Hinner knappt med!

Ja jessus hörrni vad tiden rusar iväg, knappt så jag hinner blinka ens en gång.I lördags jobbade jag på hjorten, var "förman" åt samma 2a och bra gick det. Endel dötid meen kvällen gick rätt snabbt ändå, har man trevligt gäng så går det ju alltid snabbare! :)

I söndags minns jag knappt vad jag gjorde, pinsamt men sant. Har sovit alldeles för korta nätter denna vecka. Meen jag vill minnas att jag ivarjefall tog mig till gymmet (y) Så mycket mer produktivt vet jag inte om jag fick gjort, vi tog det himla lugnt iaf :)

Denna vecka har präglats av gym & skola, har inte hunnit med varken mer eller mindre. Gårdagen var rent ut sagt en skitdag, speciellt eftermiddagen meen det tänkte jag inte mer gå in på. Det är glömt & förbi nu. Men vilken tur jag har som har fina Julia och Henrik när allt känns åt helvete. Mycket tacksam för det!
 
Idag skrev vi franska prov, och så blev vi lämnade att göra en 5minuters uppgift i 85minuter. Oh well, nedräkning pågår! Det kan inte vara många franska lektioner kvar! Påskbuffé bjöds det förresten på idag, jag åt potatis, lax och ägg :D Buffé kallar jag det då inte, menmen :) Avslutade med årets första memma, mums!

Ikväll har jag varit till Baltic o kollat på innebandy. Spelsugen?! Skojja inte! Mina brudar hamnade i ett 0-3 underläge men hämtade upp det till 3-3 men sen kom även 4-3 från motståndarna. Bra spelat men sjukt irriterade då ett av deras mål var HOPP och tjejen är så feg att hon inte erkänner det då domarna totalt missade det. håhå

Nå, sista och avgörande matchen nästa vecka nu då! håhå
 
Nu borde jag ta tag i det som behöver göras innan vi går på påsklov för här kommer vi inte hålla till, det blir Enklinge torsdag kväll - lördag förmiddag och så Sund till söndag/måndag. håhå tur att jag är ledig tisdag också! Men den dagen ska jag ägna åt pluggpluggplugg! Hemtentorna börjar lägga sig på hög...
 
Men nu ska jag iaf göra något produktivt, vika tvätt kanske eller äta lite ^^ Blir nog ingen tidig natt ikväll heller, nå lovet hägrar ju! Och sova ska jag göra! :)

Glad påsk!

// Hanna
 

Lördag!

Vaknade upp med aningen träningsvärk, ni vet inte sådär "jag kan inte gå, känner mig som +80" utan mer som "fan vad bra det känns, bra träningspass" :) Så det är skönt! Härligt att få springa igen, även fast det bara är korta intervaller och "idioter" fram och tillbaks så är det en härlig känsla!

Efter gymmet hann jag hem, duscha, träffa Henrik i 5minuter innan jag måste springa iväg till skolan för att städa baren. Åkte sen med Sara en snabbis till hennes o Rasmus nya lägenhet och kika :) För att sen återvända till skolan igen och avverka ett hjortenpass. Som tur var hade vi mestadels fullt upp  hela kvällen så tiden gick relativt snabbt!

Idag åkte vi ut till eckerö på förmiddagen, fikade med syrran, toffe och tilda som åker iväg på semester nästa vecka! Fick dela ut påskägg numero 1 av 5 :) Väl tillbaks istan åkte Henrik på match och jag skjussa Henriks föräldrar till hamnen. Nu är jag hundvakt = sitter och gör ingenting.
 
Är faktiskt riktigt uttråkad, trött är jag också. Men men om 1h ska jag vara på Hjorten, sista kvällspasset isalen! Är bara o stå ut :) Mycket lite folk bokat ikväll dock, så lär bli rätt mycket dötid. Men då borde vi iaf få gå hem rätt tidigt också (y)

Imorgon ska jag sova läääänge, har jag planerat iaf. Vad som mer händer får vi se, gymmet ska jag ivarjefall besöka :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

// Hanna
 


I did it!

Halleluuuujah! Jag överlevde barprovet med hedern i behåll! Bedömarna var snälla, drinkarna jag fick var inte för svåra och så när som på några små missar klarade jag det galant! Framförallt är det sjukt skönt att det är över! :D

Nu har jag käkat lunch & ska strax dra iväg till gymmet & köra nya programmet! Sen tillbaks till skolan för att plocka ner baren och därefter hänger jag iskolan resten av kvällen. Näst sista vanliga hjortenpasset! Bara lördag och 3 vinkassa turer kvar sen innan yrkesprovsveckan!

Helgen består alltså mest av hjortenjobb meen ska väl hinna med att ta det lite lugnt också och försöka glömma alla teoretiska skolprojekt som hänger över mig! De tänker jag inte ta itu med förrän tidigast söndag kväll, så det så!

Tjingeling!
// Hanna

And she's back!

Hej alla tusen trogna läsare! (host)

 

Skämt och sido, creds till Er trogna som tittar in fast här varit dödare än på länge. Orsaken är att mitt liv kretsat kring rehabrehabrehab, skolaskolaskola och däriemellan har jag försökt lägga den extra tiden på mina nära & kära och då har mitt lilla krypin på nätet blivit lidande tyvärr.

 

Sen sist har jag iaf kirrat sommarjobb på Åss - Pub Albin :), min rehab träning har gått framåt --> jag går i princip utan att halta alls (y) och här igår sprang jag idioten! Har en massa spring i benen och det ska jag äntligen få börja göra av med nu! Lycka! 

I skolan har jag averkat det sista teoretiska provet i starka drycker och imorgon är det barprov ! Vilket är det enda jag kunnat tänka på de senaste dagarna. Men nu känns det som att drinkarna äntligen börjar sitta! Imorgon klockan 08.00 ska jag infinna mig i skolan, 08.45 står jag i baren! Först ut, så har jag det över sen! Wish me luck! 

I övrigt kommer det fortsätta vara mycket plugg, en massa grupparbeten, hemtentor och presentationer präglar de sista veckorna innan praktiken! Men om 4 veckor bör allt teoretiskt samt yrkesprovet (servering) vara över och då är det praktik, träning och prio på det sociala! 

 

Förresten gick jag och blev Buzzador (www.buzzador.com) under min sjukskrivning och nu ska jag utveckla detta och bli "Buzzador blogg" så det kommer inom snar framtid synas en logga på min blogg och om jag kommer med i nästa kampanj är det fokus på produkter som hjälper dig med Din träning! 


Nu ska jag reptera drinkarna en sista gång innan jag tar natt! 

// Hanna


RSS 2.0