Tidschemat & första träningen !

Mitt tidschema var lite vääl optimistiskt, kom jag fram till :p meen jag hann med allt förutom sista halvtimmen finska, hehe uups. Istället hann jag dock med att hämta ut Team Dunder kläderna ! Jättefina var dom ! :)) Gillar lag/gruppkläder, man känner en speciell gemenskap på nå vis :)

På gymmet gick det sådär, hade en liten känning i högerknät, fast inte under uppvärmingen iaf, utan senare. Meen jag hoppas verkligen inte att detta är nått som kommer fortsätta ! 

Sen sååå var jag ju på träning ikväll ! En mindre lyckad sådan eftersom vi bara va 5pers + Tommy meen det passa mig ypperligt faktiskt. Vi gjorde ett par skottövningar o sen spela vi lite 3 mot 3. Lite halvslött meen helt okej för mig som sagt, passa bra. Den stora frågan är onsdagens match nu då, för vi var inte många på träningen som sagt. Meen vi borde va 10 utespelare om alla som sagt att dom ska komma kommer. Såå jag tar med mina grejjer, och hoppas på att vi är många, för annars kommer jag vill hjälpa till och spela. Men jag kan egentligen inte utsätta mitt knä för det, än. 

Förresten har jag beslutat mig för att inte fara till Helsingfors iaf, av ett par enkla orsaker:

1. Den utbildning jag nu vill gå finns inte där. 
2. Onödigt slöseri med pengar på resan + att lördagens schema är shopping (INTE bra)
3. Jag behövs att jobba på företagscupen
4. Jag vill inte va borta 3 helger i rad som det annars blir, för helgen efter så är det leader utbildning som gäller, jag behöver tid för träning/ plugg osv. 
5. Jag har fiol på fredag eftermiddag

Jaa där har ni det svart på vitt varför jag inte åker (: Istället ska jag spela fiol, kanske se på Let's dance med jennifer!?, lördagen spenderas hela dagen i Godbyhallen och söndagen är ledig o fri, = träning ! Sköönt :))

Nu ska jag äta lite , se på familjen Annorlunda, plugga och sen sova! Tidig uppstigning imorrn, har prepptimmar 08.00 ! :O så ska va i säng tidigt. 

// glassflickan ",

Måndag morgon !

Det kanske inte är morgon längre ( 12.12) meen jag steg upp för 45min sen såå jag anser att det fortfarande är det :) Nu borde jag inte ens sitta här utan ta tag i allt jag ska hinna med innan det är TRÄNING ikväll ! Hihihihi åååh va jag längtar ! 

Dagens tidsschemar:

12.30 Plugga finska 45min
13.15 Lunch (har bara ätit lätt frukost o väljer att äta ordentlig lunch för att orka gymma ordentligt)
14.15. Gymma ca 1h
15.30 Mera finska 30min
16.00 Laga & äta middag
17.30 Avfärd mot träningen !
18.00 TRÄNING ! :DD

Känner att jag behöver göra ett tidschema för att verkligen TVINGA mig att plugga, för trögt går det verkligen annars. Borde egentligen stigit upp tidigare så jag sku kunna komma iväg tidigare till gymmet meen ibland blir det inte så, är ändå skönt att känna sig utvilad :)

NU ska jag sätta fart ! 

// Glassflickan ",

Kvällsfunderingar !

Klockan är 00.11 och skulle jag vara en duktig flicka så skulle jag sova nu. Men jag är inte ett dugg trött?! :o Och jag känner inte för att lika o vrida o vända på mig i en evighet då inte så jag sitter uppe ett tag till (max en kvart). För att fördriva tiden såå fixar jag spellistor på grooveshark ! Yes, spotify bara krånglar med mig såå nu övergår jag till groovsharke som är same shit meen på internet istället (man slipper ladda ner det) och det är helt gratis (: 

Annars såå tänker jag på hur det ska gå imorgon ! Jag har INTE spelat innebandy på nästan exakt 6månader ! För olyckan skedde den 30 augusti 2010. Det ska bli SJUKT kul och jag hoppas jag inte glömt allt ;P haha ^^ Meen det som oroar mig mest är förståss HUR mitt knä kommer att reagera. Uppvärmningen borde inte vara nått problem alls, sen återstår det att se vad för övningar vi ska göra, och om jag vågar prova ex. ruscher eller om jag skiter i dom och provar spela lite i slutet av träningen istället,. Hmm, tåls att tänka på ! Är ju sjukt sugen på att spela, kommer nog inte hålla mig från att prova iaf ! hehe 

Sen så har vi match på onsdag, jag är SJUKT sugen på att spela, men jag vet att jag inte borde. Jag vet att det kan gå åt helvete för jag vet att jag inte kommer kunna ta det lugnt. Såå jag hoppas på att vi är många på träning imorrn, för är vi få är risken större att jag står på planen på onsdag. Däremot är målet att jag NÄSTA onsdag, vår näst sista match för säsongen ska spela lite ! Vill iaf ! Seen om jag får, är ju en annan sak också :) Meen nått byte vill jag iaf göra ! För vet jag att jag får göra det nästa vecka, så känns det inte lika hemskt att sitta på sidan på onsdag.

Själva tanken på att NU borde mitt knä vara bra, NU borde jag kunna spela , NU borde allt vara okej, den skrämmer mig lite. För tänk OM. Tänk OM det inte går, tänk OM jag får ont imorrn, tänk OM allt går åt helvete och jag aldrig kommer kunna få spela innebandy igen?! Men om, det är bra det. För det behöver inte ske alls. 


Detta är en bild på mitt lag, bilden är gammal, och många av spelarna är utbytta nu. Men det är mitt lag, det lag jag hört till i 3år snart. Det lag som jag utvecklats i, men som nästa säsong kanske inte ens kommer att finnas, av orsaken att vi ev är för få spelare. Och det är sjukt synd. För vi är ett bra lag, ett lag som spelar för att det är roligt, för att vi älskar det vi gör och alla får vara med. Det är ett bra lag. Men det är ett lag som jag inte kommer utvecklas mera i. Det är också sant. 

Därför har jag lite småplaner inför nästa säsong, det gäller att tänka framåt när man är skadad. Och min plan är att satsa lite extra nästa säsong, och spela med laget som i dagsläget är nära att få kvala till finska div 2. För i det laget skulle jag kunna utvecklas, och det vill jag göra. 

Idagsläget ser min plan ut såhär:

Imorgon & förhoppningsvis resten av mars så tränar jag med mitt lag 1gång/vecka. I april (om allt känns bra) så kommer jag öka till 2ggr/ vecka och då är en av träningarna med laget som jag vill spela med nästa säsong. Sen i maj såå slutar mitt lag med träningar, då är min plan att träna med nya laget och sen fortsättningsvis träna med dom under sommaren för att sedan ta beslut till hösten. 

Det är så jag har tänkt , och det är vad jag hoppas på. För vet ni vad, man vet inte hur långt man kan gå innan man provat sina vingar. Och jag vill inte sitta här om 50år o undrat vad som hänt OM jag vågat. Nej, om 50år vill jag titta tillbaka på mitt liv utan undran vad som kunnat hända, OM jag bara vågat. 

Förutom innebandyn så kommer jag fortsätta gymma, för det måste jag. För som Lillemor sa för ett tag sen: styrka är som en blomma, tas den inte hand om så vissnar den. Dvs försvinner. Det som är bra är dock att laget som jag vill träna med har mera styrka på sina träningar. Så ev. kan jag skippa gymmat i maj, men sen om jag inte vill dit iallafall, det är ju sen en helt annan sak ^^,

Nu ska jag byta header än en gång, känner för det ^^ då min nya blev så slarvigt gjord. Sen sängen ! 

// glassflickan ",


Bokat & klart !

Nu har jag för första gången bokat pass på Avancia ! De 3 senaste månaderna har jag bara gymmat, gymmat & gymmat ! Jag ska fortsätta gymma meen är nu så pass stark att jag kan ha lite kul också ! Därav har jag nu bokat 2 pass iveckan: 

Zumba på tisdag kl 18 & Afropowerdance kl 19 på torsdag ! Nån annan som ska på dom? :)

Jag har varit på Zumba en gång tidigare, på idrottsgården meen nu när jag faktiskt har månadskort ska jag gå på det på Avancia nu istället (: Afropowerdance har jag aldrig provat på meen det är ju dans iaf, o det gillar jag :)) Kondisträning ska va kul, och dans är kul :)) 

Dessutom har vi ingen dans denna vecka då Erica måste jobba såå därför passar det bra att jag dansar på Avancia istället :P Jag hade lust att boka Zumba förmiddag också meen jag måste till Avancia o köra styrka på dagen, och sen är det innebandy på kvällen. Så jag ska inte ta i för mycket ;D 

Veckans träningsplaner: 

Måndag: Styrka & innebandy
Tisdag: Kondis (dvs jogg) & Zumba
Onsdag: Styrka ( vi har match på kvällen, som jag INTE spelar meen ska peppa laget) 
Torsdag: Jogg & Afropowerdance
Söndag: Styrka

Jag åker till Hesa på tors natt , och kommer hem igen natten mellan lördag & söndag. Därför ingen träning fre-lör :) Så det ser bra ut tycker jag :) Meen måste kanske ställa in nått om det känns för mycket, får se hur innebandyn går !

Älskar verkligen att träna, och bara mitt knä inte får nå fel nu såå tror jag förbanna jag kommer va stammis på Avancia hela våren ! hihi :D Förutom att jag ska spela innebandy förståss ! Men det krävs mer träning för att jag ska komma iform. Meen jag lägger faktiskt hellre pengar på träning än på typ godis , skitmat osv :)) Träning är välspenderade pengar !

// glassflickan ",

Home sweet home !

