Upptagen tjej !

Jepp, helt plötsligt fann jag inte ens tid för bloggen, haha det händer visst på lovet iaf ! I torsdags hade jag ännu en härlig sovmorgon, för att sedan stiga upp, få i mig lite frukost & sen ta tag i årets sista pepparkaksbak ! Puh

Till min hjälp hade jag min lillebror och det blev en hel hög ankfötter, månar och grisar och lite annat smått & gott :) På eftermiddagen fick vi sen fikabesök av Casper & Hilma med familj :) Casper hade visst blivit stark av all julmat och blivit en riktig muskelknutte ;) (aka spindelmannendräkt!) Superfin var han iaf :) 

På kvällen sen åkte jag iväg till Godbyhallen & tittade på Mixcupen & pratade med fina brudarna i laget som jag nog saknar :) Åh vad det kliade i fingrarna! 

Sedan blev det en tidig natt för att orka upp till Medimar 09.40 ! Träffade Åse , fick goda nyheter, och FICK SPRINGA IGEN ! :D Helt fantastiskt ! Ska nu öka vikter på styrkeprogrammet och fick sedan LÖPTRÄNING också ! Iiiih, mest korta intervaller och sånt men åh vad härligt ! :D Nu gäller det bara att pussla ihop och få in 3 löppass + minst 3 styrke och gärna lite extra cross-trainer ! 

Fick sen stanna där och köra mitt styrkepass på deras gym! Blev dryga timman, härligt ! :D Sedan hem, duscha, och ner på stan ! Fixa lite ärenden, köpte nyårsklänning & åt sen en sen lunch på nya stället Havtorn med Jennifer & Maria ! 

Därefter hem till sund, eftersom det var mamma & pappas bröllopsdag åt vi fin middag, Wienerschnitzel med klyftpotatis ! Muums ! Sen drog vi ut till Eckerö & kalas för min syster som fyllde 31år dagen innan :) Åt god kladdis & spelade kort ! Trevligt :D 

Idag är det nyårsafton, inledde dagen med NYÅRSRUSET ! Skulle gå tillsammans med mamma men hon halka efter så gick mestadels själv. Men attans va skönt det var ! Gick korta, 7,5km ! Och skönt känns det :) Nu ska jag börja fixa till mig och sedan traska över till Sara där 3-rätters ska avnjutas i goda vänners sällskap ! Efter fyrverkerierna får vi se vart vi hamnaaar ! :D 

GOTT NYTT ÅR ! 

2012 års nyårslöften:

- Ej börja röka !
- Våga göra det jag vill göra till hösten! 
- Tränatränaträna ! Beach 2012, here I come ! ;) 

Ungefär så, och inget av dom känns särskilt svåra att hålla ! Bra det ! :) 

Annars önskar jag att 2012 blir ett skadefritt år för mig, det tycker jag att jag förtjänar efter de senaste åren! 

Puss & kram! 

// Hanna

Friends with benefits!



"My heart is bound to beat right out my untrimmed chest"

// Hanna

Ut & resa !

Åh, jag blir lite smått avundsjuk när jag på fb läser om gamla gymnasiekompisar som tar världen med storm ! Jag älskar skolan jag går i nu men en del av mig vill ändå bort, bort till varmare breddgrader ! Om jag ändå hade haft ett sportlov, då hade jag kunnat åka med Jennifer & dom. Men nej, nu får jag vackert vänta. 

Påsken känns lockande, men det är ju så sjuukt långt kvar dit ! 

Det är verkligen besynnerligt, trots att jag fick ett underbart toppen besked av Erkki idag kan jag inte vara på topp hela dagen. Vi har ingen snö och det ska vara vinter, får jag ingen riktig vinter vill jag hellre ha sommar. Så är det bara! 

Hittade "gambianska" pengar idag när jag städa ur ett par lådor, kanske dit jag borde dra?! 

Oh well, är inne i en alldeles för funderade och nojjande period känner jag. Men det blir lätt så, när jag som är van med att ha fullt upp & ett fullspäckat schema plötsligt ändrar miljö för 3veckor och har ca 1 sak inplanerad/dag. 

Imorgon förmiddag ska det bakas pepparkakor, sedan får vi fikagäster. På kvällen tänkte jag dra mig in mot stan & va lite social hade jag tänkt. Blev inget sådant ikväll eftersom jag var så grymt trött. Sen sover jag istan för att orka upp till att möta Åse 9.40 på Medimar för träning ! Jises, det innebär tidig morgon det.

