Rastlös

Jag har känt mig rastlös de senaste dagarna, varit trött när jag vaknat, åkt iväg och morgonjobbat, kommit hem och pysslat på med tvätt, disk etc. och så jaa. Sen då!? Har känt mig rastlös och trött men ej kunnat sova. Mycket jobbig känsla om ni frågar mig. Mot kvällen sen igen har jag varit piggare och inte gått och lagt mig förrän H kommit hem från träningen vilket har resulterat i att vi inte gått och sova förrän 23-24 tiden. 

Var förresten på andra innebandyträningen i tisdags och där och då bestämde jag mig att jag inte är klar med sporten. Så nu är det nya tag som gäller! På lördag har ett av stans stora gym öppet hus och en PT på det gymmet har jag blivit rekommenderad att gå till. För nu vill jag bli stark, riktigt stark! Jag har nu kommit igenom 3 höstar på raken med tunga skadeperioder. Jag tänker inte lägga till en 4! Hoppas nu bara att jag snarast kan få en tid till denna PT och få sätta igång, tryckt & säkert men på allvar! 

I övrigt verkar det som att jag kommer lyckas bota min rastlöshet med mera jobb. Tidigare idag ringde en person dit jag tidigare ihöstas var och sökte jobb och undrade om jag fortfarande var intresserad så imorgon ska jag in och få höra vad de har att erbjuda! :) Annars rullar det på bra med mina andra jobb nog. Förutom att dygnsrytmen skiter sig emellanåt :p Ihelgen blev det inte mycket sömn. I fredags jobbade jag först på Skördefesten på ÅCA, jätteroligt! Rusade sen iväg på dans, middag och runt på öppna gårdar innan det var nattjobb som gällde och sen upp på lördag morgon efter 2h sömn på morgonjobb och sen ut på öppnar gårdar med Casper & C:o. För att sen VILA lördag kväll innan nattjobb och sen upp tidigt på söndag morgon för att segla hem Henriks båt :) Intensiv och rolig helg men med en ordentlig sömnbrist som följd,... Men trevlig var den: 





Även inkommande helg blir intensiv: fredag och lördag jobbar jag kväll på restaurangen. På lördag morgon har jag morgonjobb som vanligt, och sen till gymmet då ! Och så söndag styr vi kosan mot IKEA! :D Som jag längtat dit! Tror dock jag låter H köra, så att jag kan vila lite ;) Men INGET nattjobb denna helg! Kan visa i ett annat inlägg vad som är tänkt att få komma med hem från IKEA :) Blir troligen Uppis då vi kommer till grisslehamn på söndag då det inte går någon morgon viking båt men då hinner man ju med ett besök till LAGER 157 också kanske! ^^ 

Nej nu ska jag ta och leta lite bland fiolnoter, varför kanske ni får veta senare! På återhörande! 

// Hanna

Klick och så kom hösten!

Ja men verkligen hörrni, förra veckan sprang vi fortfarande runt med shorts och linne och sen i söndags var det som att nån tryckt på en knapp och så kom hösten och regnet och det har nu regnat till och från sen dess! Rätt skönt förståss, men trisst då jag faktiskt kommit igång med lite utomhusmotion! Har de senaste veckorna varit ut och joggat iaf 2ggr/vecka ca! Skönt! Försöker även få in styrka :) Men när det verkligen öser ner så blir man inte så sugen.

Annars så har vi haft en riktig kalas vecka bakom oss. En 1-åring, 60-åring, 30-åring och 22 åring har firats sen sist! När mamma nu officellt fyllt år kan jag härmed också avslöja detta: 


Japp, den 22 februari smäller det! Förra hösten sprang jag och Julia Tjejmilen. I vinter ska jag, syrran och mamma skida tjejvasan! Och jag är riktigt pepp! Överlag pepp på vinter, snö och skidor av alla de slag! :D MIssa ju ALLT förra vintern så den här vinterna ska jag skida som aldrig förr! Men idag skriver vi den 18 september så jag får allt hålla ut lite till tyvärr. 

Idag annars har jag jobbat som vanligt och haft en riktigt effektiv förmiddag! Rensade bland allat tiuusen pappershögar som vi redan lyckats bygga! Så nu hittade jag bankkoderna jag sökt och fick undanstoppat och slängt en hel del andra papper! Skönt! Efter lunch så blev dock vetekudden min bästa vän och soffan den andra. Nog hade det ju varit skönt att va karl ibland, det måste jag medge. Men eftersom regnet ändå bara öser ner så spelar det väl egentligen inte så stor roll :) Hade tänkt springa i Jomala på barkbanan ikväll medan gulle har träning men den är nog inte så trevlig med allt det här regnet. Får väl försöka mig ut på en promenad istället om regnet skulle vilja ta en liten paus! 

I övrigt så rullar livet på som vanligt, var och jobba kväll igår på restaurangen med Anne och Robban! Trevligt prickar det, hela 10 gäster hade vi också, trots regnet! Ny meny har vi också, var och provsmaka den här i förra veckan, det finns en hel del godbitar! Välkomna! ;) 

Funderar och planerar även våren som bäst just nu, har nästan helt bestämt mig vart det bär av och vad jag ska göra! Men mer om det senare! 

See ya! 

// Hanna 

RSS 2.0