Nu har jag kommit hem igen, efter en trevlig helg i Stockholm :) Lördagen började sent, men det var skönt att få sova ut ordentligt :) Under dagen tog vi en tripp till ICA, spelade mexican, kort och efter middagen åkte jag & Sara till Arlanda för att hämta Jeffe & Ellen :)) Vi hittade dit bra, utan problem, vi kom även in på parkeringen & lyckades komma på hur man sku betala osv (y) 

Efter att vi hittat våra ålänningar såå skulle vi leta upp ett Mc Donalds för dom var hungriga, och det var ju lättare sagt än gjort xD hhohooh slutligen hittat vi en meen var i sthlm vi var?! Ja det vet ingen av oss ;p Sen var gubben i kassan tröög o missförstod oss meen vi fick en gratis cola så det var inte så dumt ! (: Sen skjussa vi Ellen innan vi åkte ut till Brottens by igen. Väl där såå chilla vi framför tvn, såg slutet av "Mitt stora feta grekiska bröllop" En kul romantisk film som jag sett för ett par år sen :) Därefter tog vi natt rätt tidigt, alla var vi trötta, spec jennifer ^^

Idag steg vi upp vid 11, åt frukost, packa och kolla lite på Spy kids 2 som gick på tv innan det var dags att lämna och åka till hamnen. Båten var förståss smockad av folk då Eckerö står stilla meen vi kom bra med (hade ju varit duktig o bokat) och fick även platser att sitta på (Y) Efter att ha ätit DYR middag (OGILLAR nya vägmatssystemet !!!) chilla vi och sen drog vi till Tax freen & shoppa massa gott att dricka ! hihi såå nu har både jag & jennifer bunkrat upp inför kommande behov ;)

Båten blev lite försenad meen inget att klaga över, vi kom fram ! Nu sitter jag & tittar på Bones & äter lite o sen ska jag försöka reda upp lite och plugga finska ! Har dock redan plockat upp IKEA-kassen så har inte så mycket att göra innan sängen kallar. 

Imorgon ska jag plugga finska, gymma, förhoppningsvis hämta ut dunderkläderna och på kvällen är det INNEBANDYträning som gäller ! Det är en vecka för tidigt, men jag ska bara ta det lugnt o känna efter (: 

Förresten så spelade IFK sin sista hemmamatch idag, så inget mera hockeytittande nu! Vilket jag kommer sakna,... Meen dom vann iaf med 11-1 ! (: Så det var bra ! Nu slutar dom 2a i serien ! Grattisgrattis!

Nej nu ska jag fortsätta se på bones & sen ringa jennifer ! Hejsvejs ! 

// glassflickan ",

@ Brottby !

Jag kom upp i tid, trots att min nyladdade telefon hade dött under natten?! :S Tur att jag även ställt en gammal hederlig en som ringde ! :)

Incheckningen gick även bra och så även att köra ombord på färjan (y) jaa , jag hade varit lite nervös över det (A) Även bilfärden till Brottby gick hyvens ! Fattar inte vad folk snackar om att det är svårt att köra i Sverige ?? Kul är min åsikt ! :D Härligt att LAGLIGT få köra över 100 ! hihi ^^

Vi kom till Brottby vid halv 11 typ, tror jag?! Och chilla här nån timme (: Vid 13 åkte jag och Sara mot IKEA och vi kom bra fram, bara en liiiten miss ! Hittade allt o lite till på IKEA så det var nice (y) Sen en sväng via Stockholm quality outlet , följt av Stadium ! Fick med mig en träningsväska, två hoodies och ett träningslinne ! Nicenice ! Förutom allt från IKEA då, men det har ni ju redan sett (: Förutom det på listan slank nån diskborste ner, samt lite mera ljus :)

Sen åkte vi och panta & handla middag, tacos ! Köpte även SOCKERDRICKA, nostalgi ! <3 

Ikväll har vi spelat kort, jag ägde på PLUMP ! Även det nostalgi <3 Det andra spelet gick mindre bra ^^, NU sitter vi o spelar mexican , har precis öppnat sockerdrickan också, mums ! 

Trevlig helg alla, är hemma på söndag igen ! 

// glassflickan ",

Ny header !

Istället för att packa eller diska eller göra något annat vettigt såå har jag skrapat ihop en hastig header istället ! Hihi inte smaart meen, mycket roligare ;D

Den är rätt hastigt ihopsatt meen nu har jag med flera finisar i headern ((: Innebandybrudarna, danstjejjerna och ett par riktigt finfina människor som står mig mycket nära :) 

NUU packa ! Sen sängen, och så hoppas vi på att allt går bra imorron ! ^^

Nattinatti !

// glassflickan ",

Träningspasset, packa, leka lärare & packa !

Egentligen har jag inte tid att sitta här, klockan är halv 9 typ och jag borde packa , diska, plugga finska eller i allmänhet reda upp min lägenhet så att jag inte blir så ledsen när jag kommer hem på söndag. 

Hur som helst så var det både en bra och dålig dag på gymmet idag ! För det första så var det härligt att springa fööör jag blev inte alls trött på samma sätt som jag brukar, dvs ingen jobbig känsla i magen som säger åt förnuftet att jag borde sluta osv. Vilket var GRYMT skönt ! För det bevisar att jag fått lite kondis igen, awesoome! :D

Det som är mindre awesome var att jag kände smärta i knät, dock i mitt HÖGRA , dvs det som jag inte opererat :S meen ont fick jag ! Vilket gjorde att jag inte körde mer än vad jag tänkt (dvs 3x10x5x10x5x10x5x2) även fast jag egentligen hade stor lust till det då jag annars hade kunnat springa så långt som helst (kändes det som just då) jag hade iaf utan problem kunnat springa ett 10x5 till ! Vilket är goda nyheter ! Meen att jag kände smärta i knät var mindre bra. Tror jag direkt ska mejla Lillemor (min fysioterapeut) och fråga vad hon tror om det, samt om jag då borde stannat direkt (vilket jag inte gjorde då jag bara hade ett par minuter kvar av det jag tänkt). Och vad det kan bero på. Så slipper jag grubbla själv :)

Efter joggingturen såå kände jag ju att jag måste bli lite mer slut , så jag gjorde 50 sit-ups innan jag strecha ordentligt. Fint det ! (: Nästa vecka ska jag börja gå på grupp-pass har jag tänkt, typ zumba , streetdance o sånt :) Måste ju passa på när jag unnat mig ett månadskort !

På tal om nått annat såå fick jag häromdagen en försenad 19års present av min gammelfaster, pengar ! Nice och välbehövt ! På tal om pengar såå har jag fått schemat för de dagar jag ska få leka lärare,. Väntar nu bara på besked av rektorn om jag får jobba lr om nån lärare på skolan ska ta det. Hoppashoppas jag får det ! Sku va nice med extra-cash, spec lättförtjänta sådana ;) hihi

Efter gymmet såå laga jag mat och sen har jag varit duktig o plockat saker på sina platser. Hade sjuukt mycket grejjer med mig från Sund, hehe. Hade bl.a. med mig en massa glasburkar, så nu har jag kunnat slänga en massa påsar o kartonger. Gillar att ha pasta, russin, havreflingor, nötter osv i burkar. Det blir så råddigt med en massa påsar. Bara jag får upp kryddhyllan och orkar fara o inskaffa en hammare & vägghållare så börjar jag få bra ordning här sen, nice ! (: 

Nej nu ska jag se klart på 2½men och sen packa ! Imorgon bär det av till Stockholm ! Ser fram emot det ! (: Dessutom har jag precis betalat Hesa-resan ! Nice ! 

// glassflickan ",



En härlig torsdag !

Klockan börjar sakta närma sig 3 och jag ska precis börja packa ihop alla mina grejjer o fara in mot stan för att första handla lite , sen dumpa grejjer hemma och sen bege mig till gymmet ! 

Dagen har jag hittills spenderat med mamma (: Hon har städat , gett mig en massa saker och jag har vikt kläder. Sen var vi ut på en ca 45min tur med sparkstöttingarna ! (: Hääärligt  ! Och därefter blev det lunch (: Nu ser mamma på skidning och jag ska som sagt börja packa ihop alla mina saker. 

Sportlovet börjar närma sig sitt slut, är snart bara helgen kvar men det är helt okej (: Jag har haft ett lugnt & skönt lov som hittills mest spenderats i Sund :) Sköönt ! Helgen blir mer fartfylld då jag imorgon bitti åker till Stockholm, och det ser jag fram emot ! Ska bli fint med en helg med fina vänner (: 

När jag kommer hem sen såå har jag en vecka fylld med en massa saker, och det är rätt nice ! Måndag-Onsdag har vi prepptimmar inför studentproven, vilket är bra såå jag kanske fattar att börja läsa ! ^^ Och sen på torsdag så åker jag & Emilia & ett gäng från skolan till Hesa på abi-resa ! ((: 

Nästa vecka MÅSTE jag även verkligen ta itu med att börja plugga på studentproven. Meen första finskatentamen kommer nog i första hand, vill få bra i delförhören föör jag antar att den muntliga delen inte kommer gå lika bra ^^,

Nej nu ska jag pallra mig iväg så jag hinner till gymmet innan "rusningen" som är vi 16-17. Kondisträning står på dagens schema och eftersom helgen blir träningsfri (förutom att jag kommer gåå massa på IKEA bla ^^) såå ska jag ta i ordentligt ! Hoppas kroppen orkar svara på det bara (: Planen är 3x10x5x10x5x10x5x2 = 50minuter ! 10 = 10min ordentlig jogg, 5 = 5min rask gång, 3 & 2 3 respektive 2 minuter gång i mycket lugnt tempo (: 

Förresten är det bara ett par futtiga minusgrader idag, och det är duktigt skönt ! :)

Tjoohej ! 

// glassflickan ",

En fin onsdagskväll !

