Snabba veckan!

Ja jisses, det var ju just måndag och imorrn är det fredag! :O Åkte ut till Sund i måndags, chillade, satte upp studsmattan och planerade presenter och lite sånt. På tisdagen tog jag en lång sovmorgon bara för att vakna upp till mulet och regn,.. jag som skulle sooola.... Nåja, provade klänningar och städade istället! Hittade klänningen jag gick ut högstadiet med för 5år sen och denna passa lika bra fortfarande! Så den ska jag ha på examen imorrn :D Hittade även en klänning jag kan ha på Johans 40-års fest på lördag! Perfekt! :)

Eftersom mamma var istan åt jag och pappa middag på knallen och sen tog jag mig in till stan och vidare till gymmet! Körde nuvarande styrkepasset och genomförde det hela utan bekymmer! Skönt! Känner dock inte att  mitt vänstra ben riktigt är styrkemässigt i närheten av mitt högra än, så får se hur testerna går om nån vecka men det visar sig! :)

I onsdags var sista praktikdagen, hade rätt mycket lunchgäster så tiden bara sprang iväg! Hade sen utvärdering och fick en 5a, alltså högsta betyg! :D Nöjd chey! 

Därefter blev det middag med familjen på Niska, lite försenad morsdagsmiddag :) Sen åkte jag och Henrik och käka årets första mjukglassar! Sjukt besviken dock, liten glass och dålig service,. tacka vet jag mattssons och knallen! Måste åka oftare dit utåt ;) 

Idag är det torsdag och imorse åkte min kära iväg ut på sjön, igen! hååh han har knappt varit hemma på hela veckan! Själv åkte jag till skolan och fick pengar för skånyckeln och för garderoben vi jobbat i! Sen åt jag lunch med Julia innan det var dags att dra ut på studiebesök till Silverskär! :D Vilket innebar att åka båååååt! Åh vad jag älskar att vara på sjön! Helt underbart! Fint väder hade vi och förutom en rundtur fick vi Ålandspannkaka, och äppelpaj :D Mumsigt bara värre! 

Efteråt drog jag till simhallen och hämta Tildisen och vi åt lite och drog till lekparken :) Sen när hon blev hämtad la jag mig på sängen för att vila lite = Somna! Vaknade helt förvirrad vid 18-tiden, kom fram till att det fortfarande var kväll = somna om vaknade vid 20.30.. Dit åkte min middag och träning ;) Så det blev flingor till middag och nu har jag hunnit med att hänga tvätt och rakat benen typ ^^ Lugn kväll! Imorrn är det examen, sen ärenden på stan följt av examensfirande! Fast det blir ett lugn firande! Har bokat in mig på en dansworkshop på lördag förmiddag! :DD Och innan alla negativa kommentarer kommer, så JA jag ska ta det lugnt och känna efter med mitt knä, har dessutom tagit reda på att det inte är särskilt mycket "hoppiga rörelser" men jag är sjukt sugen på att få träna något riktigt roligt och inte bara gym! :)

Och sen bär det av ut till Sund innan 40-års fest står på schema! :D Det kommer bli en bra men fullspäckad helg känner jag! Så om ni inte hör nått av mig innan söndag så vet ni nu varför! 

Trevlig helg! 

// Hanna 





Buzzador - Veet kampanjen!

Hej! 

Det har varit tyst här några dagar men nu är jag tillbaks ! Efter att ha sovit bort halva kvällen,uups såå bestämde jag mig för att raka benen inför morgondagens examen! Passande nog har jag via buzzador.com fått produkter från Veet som ska testas! Att vara buzzador innebär att man med jämna mellanrum blir erbjuden att vara med i olika kampanjer och testa nya produkter! Det är helt gratis och det enda du behöver göra är att ta dig tid att testa produkterna, låta dina vänner och bekanta testa samt berätta vad du tyckte om sakerna! Hur bra som helst! :D 

Bild: Nytt paket, ny kampanj! Nån som vill testa? :) #veet #buzzador #buzzaveet
Detta fina innehåll fanns i paketet denna gång! Det föreslogs att man skulle hålla en spakväll meen ärligt talat så är jag ingen spakvälls-tjej! Dessutom är det himla svårt att hitta en kväll som passar alla som vill testa! Såå jag lade ut denna bilen på facebook, och ska dela ut vaxremsor till ett par bekanta och ena krämen går till min kusin :) Och på lördag ska jag och syrran ha "Minispa" hon ska få pina min bikinlinje och eventuellt benen lite. Kanske tar oss tid och testar "face" produkten också :) 

Ikväll testade jag iaf denna:

Bild: Testade denna ikväll o har nu superlena ben! :D #buzzador #buzzaveet #veet
Den var lätt att applicera med svampen och eftersom den skulle appliceras på torra ben så kunde jag stå och fylla tvättamaskinen och plocka lite badrumssaker på plats medan den verkade (y) 

Efter max 6min skulle den tas bort med svampen, var lite skeptisk då det ej såg ut som att något lossnade men tänka sig vid förstå åsyn så ser det ut som det lyckats riktigt bra faktiskt! :D Passade sen på att smörja in benen med body lotion som man fick med i paketet och nu känns benen superlena! 