Fredag kväll är det mamma & pappas bröllopsdag så då hade vi tänkt be pappa laga wienerschnitzel! Såå gott! För att sedan fira min syster som fyller år imorgon egentligen. Lördag är det nyårsafton och det kommer nog bli en lyckad sådan! 

Bjuder på lite härliga bilder från Torquay:





<3 

Nu blir det sit-ups & en film så att jag somnar ! 

Nattinatti , Hanna

Årets julkort !

Lite sent, men bättre sent än aldrig. Right?! Detta har jag fixat till ikväll :) 


http://sendables.jibjab.com/view/3pKlWueGLACHKLhI

Övrigt har jag sett på Sällskapsresan 2 & funderar seriöst på att sova snart, är superseg ! Imorgon är en ny dag, pepparkaksbak & julfika med Hilma & Casper med familj står på schemat ! :D 

Over and out ! 

// Hanna

Möte med ortopeden !

Blev en förtrollandevis underbar kvart ! :D Berättade direkt för honom att jag inte kände av någon smärta, att programmet med Åse går utan problem och att det inte känns som att något är fel :) 

Varpå han svarade att det lät ju helt fantastiskt och bättre än han trott nu efter 6-7veckor! Han gjorde sina tester och ledbandet som tidigare var sönder vid ena fästet är nu nästan 100% lagat ! Det kommer vara helt bra om ytterligare 6 ! Korsbandet då, det stora mysteriet ! Vet ni va?? Det kändes så bra att han menar att jag i dagsläget INTE kommer behöva opereras ! Utan det kommer bli bra ändå ! :D

För det verkar som att korsbandet som är av "självfäst" i det bakre vilket de gör i vissa fall och det är mycket positivt för det är naturligt och brukar visa sig fungera riktigt bra ! Han berättade om en fotbollsspelare som det hänt lika för och han kunde spela 12år i allsvenskan med sitt knä utan problem och utan operatioN! :D 

Han sa även att det är möjligt att jag om 6veckor är fullt rörlig! Hur awesome är inte det?! Och det enda han sa nej till på listan över vårens schemaplanering var skrinningen, men det hade jag ju redan räknat med och jag får vara på isen men typ inte skrinna :p haha men om det är det enda så är detta helt jävla fucking wunderbaaar ! 

Har gått runt med ett leende på läpparna enda sedan jag kom därifrån ! :D 

När vi kom därifrån gjorde vi diverse ärenden på stan! Nu är vi hemma & snart blir det mat ! :D Ikväll ska jag ev in till stan & umgås med bästaste Jennifer! (: 

Peace out !

// Hanna, den lyckliga!

Another note to self:

Filmen 27 dresses är & kommer alltid vara en awesome film ! Se den , alltid ! :)

Imorgon ska jag möta min ortoped, jepp en sån har jag numera. Och jag kommer inte gå därifrån förrän han med 100% säkerhet vet vad det är för problem med mitt knä! 

Nu sit-ups & sen sova !

// Hanna

Året 2011!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa, flyttade utomlands & tog studenten!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade något!?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja Ted & Ulrika fick Hilmisen :)

4. Dog någon som stod dig nära? Relativt nära, Bob <3

5. Vilka länder besökte du? Fastlandet, Irland, USA, Sverige

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Hmm, kärlek

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Hmm, 4juni, 9 juni, midsommar, 22 aug, 1 okt, 8 okt, 9 november,...

8. Vad var din största framgång 2011? Ta studenten & flytta till Sverige!

9. Största misstaget? Hmm, kan inte komma på nått såhär,.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Knät åter igen samt förkyld som sätan nu på hösten,.

11. Bästa köpet? Hmm, löpartightsen eller stövlarna eller regnkläderna! haha

12. Vad spenderade du mest pengar på? Hmm, mat?!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Beskedet av att jag klarat studenten & beskedet att jag kom in på Lillsved :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? "krossa alla fönster" - maskinen, What are words - Chris Medina

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mest gladare !

16. Vad önskar du att du gjort mer? Hmm, varit ledig isomras !

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sommarjobbat,.

18. Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen, mormor & farmor :)

19. Blev du kär i år? Inte kär,..

20. Favoritprogram på TV? Har inte sett på tv men kollat HIMYM & SATC på datorn :)

21. Bästa boken du läste i år? "Stefan Holm - 1 av 12"

22. Största musikaliska upptäckten? Chris Medina

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Japp

25. Något du önskade dig men inte fick? Säkert det också :)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Oj, minns inte,. firade med vännerna nån dag tidigare så gissar på släktkalas?!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja men jo det finns det väl nog.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Mer slapp på hösten, älskade mysdagar iskolan!