Det är precis vad jag har haft :) Rent produktivt så har jag inte fått så mycket gjort, meen det är helt okej :)) Jag har iaf läst lite på finskaorden (Y), vikt kläder, pratat med en fin person (:, varit dataexpert åt pappa, skrattat åt mamma som försökt förstå sig på sin I-pad, lyft upp de sista julsakerna på vinden och sist men inte minst ätit nygräddade bullar ! Mums ! :))

Så det måste jag säga är en fin kväll ute i Sund, när termometern visar -18 (: Men det gör inte så mycket, föör jag har det jättevarmt o skönt här vid brasan framför tvn :))

Nu just sitter jag och ser på "Sveriges fulaste hem" och sen ska jag läsa lite finska ord , det behövs om den här tentamen ska gå så bra som jag vill (: Dessutom ska jag gå o sova tidigt ikväll, för att få tillbaks lite vettig dygnsrytm såå att jag kommer mig upp på fredag morgon sen ! ((: 

Morgondagens planer är att åka o hälsa på farmor på dagen med mamma, sen kondisträning på gymmet på eftermiddagen och kvällen ägnar jag åt att packa & nojja över om jag ska titta till M & S samt hur det ska gå o köra i Sverige xD 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Ny design !

Kom på att det lättaste sättet att få min blogg att få den design jag ville ha var att byta grundtemat, dvs det färdiga som man kan välja på blogg.se Meen jag vill ju ha vänster marginal. Hmm, det blir nästa projekt (: Nu har jag iaf allt annat som jag vill ((: 

Vad tycks?? :)



Update:

Jag fixade det ! hihi nuu är jag rätt nöjd ((:

// glassflickan ",

Dittan & dattan !

Det var duktigt tungt att stiga upp imorse vill jag lova, helt sick ! :O Dessutom hade jag en mindre trevlig huvudvärk också vilket resulterade i att jag lät mamma köra MIN bil ! Dåå är det inga braa kan jag säga ! 

Pärlan kom iaf igenom besiktningen ! En lampa var sönder & tutan funka inga meen jag behövde bara fixa det , inga komma tillbaka på återbesök ! Niiice ! Efter besiktningen skjussa mamma hem mig, jag var fortfarande sjukt trött o halvt död vill jag lova. Där somna jag sen ! Hoho min telefon dog så vakna när mamma kom vid kvart över 10. DÅ sku jag ha varit på gymmet var planen,. Nåja, jag åt en banan å så skjussa mamma dit mig,. Styrka stod på dagens schema o det gick helt okej kan jag väl säga ! Öka vikten i knäböjen (y) Nästa vecka ska jag öka lite på allt har jag tänkt ((: 

Och nästa vecka på MÅNDAG tänker jag faktiskt åka på INNEBANDYTRÄNING ! hihihi Och vara OMBYTT ! Så det så! Lillemor sa en månad, o det betyder egentligen 1 vecka till ! Meen jag far nu på måndag och tar det riktigt försiktigt ! Och sen kör jag vanlig träning resten av veckan, dvs gym och sen måndagen efter igen INNEBANDY ! Det låter ju bra :) Seeen är jag väldigt sugen på att spela match onsdagen efter,.. hehe vi får väl si ((: 

Efter gymmet käka vi lunch på stan, mamma valde: Hese ! Håhåh meen det gick ner det med :) Sen körde vi på diverse-ärenden & viktigast var banken. Så nu har jag pengar på kontot som är kopplat till mitt kort, kan ju va bra ! höhö väntar påå Apollopengarna, hoppas verkligen Jennifer fått dom nu,. Annars börjar ja undra va dom eg håller på med,... 

Nåja, sen vi kom hem har jag inte gjort alltför mycket. Men ska seriöst va duktig o plugga ikväll, föör imorrn kväll packar jag och ihelgen åker jaaag,. Och i början av nästa vecka har jag visst första delen av finska-tentamen ! hoho meen har iaf öppnat boken ! (y) Meen mamma har tagit hem en massa kataloger om USA, och dooom lockar faktiskt mera (A)

För övrigt så har vi skaffat nya husdjur, 5 st ! Rådjur dvs ! Dom stortrivs hos oss o har god aptit ((: Kanske man sku locka in dom i hundgården? Ålands första rådjursfarm? haha sku va en vacker syn iaf ;D 

Neej nu blir det bestämt lite plugg iaf, innan katalogerna lockar alltför mycket ! ^^

So long ! 

// glassflickan ",

IKEA !

Kom på att det kunde vara bra att ta reda på hur mycket jag hade tänkt spendera på IKEA också, hehe för att få lite koll liksom :p 

Grytlappar fick jag av mamma ikväll, så det behöver jag inte köpa och skohyllan strök jag eftersom jag kom på att det får räcka med mitt skåpet jag har o ha skor i ((: Visst kommer det bli trångt meen sen vet jag ju inte om jag behöver den senare. Vet ju inte vart jag hamnar i höst osv :p

Sen såå ska jag köpa ett av burkseten, som båda råkar kosta 39kr ! Meen de gröna är på special o har inte kollat om de finns på det IKEA som vi ska till. Det känns ändå som jag får med mig bra mycket för endast 291kr ! :)) Sen slinker det säkert ner nått billigt , hehe det gör det alltid :) Men skönt att ha lite koll iaf ! ((:

NU, sova ! Ska upp om 7h, hehe 

// glassflickan ",

Bilbesiktning & Stockholm !

Jag borde ligga i sängen och sova nu, för imorgon mina vänner är det tidig uppstigning som gäller ! Lilla jag ska för första gången i mitt liv iväg o besikta en biiiil :D Och inte vilken bil som helst utan min lilla pärla ! :DD Meen ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt hur man gör när man ska o besikta bilen, tur att mamma kommer med ! ^^,

Imorgon ska vi alltså först o besikta bilen, sen göra en massa ärenden, därefter ska jag till gymmet o mamma hittar väl på nått?! Och sen hoppas jag på en god lunch på stan :)) Det skulle sitta fint ! När vi sen kommer tillbaks till Sund så väntar ett berg av tvätt på mig, 3 maskiner ! eheh känns aningen jobbigt nu att jag släpa ut allt ! Meen slapp ju pröjsa 3€ för att tvätta iaf ! hihi 

Ikväll har jag som sagt fixat, donat och städat ! Mitt barndomsrum ser riktigt fint ut nu faktiskt :D haha Sköönt att få det uppstädat ! Så slipper jag göra det på nån månad eller två :p Av någon konstig anledning så blir nämligen mitt rum stökigt & ostädat trots att jag knappt är där :O mysko ! ^^,

Annars såå har vi planerat helgen ikväll ! Dvs jag, Måns, John & Saara :) Jag och John tar morgonfärjan på fredag, hur ska jag orka upp :o och så ska vi lyckas ta oss till Brottby, hehe jag ska köra ! :O Meeen det ska nog gå bra ! Fint bara att John INTE hittar till Måns & Sara. Så jag ska köra & hitta rätt ! Eheheh tuur att John har en gps ifall om att ! Annars såå OGILLAR jag starkt gps när det gäller att köra till bekanta ställen, man lär sig mer av att kolla skyltar osv :)

Och som tur är har vi inge bråttom heller (y) :)

På eftermiddagen , beroende på när Sara kommer hem från skolan blir det sen IKEA ! Niiice ! Får se om pojkarna kommer med o bär lr om vi får leka superhjältar själva ! Nåå jag ska iaf bara ha småasaker, som säkert dock väger lite tillsammans. Men inga stora otympliga saker iaf ! Sen vet jag inte om Sara ska ha nått :)

Därefter är helgen oplanerad förutom att vi åker hem på söndagseftermiddagen och har förhoppningsvis JENNIFER meeed oss??? :DDD Såå slipper hon åka buss med all packning när hon troligtvis är trött o oförskämt brun ! Hmf ! Får väl se om hon får åka med alls ;) hihi

Nä men såå ser helgen ut, förhoppningsvis lite shopping på löördag, skulle vara fint :)) Annars ser jag fram emot en helg med mina fina vänner ! Kan inte bli annat än nice ! (: 

Nu kallar sängen, god natt !

// glassflickan ",

Städa, leta & fixa !

Det blev ingen mer uppdatering igår, men egentligen hände inte så mycket. Efter gymmet så åkte jag till Sportcenter för att se om jag sku hitta något att handla för mitt presentkort med. Och det gjorde jag ! det blev en fin (Dyyyyyr !) svart sport-bh från Nike ! Så tack Jojji, Selinda, Maria & Emilia ! :)

Sen blev det en sväng via Sparhallen för mamma hade begärt att jag sku handla lite och herregud vilka köer :o Men som tur var slapp jag stå i kö alls för Adam kom, ropa på mig & öppna en ny kassa ! Perfeeekt ! :D Bra med kontakter ;) haha

När jag kom till Sund blev det direkt middag & sen sku jag börja leta efter mitt pass, det tog max 5min ! Mamma suger seriöst på att leta ! Såå det sög ju, meen samtidigt bra att jag hitta det förståss, skulle varit onödigt att behöva betala för ett nytt när jag har 2år kvar på det jag har nu. 

Därefter redde jag upp i en massa lådor på jakt efter fler grejjer jag inte vet var jag har, mina bestick t.ex. Meen icke hittade jag dom. Meen jag fick ju bort städat en massa annat skit som jag av någon anledning sparat på, så det var ju bra :)) 

Senare såg jag på familjen annorlunda (Heerreguuud att folk skaffar så många barn :o) meen kul o se på är det , haha :) Kvällen avslutade jag med att se på "I rymden finns inga känslor" och den var helt okej, har hört att den ska va sååå braa. Men helt okej tycker jag, seg inledning och dåligt slut. Annars helt bra :) 



Idag steg jag upp vid 12. Hann inte mer än att äta frukost förrän det blev bestämt att jag sku fara o gymma direkt om jag sku hinna göra det idag, så sagt och gjort så blev det så. Kom till gymmet just efter halv 2 och åkte vid 3. Så 1½h ungefär. Meen det var sjuukt jobbigt och jogga idag ! Uppvärmingen gick bra meen sen senare, efter knäböjen så var det som om benen inte riktigt villa hänga me :S Kämpade iaf igenom 10x5x10 ! Sen skynda jag mig hem för att pappa sku komma o sätta upp en hylla åt mig, men han hade tyckt jag varit tröög o åkt, utan att ringa !!! -.- Nå jag åt lite och diska istället, välbehövt det med. Dessutom hade han tagit in extra sängen som jag ska ha i vardagsrummet såå nu är det lättare att sova över hos mig :)) 

Sen blev det Sund & middag. Och nu har jag städat ordentligt barndomsrummet ! Dammsugit, sorterat och fixat. Har dessutom även plockat med glasburkar o annat som jag ska ha med in till stan (: Dessutom så ska även notstället & sminkbordet komma me in nu såå att jag kan sälja dom (äntligen !!) 