Sååå tummen upp för " In-shower Hair removal cream" måste dock tillägga att jag ej duschade samtidigt utan tog bara benen, tyckte ärligt talat det lät aningen jobbigt att man skulle duscha och hålla benen utanför under tiden man har krämen på?! 

På lördag testas andra produkter, to be continued !

// Hanna 


Helgen är äntligen över!

Ja men faktiskt, så skönt är det! Helgen har ju mest bestått av äta, jobb, sova, repeat. Undantaget lördag em då jag åkte ut på ett soligt 5-årskalas till min lilla favoritkille! :D Shit vad tiden går, han är alltså 5år,. känns som han just var i Hilmas ålder! Och hon skruttan blir ju 2 isommar :o Jisses!

håhå, men jag har överlevt helgen,  och mitt knä har knappt sagt ett knyst! Skönt det! :D Igår när jag kom hem fick jag äntligen se min fina igen, men nu är han iväg igen,. Imorse åkte han och kommer hem på ons em. Så inte lika länge denna gången men ack vad jag saknar honom när han inte är här! <3 

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, masade mig upp vid 12 för att inte få dygnet helt galet. Har hunnit tvätta arbetskläder, sålt en ljuslykta, varit på stan via FPA och slutligen lämnat in alla papper till försäkringsbolaget!! Nu är det bara att vänta på pengarna då ;D så sjukt skönt ska det bli när jag har dom i min hand ! 

Åkte via och våldgästa Sara en snabbis också, som haft en ledig långhelg i Köpenhamn! Dit skulle jag kunna åka igen, var ganska precis 10år sen jag var där sist, om jag inte minns helt fel :) Precis som hon skulle iväg så ringde mamma och var billös, tydligen fått nå fel på bilen så jag åkte och hämta henne o så leta vi upp henriks bil som jag tar tills han kommer hem nu så har alla bil igen ;)

Nu har jag precis käkat middag, ska hänga upp andra maskinen tvätt och sen sticka ut till sund! Blir nog där över natten när jag är själv istan, är ledig imorgon också så! :D Har lite nyheter att berätta för mamma o pappa, som jag inom en snar framtid kanske delar med mig av här också! 

Förövrigt är det sjukt fint väder idag, men jag har tvingat mig till en träningsfri dag så att mina ben ska hinna få återhämta sig efter denna intensiva helg, men imorrn ska jag till gymmet igen! :) 

// Hanna

Långhelg = jobbhelg!

håhå, i min drömvärld hade gärna dagarna fått börja vid 12-13 tiden och avslutas vid 3-4 tiden på natten. De tiderna passar mig mycket bättre än 7-8 tiden och i säng 22-23. Nåväl, tog mig till hälsocentralen, fick visa upp mitt märke och bokade senare tid för att ta bort det, äntligen! Åkte sen till Medimar och fick ut min journal, för att kunna kolla upp alla besök och jämför så att jag får in alla räkningar till försäkringsbolaget. Så sat med högar av papper sen, håhå sen kom mamma hit via och hämtade loppisprylar som hon sku sälja på kristihim! :) På kvällen sen cykla jag till gymmet! Och vet ni va, skönt var det ! :D Kändes super i hela kroppen efteråt! 
 
Igår var det onsdag, och jag hann  med att besöka mina banker på lite ärenden, och så via FPA. Snälla och trevliga FPA. Det visar sig nämligen så att jag måste ha råkat lämna in en räkning och inte en kopia på en räkning dit när jag fick ersättning av dom tidigare i vinter. Men den snälla killen där lovade att han skulle ha letat upp den åt mig tills på måndag :D Så på måndag ska jag åka och hämta den och sen till Försäkringsbolaget och lämna in hela högen med papper! En stor lättnad när allt är över! Var  dock  via försäkringsbolaget och sa upp min årsreseförsäkring, så fick jag det ur världen! 

Sen åkte jag och fixa morsdagspresenter, till min mamma och sambons :) Kul med lite roligare ärenden också! Svängde sen förbi sjökvarteret på vägen hem där sambon jobbar för fullt på båten :) Hann hem, äta middag och så iväg på praktik! Hade en rätt bra ström med gäster, mycket öl sålde jag så blev vän med kranarna till slut (y) haha och fick en liten hacka dricks med hem! Sånt gillar vi :D 

Kom hem, käka lite och va social innan det blev dags för nattjobb :) Rätt lugn kväll, jobba med  Frida och det gick super :) Kom hem redan vid 4! 

