Fjällen & farväl <3

Jag har haft en sjukt bra vecka i fjällen! Roliga turer som både gått upp & nerför, i slalombackar, genom skog, längs isiga skooterleder och uppe bland molnen (nästan iaf).  Detta har lett till många fall och många skratt. En fantastisk resa helt enkelt!

Varje dag har sett ut ungefär lika men ändå olika. Började med frulle kl 7.30, avfärd ca 9 och ute till 15-16 tiden :) Kvällarna har varit lugna, det har inte funnits mycket energi kvar precis. Men sjukt kul & ett minne för livet :) 


Min fenomenala turgrupp! :) 

Nu är jag på Åland, åkte från Vemdalen vid 8 i fredags och kom iland på Åland 23.00. Lång resa = trött chey. 

Igår var både en sorgens och en glädjens dag på samma gång. Igår sa vi ett sista farväl till farmor. Det var tungt och jag har nog aldrig sett mina farbröder med tårar i ögonen förut. Samtidigt som en begravning är något så ledsamt och fruktansvärt så är det alldeles underbart att få träffa hela tjocka släkten <3


Vi åkte i kortege från byn


Lillebror, Kusin Johan, Pappa, Kusin Ted, Farbror B-Å & K-A 


Syster Sofi & jag spelade 




Våra blommor till farmor <3 

En sorgens dag med glädje av familjen och släkten! Ta hand om varandra, varje stund är värdefull <3

Kony 2012!

Se filmen och sprid den vidare! 


// Hanna

Ont utan orsak!

Fredagen blev nice, hade kommunikation och jag valde slutligen att berätta om min resa till Gambia vinter 08. För en gångs skulle lyckades jag hålla ifrån att bli stört nervös och kunde prata lugnt och sansat med inlevelse! Nöjd chey! :D 

Därefter hade vi en uppgift där vi 2 och 2 jobbade ihop och ritade bilder. Vi satt med ryggarna emot varandra och den ene hade en bild med en figur som man skulle beskriva för den andra, haha blev många skratt! Man inser hur viktigt det är med kommunikation, hon är allt bra vår Anne! :) 

Efter lunch hade vi basket, men för att förhoppningsvis vara frisk nästa vecka avstod jag. Snackade istället strunt med Törna :) Sedan åkte min bil iväg utan mig på uppdrag att hämta Törnas två kompisar och sprit till de som skulle dricka igår. Jag själv var duktig och tvättade 4 maskiner, och städade rummet under tiden (Y)

På kvällen åkte vi till Vaxholm, fick lära känna Törnas två trevliga polare :) Vi åt först pizza på Alfågeln och sedan var det förfest hos Åsa. Måste erkänna att jag hade rätt kul trots att jag var nykter! Tummen upp för det! 

Dessvärre fick jag sjukt ont i magen igår, och det höll i sig hela natten :S Vilket ledde till att jag imorse fick slänga in handduken och meddela att jag inte kan komma och jobba. Surt men det enda vettiga då jag 1) inte vet varför jag har ont :S det vet jag fortfarande inte. Samt 2) sov knappt inget samt dumt och fara om det skulle varit magsjuka. Men det har jag nog uteslutit nu, har inga såna symptom så, bara en jäkla värk :S 

Detta har lett till att jag har legat inne i sängen hela dagen, klockan är nu 16.15 var iof upp efter blåbärssoppa för 1h sen kanske och den verkar stanna så magsjuka är det nog inte :) Har varit orolig så har inte velat äta nått än. 

Funderar på att ringa mamma och fråga vad hon tycker att jag ska göra, sedan måste jag packa & fixa. Magont eller inte så åker vi till fjällen och Vemdalen imorgon! Dessvärre inte såå pepp nu men hinner förhoppningsvis bli bara det onda försvinner. 

Måste även packa för helgen då jag åker hem, så blir det inte så stressigt på fredag (: 

Heippahejj! 

// Hanna

Tillbaka på banan!

Nu har dagarna och veckorna rullat iväg igen, efter farmors bortgång hade jag inget annat val än att försöka tänka på annat och det blev 150% sportlov veckan som kom. Det sista skulle checkas, fixas, planeras, tänkas till och lösas! Det var en sjukt intensiv vecka, som tog på krafterna minst sagt. 