Nej nu ska jag se på 2½ men som kommer på tv, o sen fortsätta letande efter mina förbannade BESTICK ! Damit ! 

Förresten såå blir det Stockholm & Ikea ihelgen ! Och jag ser såå fram emot det :)) 

Nu tv då ! Och taaack för updaten om att ni har SKITVARMT jeffe, verkligen TACK! (noooot ^^)

// glassflickan ",

Måndag?

Folk påstår att det är måndag idag, iaf alla som är bittra över det på fb! ^^, Själv är jag inte ett dugg bitter, lr jo lite, vaknade av vad jag antar var den traktor som ploga imorse ! :@ Irriterande? javisst ! 

Nu har jag precis käkat klart, och pratat med fina jennifer ((: Ska precis byta om och sticka till gymmet ! Annars kommer jag mig aldrig iväg :p För dit ska jag, o sen blir det en sväng på stan innan jag ska packa in mig o alla mina tusen saker i bilen för att spendera ett dygn i Sund :) Kom dock precis på att det var idag som mamma sku ha kaffebesök med nå lärare, så har inge bråttom till Sund ^^,

Nu ska jag byta om så jag kommer mig iväg ! 

// glassflickan ",

Pepp !

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ungefär såå galet glad känner jag mig just nu ! :D Och det är awesooome ska ni veta ! Helgen har varit mer eller mindre trist, meen nu väntar en vecka full av möjligheter ! Funderar t.o.m. på att alldeles snart gå o sova fastän klockan bara just är 23. Meen så har alla jag pratat med på msn övergett mig också, ^^ meen det är okeej ! För jag är glad o dom är söta ändå ! :D 

haha ojoj, känner att den där början blev lite väl löjlig kanske, men det struntar jag i ! :D Imorgon vill jag hinna med massor, föör jag har massor jag vill hinna meed under veckan ! 

Imorgon SKA jag till gymmet o skaffa månadskort, sen ska det bli träna av igen ! Har snart inte varit där på 1 vecka, vilket är sjukt länge sedan :O Ska köra stenhårt i 2 veckor nu och sen ska jag fara på innebandyträning, de ni ! Och det har jag lov till också ;) haha :D Dessutom känner jag för att dra med mig Jennifer på en massa grupptränings pass på gymmet , bara för att jag nu kan och vill :D 

Förutom att gymma såå funderar jag på att dra till stan en sväng imorrn, till Sportcenter för att se om jag hittar nå fint då jag fick ett presentkort därifrån av mina fina flickor :)) Tacktacktack ! En ny bra sport-bh skulle inte vara så dumt, eller kanske en hoodie :) Vi får helt enkelt se vad dom har ! :))) 

Sen är planen att dra ut till Sund, ska packa med mig sakerna jag tänkt sälja på marknaden, samt plocka ihop grejjerna som jag vill sälja på Bettans. Ska gå dit nån dag i veckan (dom har stängt imorrn har jag för mig?) och boka bord, o hoppas på att jag får det ganska snart ((: 

För just nu är jag även pepp på att sälja bort en massa gamla kläder såå att jag med gott samvete kan köpa nya ! haha bra va? Då kan inte mamma klaga på att jag har för mycket kläder ^^

För övrigt ska jag även STÄDA järnet imorrn, och leta upp alla saker som jag saknar ! Listan börjar bli rätt lång tyvärr. Så detta är planen:

1. Gymmet, fixa månadskort & träna
2. Sportcenter & handla upp mitt presentkort
3. Sund & leta upp saker (ogillar ordet städa)

Och under tiden som jag letar så ska jag passa på att tvätta, det är ju gratis hemma men tvättstugan kostar ! Ekonomiskt tänkande förstår ni ! ;)

Är vädret fint ska jag även dra med mamma ut på en promenad (: Och så hoppas jag kunna övertala pappa att kunna få ta snöskotern o köra nån dag, det var sjukt många år sen sist !

För övrigt så ska mamma & jag till Åbo en dag i veckan, till IKEA! :D Men kanske även till shoppingcentret utanför Åbo, som jag aldrig kommer ihåg vad heter ! ^^,

Dessutom så planerar jag även att fara till Stockholm en dag, till Sara & Måns ! Och hoppas att jag får Linus med mig, för att köra själv i detta väder på helt okänd mark känns inte som det smartaste faktiskt :p 

Nej nu ska jag bestämt sova, så att jag orkar stiga upp i en rimlig tid imorgon ! ((: 

Nattinatti !

// glassflickan ",

Mobil - vinterbilder !

När jag rensade min gamla telefon tidigare såå hittade jag lite gamla vinterbilder som jag tänkte bjuda på: 

Casper :)

Katterna YTTERST stilla & koncentrerade, hoppas på att pappa ska tappa nån köttbit ^^
Ett rådjur på besök i trädgården (:
Naturbilder från en promenad för ett tag sen :)

// glassflickan ",

I <3 IKEA !

Som jag trodde såå hittade jag en hel del "nödvändigt" som jag måst ha från ikea :p haha ^^

Kom på att det var enhel del jag behöver: 

det jag tidigare nämnt:
-bestickhållare
-skohylla
-hallmatta
-stora värmeljus

Dessutom behöver jag:

- burkar i olika storlekar (att förvara mat i)
-grytlappar (om jag inte hittar nå hyfsade i sund)
-mera bestick ! (borde ha en förpackning hemma, som jag inte hittat)
- ishållare
-metallställning för knivar
-bunkar (för att kunna baka)
-durkslag
-hållare att sätta på väggen, för diskborsten
-saxar
-en bricka (är inte dumt att ha o denna kosta 9kr :p)

Sen vad som finns i Åbo, o om dom har samma specialpriser på sakerna är ju en helt annan fråga, meen det märker vi. Detta är ju något att utgå ifrån iallafall :))

MEN jag hitta ingen badrumsmatta som var rund ! :O det fanns bara ett par badrumsmattor som antingen var ovala, rektangulära eller fyrkantiga ! :S Dååligt ! Såå ska kolla hemma på sparhalleen då, hehe ^^ För jag vill ha en rund /blomformad :)

Nu ser jag på Bones & funderar på att ta nått att äta ! Tjingeling !

// glassflickan ",

Duktig chey !

Dagens mål har jag nästan slutfört, ska diska lite till, bara för att jag inte ska ha nått kvar sen om jag tillbringar nästa natt i Sund. Och så ska jag rensa gamla telefonen, så att jag kan lämna tillbaks den. :) Har dock inte städat i hallen och badrummet. Men har så fruktansvärt mycket grejjer där såå tror det får bli en annan dag :) 

Nu har jag precis käkat middag, fick bli gårdagens rester : pizza ! ^^ Meen så har jag städat & varit duktig hela dagen också ((: Dessutom har jag tänkt en massa ljus överallt så jag har det jättemysigt ! Älskar ljus ! Jag har också övertalat mamma att komma me mig till Åbo & till IKEA. Så ska precis kika efter de grejjer jag behöver:

-Badrumsmatta
-Hallmatta
-Skohylla (mitt skoskåp räcker inte till ^^)
-bestickhållare
-stora värmeljus (fick stora hållare i födelsedagspresent)

Och säkert kommer jag på nått till när jag kikar ^^, Dessutom ska det förståss bli lite shopping också när vi åker, så ska även göra en lista till det såå jag får med mig det jag behöver hem ! Och inte bara en massa annat :p hehe 

Ha en skön söndagskväll allihopa ! 

// glassflickan ",

Försök till effektivitet !

Gårdagen blev som sagt riktigt slö, pga att jag var så förbannat trött (av outgrundlig anledning :o :S) såå efter att ha försökt på mig att fixa bloggen lite grann bädda jag ner mig och kolla på film :) Min tanke var att kolla på The social network (streamad från internet) meen den villa buffrar HELA tiden så jag tröttna. Det blev en gammal goding istället, hehe för pinsam för att nämna namnet på ^^,

När jag sen sett filmen, eller del 1 såå valde jag att lägga mig ner o försöka sova. Men när jag började somna såå fick jag ett mess mitt i allt (: Som ledde till en sms-konversation och jag blev jättepigg ! Så när vi sen sa god natt såå kunna jag ändå inte somna,. Så jag redde upp i badrummet istället ! haha jepp, det gjorde jag :D Slängde tvätt i ikea-kassen & vek in kläder, och så satt jag alla underkläder i nya byrån ! ((: hahah såå nu har jag bara att dammsuga så är sovrummet städat ! ;) 

Att jag var uppe o städa resultera förståss i att jag sov länge idag, men hey, det är faktiskt sportlov :) Och jag är övergiven hemma på Åland ! Såå då är det okej :p Idag lämna även min bror ön, för ÄNNU kallare väder. Han ska fara och skida/åka snowboard i Norge, jisses ! Som om det inte vaar kallt nog här hemma liksom :p 

Idag suger vädret , inte ens solen skiner såå man har ju ingen lust alls att gå ut. Så därför tänker jag nog inte stressa alls. Jag hade tänkt åka till Sund rätt tidigt idag meen till vilken nytta nu?! Hade nämligen tänkt dra med mamma på promenad meen inge kul det när inte ens solen behagar att visa sig. Så istället ska jag : 

1) Städa akvariet
2) Reda upp resten av lägenheten (dvs plocka saker på rätt ställen osv)
3) DISKA
4) Dammsuga
5) Rensa & packa inhop allt som har med gamla telefonen att göra

Så joo hörrni, jag har att göra ! Funderar på att inte fara till Sund ikväll utan göra det imorrn på FÖRMIDDAGEN, efter att jag fixat månadskort & gymmat ! :P Låter ju som en bra plan iaf :p hehe

NU ska jag sätta fart ! 

// glassflickan ",

Ny header !

