Hinner knappt blinka!

Sommaren rusar förbi och jag hinner inte med, får ångest över alla roliga sommaraktiviteter som jag inte hinner göra. håhå, tur att jag tycker att hösten är mysig för den är nog snart här! 

Japp, en "sen sist" lista då:

- drack asti med smultron hemma hos Sara! 
- firade G med ballonger, middag och bio - Dumma mig 2! 
- jobbat & fyndat på auktion
- tittat på lägenheter men ej hittat "the one"...
- saknat H 
- jobbat deluxe många dagar,. och nätter... 
- knappt hunnit äta = sparat pengar på att inte behöva/hinna handla
- haft fullspäckade lediga dagar, massa kattmatande och jordgubbsplockade bland annat
- snabb hängt på sjödagarna
- gått på rockoff, bästa konserten: HOFFMAESTRO!
- guidat min kusin runt stan
- bjudit brorsan och kusinen på middag
- "firat 1 år med min fina frånvarande... <3
- varit på simskola
- ätit lunch med Johanna 
- tagit emot Albanus och fått hem min kära!
- hängt på garden
-firat kusin Ted!
- trollat med Göran på stan och firat honom ordentligt!

Och förra natten åkte jag ut till Långnäs för att få sova med mina kära <3 för att sen idag åka med ut till Källskär med Albanus! Har lärt mig lite om mycket, sett "kannan" och posat med Hermes! Nu inväntar jag att min fina ska ta sig iland så att jag får lite efterlängtad massage! Imorrn är det jobb,... inget rockoff alltsåå.. håhå börjar nog bli gammal! Vuxenpoäng hejj! 

Lite instabilder:

Foto: Firar födelsedagsbarnet!

Foto: Njuter av min lediga dag på stranden med fina Sara!

Foto: Har skakat rumpa med gudsonen, Sara & Linus! Nu taggar vi för Hoffmaestro! #rockoff

Foto: Helt ok dag att spendera på sjön!
Sista bilden är från dagens segling! 

Tack & god natt! 

// Hanna
 
 
 

Kärlek!

Om 15 dagar har jag min kära hemma igen, men vem räknar ner!? Hur jobbigt det än är att vara ifrån varandra så är det ändå nyttigt ibland, för man får lite perspektiv på saker och ting har jag efter många sömnlösa nätter kommit fram till. 

För det är väldigt lätt att falla in i mönster, ta varandra för givet och bara köra på i gamla banor dag ut och dag in, vecka efter vecka, månad efter månad. Längre än så vågar jag väl inte uttala mig då vi inte passerat den magiska 1års gränsen! 

Men jag har även märkt att de små sakerna, som man i början av ett nytt förhållande antingen inte ser därför att man är förblindad av nyförälskelse eller rent av bara ser som charmiga och gulliga därför att man är så där löjligt nykär att allt bara är toppen och underbart tillslut kommer fram! För hur mycket man än vill och försöker, så kommer de där små karaktärsdragen fram till slut, när man passerat toppen av nykärsberget och man helt enkelt snubblar ner för branten för att se vad som väntar där. Det är då de små sakerna börjar synas, saker som egentligen är obetydliga men som ska starta onödiga gräl och tjafs.

Men, genom att vara ifrån varandra ett tag så är det som att man vänder om och går uppför berget igen, man tar steg efter steg och hinner inte se irritationsmomenten därför att man har så bråttom upp! Det är lite som att se personen igen för första gången, man tänker tillbaka på dagen, platsen, känslan och plötsligt försvinner alla tankar kring löjliga små saker. Men, det räckte med en vecka. Nu vill jag ha min fina hem igen! 

                                                                                               <3

Solig update!

Tiden rullar på den, oavsett om man hinner med eller inte! Vi har nu kommit in i juni, vilket innebär att jag har jobbat drygt en månad redan! Håhå, man hinner väl bara blinka så är sommaren över!

Midsommar kom och gick, jag jobbade hela , verkligen hela helgen. Men innan helgen så hann jag och sambon fira minimidsommar! Vi åt 3-rätters och grilla ute hos min föräldrar! Supermysigt! Att jobba midsommar i säg var inget jobbigt, men med tanke på hur lite folk som faktiskt kom och åt så kändes det inte värt det. Nästa år vill jag vara ledig och fira på riktigt! 

Efter midsommar hade jag och min fina ett par dagar ledigt tillsammans, kors i taket ! Och vi passade verkligen på att ta vara på tiden, äta gott, jobba på båten och ta det lugnt! Har även gjort knätest, klarade fysiskt av alla moment i testet men resultatet var som väntat inte helt bra. Knät känns ju inte heller helt hundra så konstigt hade det ju annars varit. Har därför skaffat sommarkort på gymmet och ska försöka hinna träna så mycket som möjligt! Men soliga lediga dagar är ju sällsynta och inte lockar det alltför mycket då, men jag ska göra mitt bästa! 

Förra fredagen fick vi äntligen båten i sjön och lördagen spenderades således till sjöss! Vi segla ut från sjökvarteret och så runt lemland, lumparland, över lumparn och in mot Kastelholm! Så nu ligger båten fint hemma vid bryggan under uppsikt då min fina nu är borta fram till den 24 juli... Men det var helt klart värt stressen att få den i sjön innan ! För vi hade en jättefin 10h segling på lördagen! Mys! Mer sånt, tack! 

Så i måndags åkte han, och det är nu drygt 2 veckor kvar tills jag återser honom. Saknaden är stor men jag gör mitt bästa för att hålla mig sysselsatt! Meen samma dag som han åkte fick jag ett glädjande besked, jag kom in på sociala linjen vid Arcada! HURRA! :D Nu ni, det blir nått vettigt av mig också! :D Wooopwoop!
 
Foto: Woohoo! I got in! :))


Sysselsättningen består mest jobb är det men i början av veckan hann jag med middag på golfen i sund, plocka jordgubbar och besöka stugan! Sov i sund sen och njöt av ledighet hela tisdagen! Återståg mina svenska barndomsvänner på kvällen innan det blev dags att säga hej då till mamma och pappa som skulle iväg till fastlandet! 

Sen dess har jag jobbat och nu är jag äntligen, bortsett från nattjobb inatt ledig ett par dagar! Så idag har jag passat på att äta frukost/fikat med tjejjerna och ska snart till sund (via maxinge, fick ju lön i måndags ^^) för att plocka jordgubbar och se efter kattorna, är min duty idag när brorsan också lämnat ön nu! 

Imorrn sen har jag planerat in tjejkväll med mousserande och vitt! Fint det ! På måndag är det bio med gänget som gäller och på tisdag ska jag hjälpa till på auktion och sen förhoppningsvis hinna in till ångbåtsbryggan och lyssna lite på Elin & Lukas som ska trubadura där! :D 

Lagom planerade sköna dagar alltså! Innan jag går in för 8 dagars jobbande... Men efter det är det inte såå länge kvar tills H kommer hem igen! :D 

Nu ska jag sätta fart! 

Tjilevippen! 

Foto: Hänger på stugan!
                                                              Bild från stugan en härlig sommarkväll! 



RSS 2.0