Vi började sedan sportlovet redan söndag kväll för att packa Rolle (vaktmästarens) skåpbil full med grejjer. Måndag jobbade jag på 24h gymnastikläger, men på förmiddagen åkte jag med Rolle & Tove och lastade ut en massa grejjer, satte igång ett café och lite annat innan jag & Ludde blev lunchkockar ! Och vilken succé! Fick t.o.m. lägga undan mat så att vi skulle få nått! haha :D 

Tänkte inte i detalj berätta om lägret, det har jag redan gjort i min sportlovsdagbok, lite brist på lägerplanering och sånt från ledarhåll men barnen var underbara! Mestadels av tiden :) haha

Tisdag & onsdag jobbade jag på innebandy, det kom bra med killar. Tyvärr få tjejer. Det var kul om ändå lite konstigt att dra träningar för helt okända (de allra flesta, några av mina knattar från ib-skolan hade ju faktiskt hittat dit) barn! Men bra gick det iaf :) Var även matleverantör och inköpsansvarig, say no more utan att jag helst inte vill sätta min fot varken på Donken eller Willys inom den närmsta tiden... 

Onsdagkväll hjälpte jag sedan till på Äventyrslägret med att skrämma barn på spökrundan! SÅ sjukt roligt, hittills roligaste händelsen under veckan! Därpå lastade vi bilar och körde iväg saker till Ösbyhallen. Innan kvällen var slut hann jag även med att säkra barn och få dem i säng! :) Kul att se att flera barn kom på båda lägrena :) 

Torsdagen var dagen vi alla väntat på, eller egentligen längtade jag inte alls när dagen kom då jag blivit satt på kiosktjänst HELA dagen, d.v.s jag skulle inte få leka gladiator... Detta gjorde oss i kioskgruppen på väldigt dåligt humör meen tack vare världens bästa klassfröken fick även JAG leka gladiator efter nån timme i kiosken. OCh det var såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär roligt ! :D Ah, älskade varje minut av det! :D skitkul att få känna sig stor, stark & mäktig och samtidigt knuffa till de barn som varit jobbiga under veckan lite extra ;) haha askul var ordet! 

Fredagen blev sedan lugn, en mysig barndag stod på förmiddagsprogrammet där jag fick en grupp 4-åringar att ta hand om. Supersöta! :)) På eftermiddagen blev det sedan Blackminton, som badminton i mörkret med självlysande färg på kroppen! Superkul det med! :D 

Summa sumarum en askul vecka! :D 

Sedan fick jag dock skynda mig för att hinna packa om och dra hem med båten föööör på lördagen väntade LAGFEST! :D Vi var ute på Larssons vattensport och körde 5-kamp (inkl skooterkörning, awesome!), bastu, vildmarksbad, fin middag och karaoke! Superkul att få umgås och träffa alla innebandybrudar igen! :)) Har konstaterat att jag inte brinner för sporten lika mycket som jag brinner för att få spela med MITT lag. Det är sjukt mycket roligare! Tycker även det är kul att spela med skolan iof :) Men det var icke kul att spela med helt främmande folk som jag gjorde ihöstas,... visserligen ett abrupt slut på det pga skada, men ändå. 


Fina Maria & Snållan under aktiviteterna :)

Lagfesten ledde sedan till utgång och jag fick träffa min fina Sara! :) Kom hem vid 3 kanske, helt slut. Dagen efter spenderade jag de få timmar jag hade med mamma och brorsan. Hann se en stund på vasaloppet men pappa var osynlig, som vanligt. 

Tog tidiga båten hem pga att jag bestämt träff med Snabben för att göra ett uppvärmningsprogram  till musik som vi hade redovisning på inkommande tisdag. Det gick bra, vi tog lätta rörelser och valde musik snabbt så det tog bara nån timme! :) 

Veckan som gått har varit blandad, jag har blivit/är små förkyld vilket är störande. Vi har haft beteende och sett på "Remember the Titans" sjukt bra film, se den! Vi har även haft basket och föreberedelse inför nästa vecka där turvecka uppe i Vemdalen står på schemat! 

Dessutom har jag fått ihop en utvecklingsplan för friidrott, d.v.s. en plan där jag beskrivit hur mycket och hur man bör träna från 6år - elitnivå. Blev klar ikväll, inskickad är den också och deadlinen är imorgon! NÖJD! Därför fick jag tid över för att spela fiol och hitta låtar att spela på begravningen. Blir nog bra! 

Har undvikit gymmet denna veckan pga förkylningen men jag har iaf hunnit med en himla massa bra saker. Har bara kommunikationsuppgift tills imorgon kvar, 5-7min att prata om vad jag vill utom mig själv. Det fixar jag imorgon bitti! 

Nu lite kvällsfika och sen sova! 

// Hanna

RSS 2.0