Ja hörrni, sitter man hemma, o är såå trött att man inte ens orkar köra genom stan för att va lite social såå hittar man på annat att göra. Har laddat ner ett 30-dagars foto "provapå" program meen det var superkomplicerat ! :S Såå fixade en gammal hederlig header i Paint istället ! :D haha kände för lite variaton (:

Men jag har 1 problem , hur får jag allt centrerat?? Det vill inte funka hur mycket jag än försöker :( Såå vet ni hur man gör får ni gärna hjälpa miiig :) Förövrigt såå kan jag berätta vem som är med också:

Högst upp till höger är det en gammal bild på Tilda (min systerdotter), i dagsläget är hon 6 år :p Längst ner till höger är jaag, i mitten är det jag och min syster Sofi som sitter i farfars famn. Längst till vänster är det Casper (: (min gudson)

Så nu vet ni det ! (:

Och till sist, vilken är finare? Den nya eller den gamla? Svara nuuuu ! ;)
Den gamla:

(klicka för större bild)

// glassflickan ",

En seg dag !

Ja jessus hörrni. Idag är en ytterst trög & seg dag. Vaknade vid 1, eheh och nu är klockan 3. Under dessa 2 vakna timmar har jag hunnit med att blogga om karonkan & gårdagen, plocka lite och diskat (:O). Dagens planer var att städa, och reda upp ordentligt här hemma, och handla. Men efter ½h diskande är jag helt slut, lr inte slut utan snarare sjukt slö. Hade inte mitt rehabkort till gymmet gått ut hade jag farit iväg o sprungit lite. Måste såå skaffa månadskort i början av veckan. Har inte varit på gymmet sen i tisdags :o Det känns som en evighet sen ! 

Annars såå känner jag mig ensammast i världen idag, typ. ALLA (yeye men många) har åkt iväg på resor meeen jag är kvar på denna skitholme. Och eftersom vädret är så sjuukt kallt så ska inte mamma & jag åka o hälsa på mormor heller, eftersom det är ännu kallare hos henne än vad det är hos oss. Men jag skulle gärna vilja fara någonstans, och en stockholms trip till Sara & Måns skulle inte vara så dumt. Men det är sjuukt jobbigt att åka buss nu, förseningar, långe väntetider osv. Vilket innebär att jag enklast skulle ta bilen, men jag har aldrig kört bil i Sverige förut :O har inte kört ombord på nån annan färja än Föglöfärjan heller ^^, Ehehe

Mamma prata dock tidigare om att vi skulle fara till Åbo, IKEA sku va najs för jag har lite saker jag vill införskaffa. Och om jag åker till Åbo såå skulle jag kunna hälsa på min favorit Brändöbo som stackarn ligger där helt ensam (i sällskap av sina föräldrar tror jag, men ändå) Det skulle jag kunna göra ! För om det är nån det är synd om, så är det min fina Julia, stackarn <3 

Nej hörrni, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, läsa lite bloggar / se om det finns nån rolig typ att chatta med innan jag får nog och tar tag i mig själv o städar ! Funderar ev. på att fara till Sund ikväll, alla stadsbor är ju ändå bortresta sååå ! Visst finns det dom som är kvar , meen alla ska ju ALLTID va me sina pojkvänner. Nu är jag inte bitter meen jag tycker att det finns en gräns, man ska väl förihelvete kunna vara UTAN dom nån kväll också, eller?! 

// Glassflickan ",

Dagen efter !

Var inte så farlig :) Håret stod åt och alla håll när jag vakna och trött var jag , trots att jag steg upp vid halv 1 ^^ men annars mådde jag braaa :) Lite senare ringde Jennifer & senare åkte jag till henne & hjälpte henne packa ! Jäääävla pass som jag inte vet var ääär, annars hade jag åkt med Jeffe & Ellen till Lanzarote ! Gaaaaaaah !
Iaf så var jag med henne hela eftermiddagen , vi var till Hese o åt middag ^^, via hennes mormor & morfar och sen skjussa jag henne till hamnen :((( Fatta vad jag kommer sakna henne?! Vi ses allt som oftast varje dag , åtminstone pratar vi varje dag :O Jag måste se till att ta mig till Sverige nån dag iaf, annars kommer jag bli knäpp på riktigt ^^

Älskade Jennifer <3

När jag lämnat av Jeffe så åkte jag till Sund på möööte, och bigsurprise jag sitter kvar i styrelsen ett år till ! Och didde är nu med xD håhå När jag sen slapp därifrån så åkte jag snabbt hem via, o fick reda på att pappa kommer med till USA ! :D Och att planen nu är Washington --> New York, för att hinna se så mycket av New York som möjligt ! ((: Sen styrde jag kosan mot staden för att få finbesök av min underbara Sara !
Vi snacka om verkligen ALLT och det var hur kul som helst , som alltid (: <3 Så jag funderar starkt på att dra till Stockholm en sväng under veckan ! Sara var här till 2 och sen blev det sängen en stund senare :)

Älskade Sara <3
// glassflickan ",

Kvällskaronkan !

Kvällskaronkan blev helt kul :) Först var det parfoto (hoppas det blev fint ^^), och så tog jag även foto med Nette & Sello :) Därefter tog vi gruppfoto, och jag måste säga att jag blev lite besviken på det. Föör förut har dom sorterat upp oss enligt färg (alltså alla år förut) samt haft första raden att sitta så att man ser alla klänning, nu ser man bara klänningarna av dom som är korta.,. nåja, fint minne iaf (:

Bordsplaceringen hade dom gjort bra, satt med kul folk :) Maten var helt okej, vinet mindre braa men så är jag ingen vinmänniska ändå :p Rosutdelningen var väl som alltid, jag tycker det är lite slött med folk som inte gör nått kul/fint meen alla som vill ska ju få gå upp. Parodierna var kul, haha jag Emilia & Selinda var med ! ^^ Meen bildspelet faila dom med, dom hade inte sorterat bilderna utan tagit med alla ! -.- Vilket innebar att dom efter ett tag stoppa o sa att det sku ta 2h till -.- Annars hade dom varit duktiga, dom där små tvåorna (:

Efter parodierna stack många direkt till Arken medans jag och Maria stanna kvar & drack varsin breezer. Sen blev det Arken & det var rätt slött ibörjan, o många hade dålig inställning till det också. Meen jag & Selinda shotta lite ;) Och jag träffa en söt person, lr en söt person knacka mig på axeln (: hihi Men kvällen blev inte så lång, var hemma vid halv 2. Hade jag haft en annan klänning hade jag stannat längre, meen det var sjukt jobbigt o va på arken i balklänning :O hahah once in a lifetime ! (: Överlag en trevlig kväll, nu läntar jag till studenten ;) hihi

Har inte överfört egna bilder än, såå här får ni några jag tagit från skolanshemsida :))

Gruppbilden som Janne tog ! ^^
Jag, Basse & Selinda :)
Maria & Koski :)
Fille, Koski, Toffe :)
Tony & Nette :)

Boijer & Emilia :)

Mer bilder när jag överfört mina till datorn (:

// Glassflickan ",

Karoooooooonka !

Jaaa, ett litet kort inlägg blir det iaf ! Ska snart sätta på klänningen & bli skjussad till Alandica ! :D Kladdkaronkan blev riktigt bra tycker jag, "min" klass hade nog kul & vi höll tidsschemat bra ! :)) Nu sitter jag här meed håret finare än finast o Sofi står o hispar om att vi snart ska åka ^^ Snaaart är det alltså dags för kvällens festligheter, och det kommer bli awesooooooooooooooooooome ! :DDDD

// glassflickan ",

Taggad till tusen !

Imorgon smäller det ! Dagen som jag väntat på i många herrans år ! Är man lussebarn så är man, o jag är glad att jag är det ! Föööör det kan inte finnas bättre traditioner än KARONKAN ! Först får du busa & kladda ner 1or & 2or och därefter göra dig riktigt fin och gå på baaal ! det skulle vara en mer traditionell dans jag saknar då kanske, för det hör liksom lite till. Men arken får duga helt enkelt ;)

Ikväll var jag först i skolan i lite drygt 3h, fixade både det ena & det andra ! Såå nu är allt fixat, ska vara det iaf ! ^^ Därefter åkte jag till Baltic o kolla sista perioden av Snupparna - Fram tillsammans me Isabelle & hennes kompis som jag hitta där (: Jag hann dock se matchens alla mål, haha ! Som slutade 3-1 till FRAM ! Mäktiga Norra Åland ! haha :) Men spännande var det, och båda målvakterna storspelade verkligen ! Creds till Viktor i snuppmålet, han var matchens lirare i mina ögon ! (:
Nu har jag ätit lite, duschat & t.o.m. målat mina naglar :o haha meen bara genomskinligt ^^ meen jag minns inte när jag gjorde det sist såå creds för det tack ^^, 

Idag har Ellen & Jennifer bokat resa också, dom sticker på lördag och jag vill meeeeeeeeeeeed ! Meen måste ha pass för det, och jaag vet ju förbanna inte var mitt är ! :@ Gaaaaaaaaaaah ! Ska ringa o höra hur det är med tillfälligt pass imorrn, o hoppas på att dom kan fixa det , polisen alltså ! 

Annars såå fick jag precis reda på att en viss ex-lyceist ska ut imorrn ! hihihihihi daaagen med stort D blev just tuusen ggr bättre ^^,

Jag borde egentligen sova nu, meen vill inte sova meed blött hår ! hehe fööör då blir morgondagen förstörd ^^ Men samling 07.00 är det såå snart ska jag gå ändå,.. föör allt borde vara packat & klart ! Just ja, ska låsa upp ytterdörren också, syrran kommer inatt ! 

Dessutom fick jag brev från Scom idag ! ( stockholm college of osteopathic medicine) äär mer sugen på göteborg dock, eftersom deras utbildning bara är 4 år, ist för 5. Meen ska läsa o begrunda katalogen jag fått (: Har dock mer eller mindre fått reda på att det inte finns en liknande utbildning i Finland på SVENSKA, bara på finska,.. Ska undersöka saken lite till, meen så är nog fallet. Men om det känns lika rätt om 1år såå blir det osteopat-utbildning för mig (: hihi tror det är rätt för mig ! 