Väcktes av sambon vid 8-tiden nånting som ville säga hej då. Han åker på långhelg med Albanus medan jag är fast hemma med praktik och nattjobb. Hmf,. bara för att jag är fullt upptagen med praktik så har det såklart krockat med andra saker. Har fått säga nej till 20års kalas, middag och fika samt att min kära mor får bli firad senare. 
Nåja, sånt är livet men det är ju lite trisst ändå. Ska iaf hinna med att fira gudsonen på lördag :) Har inte gjort annat än jobbat på praktiken idag, har varit hemma nu knappt 2h och hunnit äta och chilla lite. Ska precis hänga tvätt och sen sova så att jag orkar hela helgen som ser ut såhär:

Fredag: Praktik 17-22, nattjobb 23-04.30
Lördag: Fira gudsonen på förmiddagen,. helst hinna hem via och snabbfika med mammas kusiner. Praktik 17-22. Nattjobb 23-04.30.
Söndag: Praktik 14.30-20.30.

På söndag kväll kommer äntligen gulle hem, för att sen åka iväg igen på måndag med sin klass... håhå nåja, sista rycket på praktiken nu. Har fre-sön + ons lunch nästa vecka :) Imorrn är det en vecka till examen! :D Träffade förövrigt på lite sommarkollegor i onsdagsnatt, och det blir nog en bra sommar! Mycket jobb men lite roligt ska man väl lyckas klämma in däriemellan! 

På tal om nått helt annat så är jag sjuukt sugen på att åka båte. Roddbåt, motorbåt, segelbåt spelar liksom ingen roll. Men helst nu! Det lockar liiiite att ha praktiken vid vattnet kan jag säga ^^ Men fint är det! :)

Nej, nu tvätt & sen sova! Hade ju tänkt försöka hinna med gymmet imorrn på dagen en sväng, och helst förbereda mat för helgen. Så får ni lediga människor njuta av långhelgen medan jag jobbar, men snartsnart får jag också va ledig! Mmmmmm, god natt! 

// Hanna



Att vara ledig!

Är sjukt skönt, du är fri utan bestämda jobbtider och kan hinna med hur mycket eller hur lite som helst :p Dessvärre har jag en ganska lång "to do" lista men likt igår så har jag inte kommit långt med den än. Inbillar mig att jag lika bra kan vara hurtig senare i veckan innan praktiken som börjar först sent på eftermiddagen då jag har mest kvällspass kvar. håhå, inte lätt! 
 
Hur som helst, tog tag i mig själv igår iaf, började skriva på ett personligt brev till en ansökan, for och handla, pantade flaskor, diska och laga mat :-) Sen ringde pappa och vi diskuterade restauranger i Marienamn, var tydligen 40år sen iår han gick ut handels och det skulle de minsann fira, men var de skulle äta ville han ha hjälp med :) Tjänade även lite pengar igår, sålde bort värmeljushållare och en mugg + fat! :D 

Det blev en sen middag, och ett ännu senare träningspass. SÅ det blev uteträning, lätt jogg, och mycket gå. SKönt att röra på benen igen, som inte känns lika stela längre (y) 
 
Idag har jag inte hunnit med mycket, och funderar nu på vad som borde prioriteras. Och hur motigt det än känns så blir det nog hälsocentralen,... Har ett födelsemärke som bråkar med mig och nu är jag trött på det.. 

Såå ja, men i väntrummet kan man ju iaf spela Candy crush!  haha 

Ikväll ska jag förhoppningsvis få sälja bort spikskorna, kille nr 2 kommer och ska prova dem! Hoppashoppas! 

NEJ, slut skrivet. HC väntar! Gymmet ikväll då istället kanske, men det är så svåårt att motivera sig dit när solen skiner.... Vi får se! 

Tjingeling! 

// Hanna 

Otaggad!

Är kanske ordet som bäst beskriver mig just nu. Lördagen gick bra, gick imål på 32,27! I höstas, innan skadan sprang jag 5km under 30min, så det gick bättre än förväntat! Loppet då. Det bjöds på solsken och jag fick varmt, sjukt varmt ett tag och så kom motvinden. På samma sträcka som när jag var ut o sprang i onsdags, så jag borde väl varit van!? Motigt var det, och jag skyller lite på den angående tiden, för det går ju snabbare o springa i medvind ! ;D Hur som helst så är jag nöjd ändå :)

Prakitken sen gick bra, hade närmare 50 gäster totalt tror jag, tog kidz bordet av beställningen och chillade runt :D haha nä men kul att vi hade o göra! Fick sen sluta innan 23, så hann hem och vila lite innan nattjobbet. Vi var bra gäng på natten, behövde inte "springa ihjäl" mig utan vi hann bra med ändå :) Mot slutet kände jag av lite ont i fötterna, men inget mer :) 