29. Vad fick dig att må bra? Vännerna :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen speciell

31. Vem saknade du? Vännerna hemma när jag flyttade

32. De bästa nya människorna du träffade? Släktingar i USA & klasskompisarna :)

Kopiera denna du också !

// Hanna


Allt löser sig!

Note to self: Du kan ej räkna med en bra nattsömn på natten efter att du legat hela dagen i sängen! Bra, då vet vi det ! Kunde alltså inte somna igår kväll, var helt hopplöst, sista gången jag kika på klockan var den över 4..,. 

Detta resulterade i att jag var sjukt jäkla trött när klockan ringde denna fagra morgon, mindre kul. Drog mig iaf sent om sider och efter lite lagom stress kom vi oss iväg till stan, min syster & jag. Klockan 1 var det sagt & 1 var vi där :) Skämt o sido så tyckte jag nog att intervjun gick bra, får nu bara vänta och se hur hon knixa till det :) Får hoppas på att hon inte blandar mellan oss bara :) Fick sedan springa runt på stan med en fotograf för att få till ett foto innan syrran måste rusa till båten! 

En annan hade all tid i världen att döda så jag lunkade till bibban & slog mig ner med en bok :) Efter närmare timman höll jag på & somna så ansåg att det var lika bra att låna boken och dra mig mot brorsans istället, känns lite bättre och somna där :) 

Vid 4 sen kom mamma , och ändrade planer hade det blivit så vi åkte och handla och sen hem. Men lika skönt det ibland, även fast jag sett fram emot att äta ute. 

Så nu sitter jag här i mitt barndomsrum och funderar på vad jag ska göra av kvällen. Min syster har åkt, min bror är på träning, pappa är på jobb och mamma & mormor tittar på nyheterna. 

Känner ingen iver för att reda upp & har jag ingen inspiration vet jag att det inte blir mycket vettigt gjort heller. Såå kanske ägnar en kväll åt min kära vän datorn, han skulle ju behöva bli lite ompysslad (läs rensad) 

Hittade även en nyårslista som jag tänkte fylla i men publicerar den skillt :) Kanske tar itu & summerar året med bilder också?! Den som lever får se. Nu först känner jag iaf för att avsnitt av HIMYM :)

Det verkar iaf som att nyår löser sig, 3 av 4 uteställen har 18års åldersgräns så månne inte att jag får med mig nån till nått av de 3 ställena efter en fin middag som lutar mot 3-rätters i trevligt sällskap! Jo, blir nog alltså här på holmen (: För att sedan dra till Åbo ett par dagar veckan efter innan jag åter styr kosan mot mitt kära Stockholm ! Fint när saker löser sig !
// Hanna

Nattfunderingar!

Som vanligt är det vid denna tidpunkt som mina tankar börjar snurra gränslöst. Har suttit bra länge & socialt haft datorn framme inne på min systers rum :) Har sökt utbildningar, resor och tittat i min mapp markerat "framtidsplaner" dit jag samlat länkar till tänkbara resor , utbildningar och annat jag tänkt att jag kanske vill göra :) Där finns allt från specifika utbildningar till au-pair sidor och volontärjobb. För det är mellan dessa 3 jag velar inför nästa höst varpå tyngden efter en kvälls googlande läggs på det sistnämnda. Hur givande hade det inte varit att åka utomlands, lära sig nytt språk & kultur, göra något vettigt som ger minnen för livet och detta utan otroligt höga kostnader?! Låter fantastiskt i mina öron :)

Drömmen är att åka och hjälpa barn i Afrika, den drömmen väcktes när jag 08 besökte Gambia, dagen vi var till en fattig by och gav ballonger kommer jag alltid minnas. Barnens lycka gick inte att ta miste på, de var överlyckliga ! Går att jämföra med barn som fått en ny telefon eller ipod i vårt samhälle :) För att denna resa ska vara möjlig även med faktorn billigt så är det via vårt fredsinstitut (www.peace.ax) jag tänkte höra mig för :) De erbjuder nämligen hjälp med att ordna resor som finansieras av EU till större delen :) Det innebär att arbetsområdet begränsas till Europa men lika glá är jag för det :) Prio nr 1 är att jobba med barn, får jag involvera idrott är det ett + och hamnar jag i ett land med mer värme än oss är lyckan total ! 