Neej , nu titta igenom de sista , kolla att allt är meed och sen sova ! Blir NOLL uppdatering imorgon föör dagen stavas: KAROOOONKA ! Meen ni får stå ut, lovar bilder & en genomgående rapportering på fredag istället (: 

// Glassiga karonkaflickan ! ;)

Lugn & stressad på en & samma gång !!!

Känner mig lugn inför kvällskaronkan, var och köpte de sista smycken idag ! Fiiinfina , dock dyra meen kände ju butiksägarn såå fick 9€ rabatt (; Såå nu är klänning, väska, skor, bh, strumpisar & smycken - check ! Niiice ! Även dagskaronkans kläder är fixade ! (y) Så det känns bra ! 

Jag som blev såå lugn igår är helt uppstressad angående dagskaronkan nuuu ! Gaaaah ! Tydligen massor som fortfarande måste fixas o det är ett fåtal personer som göra ALLT ! Jag blir såå irriterad på att vissa anser att karonkan INTE angår dem utan de skiter blanka fan i allt o tänker bara komma på kvällen !!! 

Nu är klockan kvart över 4. Om 1h och 45min ska jag vara iskolan o blir förhoppningsvis klokare då. Vill dock hinna på innebandy till 20.45 meen vet inte hur bra det kommer gå,... Får se helt enkelt ! Dit måst jag iaf, föör har lovat att Adam ska få åka me hem (: 

Angående förberedlser inför imorrn såå har jag inte mycket kvar, skönt när man inte orkar bry sig ! ^^ Ben & fötter (som ändå inte kommer synas xD) är tillräckligt fixade ! Förutom dem såå har jag klippt & filat mina naglar ! ( det var INTE igår !) Och ska måla dem, noppa ögonbrynen o duscha & tvätta håret ikväll. Då behöver jag bara snabbt duscha & sminka mig imorrn o kommer att hinna med allt i god tid ! Ska va hos Birgitta klockan 12.30 såå det är chill ! (: 

Neej nu mat då kanske, får bli varma mackor idag ! Mums ! 

// glassflickan ",

Klappat & klart !

Ikväll har jag stressat som en tok, fram-och tillbaka hit & dit ! Jag har hunnit med ungefär ½ möte, en danstimme me duuunderflickorna , medis 2 ! <3 , duschat & rakat benen osv såå jag slipper stressa med det imorrn, seen har jag hämtat en skjorta från jennifer, leka brevbärare & rusat runt här hemma i sund på jakt efter fuuuula kläder att dela ut på tors oom inte min kära karonkaklass skött sig ! ^^,

Meen nu börjar jag känna mig klar, o relativt lugn angående karonkan efter att ha läst skolmejlen ! Det känns som att det mesta är under kontroll, skööönt ! Och även det mesta angående karonkakvällen också, skaa bara prova kläderna & helt bestämma smycken såå är allt klappat o klart sen ! Vilket är på tiden dåå karonkan är på torsdag ;)

Just nu sitter jag & funderar OM jag glömt nått viktigt, kan inte komma på det nu meeen vill INTE komma på det imorrn när jag är halvvägs istan igen. Men jag har noog packat allt som ska till glinen (aka en klass i lusse) o även det sista som jag själv skulle ha, HOPPAS jag ! eheh

Nu ska jag försöka sova & inte oroa mig för att jag glömt nått, imorgon & på torsdag blir det lååånga dagar ! Torsdag lär va uppstigning typ 06.00 o den kvällen ska sluta på arken, gissa om jag kommer va slut på fredag?! Meeen ack så roligt det ska bli ! :DD

Nattinatti !

// glassflickan ",

Trött chey !

Det blev nästan 2h på gymmet idag, först 3 + 10 på löpbandet följt av hopp i Sal B. Därefter gjorde jag enkla knöböj, dubbla i maskin, vadpress & sit-ups. Sa jag att jag skulle JOGGA idag? Så efter detta fick jag snällt ställa mig på löpbandet igen o köra 10 + 5 + 10 + 5. ( 10 = tio minuter jogg, 5 = 5 minuter gå) SEN körde jag dessutom mera sit-ups innan jag strecha ! Det kanske inte låter som så mycket, men för en skadad innebandyspelare påväg tillbaka såå är det mycket, lite väl i överkant faktiskt. 

Nu har jag lagat & ätit middag o jag är suuuperduper trött ! Dessutom såå diska jag lite också ;) Men jisses, det var som om luften gått ur mig :o dock har jag MASSOR att göra ikväll !

Först ska jag på möte halv 7 , hoppas att det går snabbt för klockan 8 börjar dansen, o jag tänker inte missa den då dansen har sportlov nästa vecka ! 

Sen ska jag prova hela min karonka-outfit och även min kladdkaronksoutfit, vilket innebär att jag måste till Jeffe o låna skjortan också ! Och dessutom har jag tänkt raka benen ikväll samt fixa mina tånaglar, dom syns ju inte meen ska man på karonkabaaal så ska man ! hihi just ja, noppa ögonbrynen sku jag göra också! Föör kommer nog ha stressigt på onsdag ändå, vill inte lämna allt till sista stunden  !

Därefter MÅSTE jag till sund, -.- crapcrapcrap ! Har endel saker jag måste hämta & så måste jag leta upp mitt förbaskade pass ! Fattar inte vart det tagit vägen :o det är helt putsväck !

Nej nu ska jag dra mig upp ur soffan, packa danskläder & göra en lista med saker jag ska ha från Sund ! 

Wish me luck !

// glassflickan ",

Hörförståelse & smycken !

Imorse var det dags, för mitt livs sista studenthörförståelse. Jag skriver alltså om engelskan. Inte för att den gick pissdåligt, utan den gick sådär 4 poäng ifrån nästa betyg. Och dagens hörförståelse gick sådär, är nog sämre än sist för öppna frågorna var inga kuul alls,. menmen, gjort är det och det kan inte bli sämre än ett M ändå ! (: 

Efter den såå drog jag & Maria ner på stan, i jakt efter saker lite saker att fixa 2orna meed på tors ;p saamt SMYCKEN ! Vi hitta direkt det vi sku ha till 2orna, sen köpte jag strumpisar o spännen & därefter börja jakten på smycken. Sprang direkt till Magique o köpte örhängena som jag velat ha, varpå vi fortsatte leta efter ett matchande armband ! Meen det var lättare sagt än gjort !

Vi sprang både hit o dit och sen äntligen, där jag "bara sku kolla snabbt" sååå hitta jag ! Eller expediten hitta ^^, såå det blev 3 enkla glittrande sooom helt passar till min klänning ! Och dåå ångrade jag att jag köpte örhängena,.. Tänkte inte mera på det utan vi gick till Ele & Kele & dääär hitta jag tusen ggr finare örhängen ! Sooom jag har på öppet köp o dom andra fick jag pengarna tillbaks för, tacktack ! Föör egentligen vill jag ha lite längre örhängen såå hoppashoppas att dom kan fixa såna till mig, det får jag veta imorgon ! Hoppashoppashoppas !

Nu har jag hunnit chilla & ätit lunch och ska så småningom till Avancia ! Joggingpass på schemat idag, + en styrkeövning som jag inte hann med igår (: 

Ikväll är det först möte 18.30 & sen dans 20.00 ! Därefter hoppas jag mamma sku komma hit såå vi kan prova hela min Karonka-outfit ! Dvs klänning, skor, väska & smycken ! iiiiiiiiih ! (((: 

Neeej nu leta upp gymkläder & sticka iväg ! 

// glassflickan ",

Spådom !

Sådär i brist på annat att göra ;p meen sova ska jag precis göra !
Ser ni inte vad det står så är det :
Du möter en person helt olik dig själv och kan inte sluta drömma. Yin och yang dras mot varandra.

Hhihi jaa, man kan nog säga att jag nyligen gjort det (A)

Måndag = ny vecka, nya tag !

Idag är det måndag, och det har varit en helt okej måndag (: Dagen började 12, och jag tvingade mig upp ur sängen just efter halv 11 ^^, Väl iskolan hade jag först svenskautgivning där vi fick reda på att textkompetensprovet överlag gått dåligt, crap ! Nu hoppas jag bara på att jag är ett undantag och fått helt okej resultat iaf. Målet var 4 + 4 + 5 poäng, dvs 13 meen vi får se. Får jag över 10 ska jag nog vara nöjd, då många 1poängare o t.o.m. 0 poängare har delats ut ! Nå det preliminära får vi på fredag, så ingen idé att oroa sig över det än (: Godkänd är man hur lätt som helst, men jag vill gärna ha M i svenska ! Nåja, det är essän kvar också, o det brukar jag va bra på ! 

Efter svenskan hade vi matte o ännu en predikan om studentprov, vi hade ju haft övningsprov (dagen efter min födelsedag) och jag fick godkänt ! Fick ett par poäng över godkänt också, och det utan att ha pluggat eller ansträngt mig destovidare i kursen, så det var mycket bra ! Nu, efter denna vecka ska jag verkligen sätta mig ner och räkna o gå på Räkna Med Jonny på tisdagseftermiddag, skulle ju gärna vilja ha M i matte också, men får jag C får jag väl nöja mig ändå. Matte är inte min starka sida ! 

Därefter var det mellanmålsrast & jag o Selinda stack ner på stan ! Vi köpte bhar , så nu har jag bara smycken kvar att införskaffa, och det fixar jag imorrn, sköönt ! :) Sen köpte vi mellis också och fick bråååttom tillbaks till skolan pga att kassatanten var trööög, o så hade dom bara 1 kassa igång?! Halllå?! Jisses alltså,. Så vi blev lite sena till Hälsan, meen Smulle är ju chill iaf ^^, Vi fick ut hälsan och den gick sämre än vanligt, men helt ok ändå ! Borde få samma i kursen och det innebär att jag håller 9 i medel och det är najs !