Igår vaknade jag dock upp och kände mig stel, åkte ut med brorsan till sund. Chillade, gick igenom en del lådor (som vanligt ^^) och så :) Kom in vid halv 8 tiden och röjde undan lite, tog ut sopor, diska, tvätta :) Hade en kille hit o prova mina spikskor men de va för små för honom men han hade en kompis med mindre fötter som sökte nya så med lite tur kanske jag blir av med dom iaf :D Sprang faktiskt med dom lite grann på Värmdövallen i fjol, men någon större nytta av dom har jag inte längre, bättre att någon annan får glädje av dom :) Närmare midnatt kom sen äntligen gulle hem! :) 

Idag har jag inte gjort mycket, och som rubriken avslöjar så är jag inte särskilt pepp på att göra så mycket heller. Sov inte ut ordentligt igår, och vi kom inte i säng alltför tidigt sen heller så är trött idag. Mindre stel iaf, skönt det! :) Men är ledig imorgon också så orkar inte tvinga mig att göra en massa ärenden idag som jag lika bra kan göra imorgon :) 

Måste dock dra iväg och handla, men gulle har eftermiddagsträning så det blir inte middag förrän sent så har ingen panik med det :) Ikväll hade jag faktiskt tänkt försöka ta mig till gymmet en sväng, var ett tag sen sist och vill spara på benen och inte springa riktigt än utan istället köra lite lätt styrka hade jag tänkt :) 

Har även börjat vela för hösten, redan, och igen... Skola ihöst? Resa? håhå, inte lätt... 

// Hanna 

Maj & en sjukt bra nyhet!

Och helt plötsligt var april förbi, praktiken påbörjad, valborg avklarad och det innebär alltså att vi är inne i maj månad nu! Jisses, men snart sommar! Och jag lääängtar! :D 

Sen sist har jag alltså hunnit med att besöka Maxinge, 2 gånger t.o.m.! Och jag gillar det, har ej provat något av matställena men det är en bra mix av butiker :) Skulle dock varit super med Subway! haha :D Har dock inte vågat gå in själv ännu, försöker vara förnuftig o spara pengar nämligen och dåå är det inte så lyckat att H & M, sportia och KappAhl har massa finfint som jag än så länge bara tittat på! Ehm :D 
 
Praktiken då, den rullar på :) Känner redan att jag hittar det mesta, kan rutinerna etc :) Och rätt så roligt är det med, iaf när vi har gäster :D att det inte är 100% soligt vårväder gör ju att folk inte kommer ner till hamnen :p 
 
Och idag, efter praktiken fick jag världen bästa nyhet! Jag vet inte om jag berättat om detta meen jag skickade in en överklagan angående mitt förskringsbolags beslut om att inte betala nått angående min skada här för nån månad sen och idaaaag fick jag svar att de SKA betala ALLT! :D Så nu gäller det bara att hitta alla papper, såhär 200år efteråt.. Men det är en sjuk lättnad ! För sammanlagt har det kostat mig en hel del, men nu ska det väl ändå va sista gången!!! 

Imorgon är det 4 maj, och mitt schema är fullspäckat! Och bra är väl det, för min sambo är till Göteboorg och spelar volleyboll. Hur som helst, 14.30 ska jag stå på startlinjen till Sjöjungfruloppet. Det blir den korta rundan, och jag ska "springa" med Hulia men jag KAN vara med! Och jag tänker njuta av varje sekund! :D 

Därefter är det snabbt hem för att va på praktik 16.30, till ca 00-tiden ungefär senast för sen ska jag nattjobba på arken! Och sen soooova gott :D På söndag tar jag en tur till mamma & pappa med brorsan och sen kommer äntligen min älskade hem igen! :)))

Ikväll har jag förövrigt varit duktig och börjat kolla igenom alla högar av papper från Medimar, Fpa, försäkringsbolaget etc,. men har nog kvar att göra.. Men fick iaf ett par högar och nån låda rensad när jag väl satte igång, skönt att få kasta extra kopior och skit nu när detta äntligen snart är över! Det har varit en lång karusell men vi gav oss inte och nu ska dom betala! SÅ SJUKT SKÖNT! 

Nu ska här ätas lite kvällsmat och sen sova! Inför imorgon har jag även rensat mp3n och tagit bort all skitmusik! Bra musik gör det såå mycket lättare, speciellt eftersom vädret inte verkar vara på topp. Meeen, jag har sprungit 2 lopp i regn förut, och om det är vad som erbjuds imorrn så blir det ett 3e på listan! 
 
// Hanna

RSS 2.0