Jag ska söka högskole-uni utbildningar till nästa höst men har inga desto större planer på att anta studieplats, det bästa skulle vara att få plats på fastlandet för då kan man skjuta upp starten! :) Om jag inte lyckas få en resa som jag vill fara på är planen istället att jobba hösten och efter jul betala och dra på en volontärresa till Afrika ! :) För nån gång, om bara för någon vecka så ska jag åka dit & ge tillbaka !

Annars snurrar mina tankar kring nyår, Åland/Åbo/Stockholm?! Dunno,... 

Nu ska här sovas iaf, vill inte ha alltför stora ringar under ögonen när det ska tagas foto på intervjun imorrn! 

Nattinatti !

// Nattsuddaren nr 1, Hanna

Juldagen & annandagen!

Började lungt & fint med en låång sovmorgon ! Härligt ! :) Därefter spenderade vi kvalitetstid med min mormor, och på bästa sätt görs det med hennes eget intresse: handarbete ! Jepp, ni läste rätt ! 1 gång om året, när mormor är på besök letar hela familjen (minus pappa) fram handarbeten som vi alla en gång i tiden fått. Räknade lite hastigt att vi jobbat på dom ca 10år ! hehe skynda långsamt som det heter ! :) Men det är lite småkul, och det är tradition :) Jag jobbar på en korsstygnskudde med Nalle Puh motiv, räknar med att ha den klar tills jag får mitt första barn ! haha vilket det förhoppningsvis är ett tag till! :)

Därefter var det motionsdags. I min familj har vi 2 grupper, eliten och motionärerna. Jag brukar tillhöra eliten med pappa & Svante meen inte iår inte. Jag fick vackert gå på promenad med mamma, mormor & syrran medan eliten körde backträning ! Åh vad jag ville springa med dem ! Skynda långsamt var det ja,... 

Därefter juldagsmiddag = julmat ! Och sen var det hopp i duschen & fixa till sig som gällde ! Har ej tidigare deltagit i denna tradition även om jag även förra året hade åldern inne meen iår var jag med ! Juldagen = utgång! Förade lite hos Sara med amöban & sen drog vi till Kino, där de ej ville släppa in mig eftersom jag var 1månad för liten -.- såå det blev indigo istället ! Och lika bra var det, billigare & "alla" var där ! :D Träffade en massa gymnasievänner & annat folk ! Helt underbart roligt ! Dansade hela natten lång & hann även med shottar vilket resulterade i en riktigt askalasbra kväll ! Är superdupernöjd :)) 

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, legat i sängen mest hela dagen, sett på "Bad teacher" med syrran och käkat chips & dipp ! Årets sista onyttigheter förhoppningsvis ! (Förutom det som hör julen till givetvis;)) Nej skämt och sido dagen har varit crap, har mått illa & varit helt slut. Men efter chips & film blev det bättre ! Och får inte glömma colan, min vän! haha så nu sitter jag klarvaken (nästan) och hjälper syrran packa :) 

Imorgon ska vi in till stan till 1 för intervju med en lokaltidning och sedan åker syrran hem ! Själv ska jag äta ute med familjen och det innebär INGEN julmat ! Har redan tröttnat ;) Behöver sen även baka ut pepparkakorna ! :) 

Vad som sker på nyår är ännu oklart; Åbo, Åland eller Sthlm?? Den som lever får se :) Men fram tills dess ska jag ha lugna, sköna dagar och hjälpa mamma reda upp i huset, sortera i rummet och göra mig av med saker jag aldrig kommer behöva igen :) Alltid skönt att få sånt gjort! Behöver även vara duktig och fixa med lite stuff till skolan och så, men jag har tid på mig ! För vi börjar först dne 9.1 ! Wunderful! 

På tal om lingonris så har jag även bestämt mig för att skaffa en onepiece ! Japp, ingen äkta utan det blir en minst lika awesome från ziperall.se bara den kommer in i lager igen! Åh vad jag ska njuta av den i fjällen sen :) 

Så det blir årets julklapp till mig själv ;) Ifjol unnade jag mig en ny vattenflaska & träningsskor ! Förresten glömde jag nog skriva upp en massa julklappar, kan fortsätta listan med: miniplattång, 2 halssband, hårsmycke, handduk, startkablar & bogseringslina, mössa som det står "åland" på, lite "turgumma" , massageolja, träningsdagbok, 1 säsongen av House, badsaker, julstjärna och jaa kanske även nått till som jag ej minns nu :)

NU bör jag vara lite social, vet inte när jag får träffa syrran igen ! 