Efter skolan hade vi Karonka möte i 1h, pust ! Vi fick enhel del fixat iaf, hoppas nu alla GÖR det dom ska så att dagen blir bra ! Sen stack jag till gymmet. Har kommit in i ytterligare en tung gym-vecka, förra veckan med nya övningar var najs, nu är det jobbigt igen,... Blää,. ska iaf tvinga mig dit imorrn & på ons föör på tors sen går rehab-kortet ut så då ska jag vänta ett par dagar innan jag köper ett månadskort ! (: 

Ikväll har jag varit & handlat o sen kom Maria hit en sväng o så planera vi inför karonkan ! (: Vår klass kommer bli awesome, baara dom klär sig rätt ! ;) hihi

Nu ska jag så småningom sova, har studenthörförståelse imorgon bitti ! Och behöver vara pigg till den så ! (: 

Natti natti ! 

// glassflickan ",

Hemma igen !

Efter gymmet åt jag som sagt en snabb middag och sen åkte jag till Sund för att först jobba på Klippan i 2h, o jessus vad låååångtråkigt :O Helt sjukt , dessutom DOG min telefoon också så hade ingen kontakt med omvärlden ;p hehe

När jag äntligen slapp därifrån så åkte jag hem där mamma bjöd på glass och så såg vi på lite skidskytte följt av Bones och sen planera vi inför USA resan ! VI kommer fara till NY ett par dagar och det ser jag sjukt fram emot ! Visst ska Washington också bli kul meen NY är något spec ! Först är det alltså släktträff i Washington som gäller, sen ska vi och hälsa på nån släkting vid namn Michael och hans familj och därefter Verna med familj o dom bor utanför NY ! :DDD Ser såå fram emot det !

Men innan det blir USA såå har vi idag bekräftat att vi sticker till Irland över påsken ! Det är visserligen en fiolresa, vilket innebär mkt övande o spelande o inte alltför mycket annat meeen jag SKA gå på en äkta irländsk pub, så det så ! haha :D
Nu sitter jag istan med huvudvärk o slötittar på söndagsfilmen, som jag dessutom sett förut ! Nää, ska precis gå o lägga mig, ska ju faktiskt till skolan imorrn :O Börjar dock 12 ;) meen har mycket som ska hinnas med denna vecka osv ! Kommer bli fullt upp ! Men efter denna veckan är det full fokus på studentproven o inga skoldagar, skööönt !

Nattinatti !

// glassflickan ",

Drömutbildningen !

Jaaaaaaa, vet ni vad? Efter att ha prata med Nettan i fredags, så blev det rätt klart för mig. Har funderat massor fram- och tillbaka meen jag vill inte bli socionom eller sjuksköterska. Nej, jag vill behandla SKADOR ! För vet ni vad, det är precis vad som intresserar och fascinerar mig ! Och nu har jag kanske hittat min drömutbildning på:

Stockholm Collage of Osteopathic Medicine ! Haha jaag som sa INTE stockholm, och INTE Sverige ! ^^ Och visst, jag skulle gärna vilja fara till Hesa, det vill jag. MEN utbildningen är faktiskt viktigast ! :D Dessutom är Sverige innebandyns hemland, så det är ändå ett + ! ^^

Åååååh, jag är rätt uppe i det blå nu! :DDDD hihiihihihi mejla direkt och fråga efter en katalog (A) och VAD som krävs för att komma in ! Det är alltså Osteopat som jag tror att jag vill bli ! Jag tror faktiskt det skulle passa mig alldeles ypperligt ! :DDD Vad gör en osteopat? -----> http://www.osteopat.nu/osteopat/

Nu har jag precis käkat middag, det blev totalt 50min på löpbandet ! :DDDD NU ska jag äta lite till, blev inte riktigt mätt & seen ska jag skriva en kom ihåg lista och åka till Klippan och jobba ! ((: 
Update: Hittade även nu att denna utbildning även ges av Skandinaviska Osteopathögskolan och den ligger i GÖTEBORG ! Vilket skulle passa mig bättre ^^, Utbildningen är likartad men i Göteborg är den 1år kortare?! Dvs 4år vilket självklart är mer lockande , spec då utbildningen KOSTAR päängar ! Menmen, ska be om kataloger från båda, snacka me min studiehandledare om jag klarar kraven att komma in och seeen får vi se :)))))

// glassflickan ",

Dålig tajming !

Nu var det ju såhär att vi skulle ha partajjat igår, jag & jennifer & jennifer ! (jaa, 2 jennifer ! ^^) meen sen behövdes Jeffe på jobb och då blev det alltså lugnt istället, vilket igår ändå kändes okej föör jag var rätt trött osv. MEN vad får jag inte för mess av Jeffe sen då? JOOO att en VISS person var ute ! DAMIT ! Och jaa, jag vet att det var lördag igår meen eftersom Jeffe har kontakter + att jag ska jobba på stadshotellet isommar såå skulle det ha gått finfint ändå !
Jaa, just my luck alltså !

Haha nu har jag beklagat mig för både Jeffe (igen, sorry ^^) och för syrran ! hihi ^^ nuu känns det bättre ;p
Så småningom , om kanske 1h ska jag till Avancia och SPRINGA ! :DD Har även Ipoden laddad (tack jeffe !) såå då blir det lite lättare ! :D Ska åtminstone köra 3-10-5-10-5, ev ett 10-5 till, beroende på hur pigg jag känner mig :))

Senare idag så MÅSTE jag städa, o diska ! Usch, ser INTE fram emot det ! Blääblää men det måste göras ! Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll, chill bara nog ! Föör imorgon ska jag till skolan, har 3 utgivningstimmar ! Meen den första börjar 12 så det är iaf chill ! ^^,

Nej , om jag skulle städa lite o så småningom dra mig till gymmet kanske ! Solen skiner iaf, såå kanske jag sku va riktigt hurtig och gå till gymmet, joo så får det bli !

UPDATE ! Kom på att jag ska JOBBA på klippan ikväll, hurray ! Nooot ! ^^, Såå då vet jag vad jag gör iaf då,. Kanske bäst att dra till gymmet nu då kanske,.. 

// Glassflickan ",

Lördagsmys !

Nu är jag hemma igen föör syskonen Schönberg är på stadshotellet och JOBBAR. Jisses, dom är duktiga dom ! Själv äter jag bär (jordgubbar, blåbär, hallon) o banan joggis ! Mums ! :) FÖRSÖKER verkligen att inte äta chips, dipp, cola ALLTFÖR mycket. Det är sjuukt gott, meen det får inte bli för mycket ! För den 7 mars ska jag på INNEBANDYTRÄNING ! Woopwoop! it's gonna be awesoooome ! :D haha ser mycket fram emot det !

Såå fram tills dess är det TRÄNINGTRÄNINGTRÄNING (på gymmet alltså) o nyttig mat som gäller ! Föör jag TÄNKER spela en liten stund av matchen vi har den 9 mars, det är kanske säsongens sista och jag tänker INTE missa det !
Nu tänker jag läsa lite bloggar, äta upp min bärblandning o sen krypa ner i sängen med en film ! (: Imorgon är det söndag, o imorgon ska jag till gymmet igen !

Denna veckas träning:

Mån: Gymmet med Lillemor
Tis: Daaans (Med STYRKA)
Ons: Gymmet
Tors: Joggingpass på Avancia
Fre: Gymmet

Såå idag har jag rätt till en vilodag, dessutom har jag bara LITE träningsvärk idag, vilket är awesome ! :D

Nej nu mat, välja film & krya till kojjs !
Nattinatti !

// glassflickan ",

@ Jennifers place !

hihi nuuu har jag snott Jennifers dator, för hon är i duschen ! ^^, Var o kolla på hockey med Jennifer tidigare, o pojkarna vann stooort ! Nicenice, synd bara att kvalet till div 3 redan är kööört, dom borde vunnit mot Hallsta förra helgen då, o det gjorde dom inte,... Fel målvakt i mål första halvan av matchen ! ^^

Efter hockeyn körde vi runtruntruntruntruntruntruuuuunt på stan ! haha innan vi bestämde oss för en roadtrip till godby, till grillen för middag ! Och gott var det :D Sen har vi (läs JAG) haha vikt jennifers kläder medans hon fixat upp gardinerna :D Vi hitta sprit o en massa annat bland jennifer paltor ;p o en massa fiiiiiinfiiiin gamla kläder, typ pantalonger o liknande ;) hihi

Just var även Jennifers mormor & morfar här o hjälpte jennifer få håål i väggen för att hon sku kunna hänga upp alla sina tuuuuuusen rosetter ! ^^ Och nu är alltså jennifer i duschen, lr hon kom preciiis utdansandes ;D Snart ska hon på jobb o då åker jag hem o chillar, ska ev se på film o sen sova tidigt ! Ska upp o JOGGA imorrn ! På Avancia förståss, här är det tuuusen meter snö ute o kallt som jag vet inte vaaad !

Nej, nu ska jag va lite social me stumpan som t.o.m. me målat naglar för att va extra fin på jobb ;p hoho ^^

Och NU, hos jennifer funkar radavståndet :o blir knäpp !!

// glassflickan ",

Studentprov & lagkväll !

Igår hade jag fullt upp hela dagen, eller jaa, halva dagen gick ju åt att skriva textkompetensprovet ! Men det gick rätt bra, hoppas jag iallafall (: Jag satt o skrev i 4½h iaf ! Påvägen hem kom Jeffe utspringandes från Fantasia ! haha och såå gick vi hem till mig o skotta fram min bil, lr sopa egentligen o det var Jeffe som gjorde det ! ^^ taaack ! Medans jag sprang upp o hämta gymkläder !

