1:a, 2:a och en fjärdedel

Jag har nu överlevt den första julen utan mamma o pappa, haha skämt o sido! Men den första julen utan min kärnfamilj och den andra som jag har firat tillsammans med Henrik är nu förbi och det nya året är snart här! 

Julen blev rätt lik som jag hade tänkt, mycket sömn, mycket god mat (vad annars, "svärmor" är king!) och så har jag tydligen varit himla snäll för jag fick verkligen rekordmånga julklappar iår :-) Men det var som damen på rökka sa den 22:a efter att jag givit henne dricks " du får nog många julklappar du, så snäll som du är". Tänkt att en så liten sak, som att lämna växeln till damen som jobbar sent en söndag kväll så jag själv slipper laga mat kan ge så mycket värme o glädje tillbaka! Det är ofattbart mina vänner! 

Jag fick allt från hemlagad müssli, till massagepresentkort, pepparkvarn, muggar, mixer och mycketmycket mer! Men nog om det, det hör ju lite till att summera året såhär på slutet, så här kommer mitt 2013:

Januari: 

Inledde året relativt pigg och glad då vi firade in det nya året stillsamt med fina vänner @scheffers. Det blev inte mycket alkohol och ingen krog då vi var slitna från skidresan och dessutom så hade inte jag heller två friska ben att stå på. Men lika kul hade vi för det :)

Denna månad åkte även H:s föräldar på semester och tamtadam vi var hundvakter! Överraskade mig själv genom att klara av att gå ut med dem båda, själv trots att jag själv knappt kunde gå särskilt bra! Har även skrivit om väder med -24 grader! Vi hann även med att se när mitt yngsta kusinbarn Ines fick vatten över huvudet och så åkte jag på flygtur över Åland med pappa! Har dock fortfarande inte redigerat de bilderna,.. Dessutom gjorde jag come back på hjorten sen min sjukskrivning i december! Hann även med att rehabträna och plugga en del givetvis :p Sprang dessutom på sommarjobbsintervjuer!

Månadens bild:


Februari:
Månaden där jag fyller år, inledde den med att bli grundlurad på ett surprise kidnappnings/överrasknings firande! Var ju nog väntat, då vi gjort så med alla som fyllt år det senaste halvåret meen de lyckades ändå lyra mig då de var fiffiga nog att planera in det helgen före jag fyllde år! Blev middag, havsvidden o rökka nattmat! Riktigt fint med fina vänner! 

I februari pluggade jag även igen en hel massa som jag missat under min sjukskrivning, tappade även motivationen till gymmet men knegade på. Firade en mysig alla <3 dag med hjärtat och lärde min bror gå på kryckor (!) Han kastade dom dock ett par dagar senare,.. Spenaderde ett helt sportlov på åland (sånär som på en dag i sverige där jag spontanshoppade en klubba för att försöka höja min rehabmotivation ^^), vääldigt ovanligt för mig och vilade upp mig, gymmade och städade och matade kattor i Sund! 

Månadens bild: 


Mars:
I mars kretsade mitt liv kring rehabrehabrehab och skolaskolaskola! Skrev kontrakt med Åss och hade därmed sommarjobbet som ställföreträdare på Pub Albin klart! Pluggade drinkar så både jag o H blev knäppa men klarade även barprovet utan problem några små finlir till så hade det varit utmärkt! Rehaben gick framåt och jag njöt av att få springa idioten! Tog igen en passa praktikpass på Hjorten, tittade på innebandy och blev spelsugen samt ägnade mig åt nedräkning av antalet franskalektioner vi hade kvar att ej sova oss igenom... Påsken firade vi både på Enklinge och i Sund och den innehöll allt från ägg, äggjakt, fiske och krovgrillning!

Månadens bild: 

 

Nu har jag hunnit med 1/4 av året och får nu här ta en paus, klockan visar 23.14 och jag har 3 jobb att klara av imorrn! Jaa, jag ska inte jobba lika mycket under 2014 som jag gjort under 2013, jag lovar (: 

God natt! 

// Hanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0