Tjingeling !

Dagen före & julafton!

Ja dagen före doppardagen blev en riktigt lyckad dag ! :) Hann inte med allt jag skulle göra men ett pepparkakshus blev byggt & så hann jag slå in bra många klappar innan det var dags att åka till dagis & hämta Tilda ! :) Sista ungen på dagis kl 15.15 och en överlycklig tjej fick vi lätt med oss därifrån! Styrde kosan mot Eckerö och underhöll oss med att sjunga julsånger :) 

Väl framme hann vi båda pyssla & läsa böcker innan det var dags för middag som dom bjöd på, mums ! Därefter var det dags för huvudorsaken till varför vi kom, JULGODIS ! :D Lagade allt från praliner, knäck, julstjärnor, mandelbollar med choklad & sist men inte minst polkagrisar ! Det sistnämnda var mest spännande då ingen av oss utan äldsta syrran gjort det förut :p Men bra blev det & kul var det ! :D Sen ägnade vi halva natten åt att spela kort, skitkul som vanligt ! :)) Kom inte hem förrän vid halv 3,3 nånting. 

Idag, julafton, dagen med stort D ! Men med en dag utan snö så försvinner min julkänsla rätt snabbt tyvärr. Hade massor att göra, pepparkaksdeg, dekorera pepparkakshus, laga potatislåda, klä granen & fixa sista klapparna ! Allt detta hanns med utan problem innan vi fick huset fullt av folk för lite julfika :) Vid 5 i 4 insåg sista kusinen att det var dags att skynda sig hem för att hinna se kalle anka ! haha 

Traditionsenligt kollade även vi på Kalle Anka men måste säga att skolans julspel av ett par av "julkorten" var såå mycket bättre ! :) Men de "nya" delarna var bra, härliga Nalle Puh: " Typiskt, dubbeltypiskt" haha :D 

Sen, tamdatam var det dags för JULBORDET ! ÅÅåh, awesomeness! Supergott var det, och allt fanns med! Första riktigt julbordet för min del eftersom jag missa lilla jul och det iskolan inte hade ens i närheten allt jag önskar :p Såå det var efterlängtat!

Vi fortsatte sen med att trycka i oss lite mer i form av dagens pepparkakor & julstjärnor! Men vi sköljde ner det med supergo blåbärsglögg :) Och det kan jag verkligen rekommendera, blåbärsglöggen alltså ! Vi köpte den på julmarknaden vid Siggesta på 2a advent och jag ångrar att vi inte köpte mer :) 

Efter lite visdomsord från Karl-Bertil blev det dags för julklappsutdelningen ! Har visst varit himla snäll för fick en herrans massa grejjor :D Allt från badmintonracket, träningsgummiband till pengar, parfym, <3 format plättlägg , en glaserare och mycketmycket mer ! :) Är supernöjd! 

Därefter hann vi med att titta på både Svensson, Svensson och första Sällskapsresan innan jag bestämde att julafton var över för denna gången :) Nu ska här bara göras 20 sit-ups & sen sova, inte kan man fuska idag med all julmat i magen inte ! Imorgon blir det en lugn dag med familjemys & pyssel ! :) 

Nattinatti !

// Hanna :)

En dag med vänner!

haha det lönar sig visst att nojja sig här för idag fick jag umgås med 2 av mina absolut bästa vänner ! :D Dagen började med en ordentlig frukost följt av en snabb fixning eftersom jag hade fått ett sms av en tidningsreporter som ville intervjua mig och min syster. Men sen så blev det iaf ändrade planer och vi skjöt upp intervju till nästa vecka tisdag :) Hur som helst så fick det oss att komma iväg i någorlunda tid så det var positivt ! :)

Jag & syrran lämnade mamma och drog själva en sväng på stan och fixade de sista julklapparna! Nu är allt fixat, och imorgon ska allt slås in! Sköönt! Vid 3 åkte jag till min fina Sara, blev väl inte världens roligaste eftemriddag men nyttigaste för henne iaf! Skönt att kunna vara till hjälp & stöd :) 

Efter middagen åkte jag in till stan igen och denna gången för att träffa Jennifer ! Åkte till Dinos för att jennifer var hungrig så satt där och åt och snacka om allt mellan himmel & jord ! Härliga tider :) 

Idag fick jag vara med fina vänner, imorgon står syskondag på schemat ! :D Syskonskaran, bestående av 4 samt Tildisen ska äta middag och laga julgodis ! Myyys! Men innan vi hämtar skruttungen på dagis ska vi bygga ihop pepparkakshus & jag ska slå in julklappar! 