Därefter åkte vi till AMS med Jeffes hyresintyg och därefter till Avancia ! Jag körde styrka och jeffe gick på zumba ! Efteråt kunde jag knappt gå :o hade såån sjuk träningsvärk ! Jobbigt, men ack så skönt ! Har tränat Mån-Fre denna veckan ! Sköönt ! Varav 1gång dans, 1 löppass och 3 styrke ! :)
Efter gymmet åkte vi och handla och sen blev det Fantasia för middag innan jag sku hämta upp Sara & Åsa och åka till Hanna för att påbörja lagkvällen ! :D Vi var först hos Hanna o åt, chilla och snacka och därefter åkte vi till Park för att basta o simma i poolen (: Mycket trevligt ! Tror vi var 13 brudar och Tommy ! ^^,
Sen skjussa jag ett par till Arken, Elin hem till sig och Nettan hade jag sällskap av hela vägen till Sund (: Väl i Sund snacka jag me fina Jennifer o sen sov jag som en sten till halv 11 imorse :D sköönt !
Idag har jag släpat med mig en massa grejjer till stan, skjussat brorsan & boman på träning och sen har jag städat akvariet ! NU chillar jag o väntar på att Jennifer ska ringa :) Så fort Jennifer kommer till stan såå ska vi åka på hockey, missar börjar meen ogillar att åka själv så det är okej :p
NU göra någge vettigt ! 

// glassflickan ",

Bättre än ICA-reklamen !

hahaha har ni inte sett denna såå måste ni göra det ! Den är klockren ! ;D

Allt annat än plugg !

Det är precis vad jag gjort idag ! Förutom gym, handla, mat, hämta tvätt såå har jag nu diskat, börjat laga mat som kommer ta en evighet o funderar på att vika tvätten lite snyggt medans jag ändå inte har nått att göra iväntan på att vitlökspotatisgratängen blir kvar ! ^^

Ja just ja, jag ska ju skriva STUDENTPROV imorgoN! hehe, plugga eller inte plugga? Visst, jag ska troligtvis studera på fastlandet och då har resultatet betydelse. Men fatta, jag vet inte ändå vad för uppgifter som kommer , ju ! haha klart jag kan plugga stilanalys ord osv men blabla,. ska väl bläddra lite i knixar boken kanske, så har jag gjort lite iaf ! hihi
Näeej, nu ska jag nörda lite facebook spel iväntan på gratängen, hihi ^^
// Glassflickan ",

En effektiv dag !

Klockan är bara 3 och jag har hunnit med rätt mycket idag redan ! Dagen började redan 07 av att jag väcktes av ett mess av Maria -.- o jag som inte brukar ha svårt att somna om hade otroliga problem ! :O

Jag låg och vred mig tills Jeffe messa vid 10, vi sku ju ha varit 10 på gymmet var meningen, hehe meen det blev det inget av ^^, Jag steg upp vid halv 11 , vilket är tidigt för mig när jag är ledig ^^, Åt en ordentlig frukost, hämta tvätten o gissa vad som fanns kvar? Jo ALL tvätt som var där när jag sku hänga upp min igår, gaaaah ! Jag som tyckte att jag var tröög, åh va jag vill ha en torktumlare !! För visst, jag sku kunna köpa mig en tvättställningen o ha tvätten här, meen det har jag faktiskt inte riktigt lust med,..
Nåja, nog om det ! Sen åkte jag till gymmet & körde ett joggpass, stod väl totalt 35min på bandet varav 20min joggning ! Känns bra ! Därefter åkte jag o handla, först till sparhallen där Adam satt i kassan & sen till kantarellen o där satt Nina i kassan! Åland är liiitet (: men saker som att känna personalen gör det hela trevligare (:
Nu har jag precis ätit lunch, lr för ett tag sen iaf ^^ det blev pasta & grillad broiler ! Mumma ! Köpte den för att göra sallad att ha med till studentskrivningen imorrn ! ((:

Jag har mjuksbyxorna rena, maten planerad såå nu är det bara o fixa mat & plugga lite tills imorrn då!  haha såå kanske jag fixar det ;D Är inte så särskilt nervös faktiskt, skräcken är dock att ALLA uppgifter innehåller ordet ANALYSERA ! För jag hatar det, även fast jag kanske måste göra 1 sån uppgift, meen helst vill jag ha uppgifter där jag kan skriva mycket själv, utan att behöva läsa såå mycket  ! ^^
Nå det återstår att se, jag har ju iaf gått preppkursen o fått 4poäng på de flesta uppgifter. Max är 6poäng. Så det känns rätt bra ! :) men ska väl försöka ta mig tid o titta lite på de sidor Anne (svensklärarn) nojsat om ^^
Nu ska jag rensa min gamla telefon o försöka förstå mig på min nya ! ^^
// glassssssflickan ",

Träningträningträning !

Har precis käkat middag, det blev plättar & svampröra till huvudrätt o plättar o blåbär till efterrätt ;) haha superdupergoott ! Och så fick jag diskat under tiden ! (y)

Det gick bra på gymmet idag, trots min förbannade träningsvärk som jag har sen i måndags ! Meen som sagt, bra gick det ! Körde ordentlig uppvärmning 3 + 10 min på löpband + mina fina hopp jag ska göra ! haha och efter styrkan såå jogga jag 10min till ! Måååst verkligen ta tag i detta och jogga järnet nu om jag alls ska orka me innebandyn sen ^^,
Efter avslutad träning såå strecha jag ca 10-15 min också ! meeen nu sitter jag här me en hemsk träningsvärk,. hoppas den är bääättre imorrn ! Imorrn blir det ingen styrka utan ett löppass ! Har fått order om ca 20-30min jogging 1-2 ggr i veckan ! Såå tänkte jogga imorrn o på lördag (: Tänkte köra enligt Paulo Robertos ordination (har läst en av hans böcker lite granna ^^,) Såå då är det 10min jogg, 5min gå, 10 jogg o 5 gå :p och då blir det totalt 30min ! Passar bra att börja med tycker jag (:

Nu kommer mitt träningsschema se ut såhär alltså:

Måndag: Styrka
Tisdag: Dans
Onsdag: Styrka
Torsdag: Jogg
Fredag: Styrka
Lördag: Jogg
Sön: Zumba med Jennifer förhoppningsvis (:

Awesoooome ! Äntligen ska jag få träna såå mycket jag vill ! haha meen nån vilodag / vecka ska jag haa, blir att stryka jogg varannan torsdag för att kroppen ska få vila ! Även fast det inte är nå långa joggingpass såå behöver kroppen en hel chill dag emellanåt (: Nästa vecka kommer det dock bli avbrott pga karonkaaaan ((: Såå ingen träning tors o fre troligtvis ^^,

Är dessutom småförkyld såå är riktigt stolt över mig själv hur bra jag orka ändå (:
Och jag OGILLAR starkt att det inte funkar att ha vettiga mellanruuuM! Nån som vet hur man fixar det??
Nu byta om o vänta på att Jennifer ringer såå ska vi sticka till Baltic ! :DD

// Glassflickan ",

I'm free !

Jaa ledig är jag ! INGA mer vanliga skoldagar ! Fatta vad skööönt det är ! :DDD Ska bara till skolan för att skriva studentprov, utgivninstimmar har jag på måndag och sen för att lämna in finskatentamens uppgifter då och då ! Fucking AWESOME ! :DD

Men bara för att jag är ledig såå betyder det ju inte att jag får mer tid över, eheh måste seriöst börja struktuera & planera mina dagar snart föör när jag var ledig 3 dagar sist såå blev det ju inte såå mycket vettigt gjort ^^,
Idag har jag hunnit med att tvätta en maskin & hängt upp den ! Och sen gick jag till skolan för att skriva ut mitt nya träningsprogram jag fått av Lillemor meeeen såklart FUNKA det inte ! Gaaah, värt !
Nu har jag precis ätit lunch och om ½h ungefär ska jag bege mig till gymmet ! Om 4 veckor får jag åka på en innebandyträning, om 4 veckor !!! Det känns orealistiskt men jag längtar sååå ! Nu har jag ett mycket kort styrkeprogram som jag ska göra 2-3 ggr / vecka meen dessutom SKA jag jogga 1-2 ggr ! Awesoooome ! Det känns riktigt bra faktiskt föör då kommer jag kanske orka lite på träningen ! haha :D
Bild på mitt första innebandylag, Heartbreakers ! haha ^^
Efter gymmet ska jag PLUGGA lite på studentprovet som är på fredag, svenska textkompetens ! Och sen blir det middag, diska och därefter vänta på att Jeffe ska Zumba klart såå vi kan fara till Baltic ! ((:

Jag ska här någon dag lägga in bilder från de senaste veckorna jag inte uppdaterat o på så vis ge en kort update (:
// Glassflickan ",

19år idag !

Ja hörrni, jag tänker inte dra nå mer ursäkter än att jag haft fullt upp o inte prioriterat bloggen på ett tag (: Meeen i skrivandet stund borde jag plugga på prov och dååå har jag mycket tid för detta ! haha nää men tänkte skriva mitt första inlägg som 19åring iaf ! För det fyllde jag idag ! hihi :D
I fredags firade jag först min födelsedag med mina amigos, först middag me brudarna och sen kom pojkarna :D haha hade jättetrevligt även fast jag av någon orsak var sjukt trött :p haha såå jag dissa arken o stanna hemma o göran, linus, måns & Sara satt kvar ((:
Jag har fått enhel del fina presenter också !
- En kampfisk, den nya mannen i mitt liv ! hihi hemmingway heter han o bodde tidigare hos min syster Sofi (:
-40€ presentkort på Sportcenter
-Kortlek, tärningar med sextema o penisformade godisar ! Samma tema som förra året av Måns, Göran, Linus & Sara ^^
-Värmeljusbehållare i form av en blomma
-Knivställ (köksknivar)
-Blomma
-Pengar
-Kokböcker
-Äggkokare
-Brödrost
-Ljus
-Värmeljushållare 2 st blåa
-En vinflaska
-Vägghållare till tvn
-2 halsdukar, en "vanlig" svart och en blå "utan ände" som syrran stickat !
Tror det var allt (: Och imorgon ska jag få present av Nette o Jeffe tror jag ((: hihi
Hade kalas idag för släkten, trevligttrevligt (: Sen laga jag & pappa middag, klyftpotatis & biff à la Lindholm (pappas special) Super gott !
Har haft en awesome födelsedag och fått massoooor av gratulationer, främst på facebook :D haha
Nu ska jag se på Bones & sen plugga !
Hade ! ( jag haaaatar att texten blir ihopklämd !!!!!!!!)
// glassflickan ",

RSS 2.0