös läkare och ett par kryckor till min bror! Jaa, det ni! Inte bara jag som hoppar ^^ haha 
Har sedan dess käkat lunch, gymmat, duschat och nu sitter jag bara o väntar på att Henrik ska komma hem så att vi kan hämta brorsan och fara till Stallhagen för sista födelsedagsmiddagen med la kärnfamilia. Pust. 

För övrigt står nu sportlovet för dörren och jag har bestämt mig för att bli hemma, ovanligt av mig. Kan räkna antalet sportlovet jag varit hemma på en hand. Men jag ska prioritera gymmet, ta det lugnt, plugga och göra annat jag känner för. Är rätt sugen på att simma, simmade ju lite på Havsvidden och det gick bra! Ska nog höra med Åse först men jag tycker inte att det borde va nå problem! 

Avslutar med denna vackra ros,...
 
Och tillägnar den till alla som har lika oromantiska pojkvänner som jag,...

// Hanna 


Friday, I'm in love!

Ska strax sova, men tänkte dela med mig av min lediga fredag i korthet: 

11.30. Uppstigning, mamma på besök en snabbis
12.00. Frukost o datatid ^^
13.30. Ner på stan o hämta ut Hs mammas mattor , samt lämna papper till FPA
14.00. Handla
15.00. Sälja stuff som blivit köpta via "Ålands köp o sälj" 
15.15. Laga middag
16.15. Äta middag 
16.45. Infann mig på Ålands radio o tv
17.00. Snackade radio med Sofie, Erica och Bob 
17.30. Gymmet! 
20.00. Duschade! 
21.30. Kvällsmål och film mys! Vi såg på "Shall we dance" 

Nu; 00.26. Gulle ser på "Top road" och jag fördriver tiden! 

Dags o sova nu, imorrn ska jag gymma på förmiddagen och sen klippa mig! Första gången på säkert 4-5år som jag går till ny frisör :O Meen har man vunnit det och till fakto är studerande så slänger man inte bort det! 

Till kvällen står middag med Sara på schemat! Sugen på vin, kex, ost och vindruvor också,... Just det, kom på här att vi INTE ätit chips och dipp på 1månad nu! Woohoo! Visst, vi har käkat kex o ost ett par gånger istället meen det har alltid varit vindruvor till (som är frukt o mättar också :)) såman äter inte i samma mängder såå inte alltför illa tycker jag! Speciellt eftersom jag nästan alltid var sugen på chips här förut, illa vad en tid som skadad kan göra. Oh well, är "back on track" nu! 

Och tro nu inte att jag aldrig kommer äta chips igen, för det kommer jag :) Men min kropp behövde en ordentlig paus och det har den nu fått! Nöjd chey! 

Tack & god natt! 

// Hanna 

RSS 2.0