Nu ser jag på tv med lillebror innan det blir sängen, nattinatt !

// Hanna

Det håller!

Måndag gym, tisdag gym & idag 1km simning ! Och knät? Har känt av lite molnande känning på gymmet meen simningen gick utan problem ! Kunde t.o.m. simma bröstsim?! Kände verkligen ingenting ! Vilket är rätt otroligt eftersom när jag sist försökte mig på det så värkte det så jag sluta,.. hmm, bra nyheter det iaf ! :) 

Annars så har jag idag slagit in en herrans massa julklappar & lyssnat på julmusik :) Ingen snö har vi så man har ingen lust att gå ut och därmed knappt någon julstämning :( Dystert minsann! Menmen, kanske det hinner infinna sig det å, det är ju iaf bara 22a imorrn :) 

Imorgon annars är planen att dra in till stan och hämta ut korten som ska ges i julklapp, köpa ramar & sen träffa Sara :) Sen hade jag även tänkt att hinna med och träffa Jennifer! Känns lite trisst att jag varit hemma iaf 3dagar och inte hunnit träffa nå vänner!? Men så är det när dom är i skola/jobbar dagtid och jag har valt träning kvällstid,. menmen. Skönt att umgås med familjen också, speciellt såhär i juletid :) 

Imorgon kväll sen ska vi snickra ihop och garnera pepparkakshus följt av glöggmys & på fredag ska vi baka julgodis med syster T & vildungen ! :D 

Även fast det är skönt o va hemma så måst jag nog erkänna att jag saknar klassen, man är så van att ha de flesta runt sig 24/7 när vi bor på skolan så det känns rätt tomt utan dom. Menmen, får ju se dom snart igen ! :) 

Nu 20 sit-ups & sen sängen ! Snart nyår och jag filar på nyårslöfte, och så skulle det ju inte va så dumt med platt mage till beach -12 heller ;)

Nattinatt !

// Hanna

God jul !

När jag inser att senaste inlägget handlade lite deppat om min skada så inser jag att det kanske är dags och uppdatera er lite :) Ser att det trots är några trogna som fortfarande tittar in ! :) 

Idag är det den 21 december och jag är hemmahemma, på Åland alltså ! :D Sedan olyckan har jag hunnit med att bli lite bättre, d.v.s släppt kryckorna, fått min fysioterapeut godkänd & varit på ett första besök & fått ett träningsprogram ! Har även hunnit med att visa Törna Åland, isamband med besöket hos tidigare nämnda fysioterapeut Åse :) 

Iskolan har vi haft simskola & massage ! Härliga tider, i vattnet kände jag mig frifrifri ! Wunderbar ! Mamma & bror min kom på besök en helg, vi hann gå på julmarknad, shoppa & äta gott :)

Har även hunnit med att gå luciatåg, troligtvis mitt livs sista så det gäller att passa på :) Har haft simskoleavslutning där jag nöjt kunde kryssa i det mesta på intygen för mina kära simknattar ! Efterföljt av en eftermiddag på relaxavdelningen med klassen ! MYS! Följt av mys hos Emil med lite klassisar ! Helt underbart !

Dessutom har jag shoppat en herrans massa juleklappar, bakat lussekatter & pepparkakor med min gudson, skippat några lektioner iskolan för att se hans luciatåg och även hunnit med att hålla i innnebandy för klassen ! :D Och så får jag ju inte glömma mina innebandyknattar som jag trots skadan kunnat jobba med :) För dem hade vi avslutning i lördags, en cup ! Många skratt men roligt var det ! :D 

Vi har haft även julfest på skolan för alla barn som vi haft och göra med under hösten, min klass spelade upp "Tjuren ferdinand" och det gick lysande ! :D 

Nu är jag hemma på Åland, njuter av ledigheten och sällskapet av familjen & mommo fick vi hämta igår ! :D Så jaa, mitt knä är pajj men man får ju göra det bästa av situationen ändå :) Ska dock försöka förbättra min uppdatering , men jag lovar inget :) 

Nu vet ni vad jag pysslat med iaf ! 

// Hanna

RSS 2.0