Snabba veckan!

Ja jisses, det var ju just måndag och imorrn är det fredag! :O Åkte ut till Sund i måndags, chillade, satte upp studsmattan och planerade presenter och lite sånt. På tisdagen tog jag en lång sovmorgon bara för att vakna upp till mulet och regn,.. jag som skulle sooola.... Nåja, provade klänningar och städade istället! Hittade klänningen jag gick ut högstadiet med för 5år sen och denna passa lika bra fortfarande! Så den ska jag ha på examen imorrn :D Hittade även en klänning jag kan ha på Johans 40-års fest på lördag! Perfekt! :)

Eftersom mamma var istan åt jag och pappa middag på knallen och sen tog jag mig in till stan och vidare till gymmet! Körde nuvarande styrkepasset och genomförde det hela utan bekymmer! Skönt! Känner dock inte att  mitt vänstra ben riktigt är styrkemässigt i närheten av mitt högra än, så får se hur testerna går om nån vecka men det visar sig! :)

I onsdags var sista praktikdagen, hade rätt mycket lunchgäster så tiden bara sprang iväg! Hade sen utvärdering och fick en 5a, alltså högsta betyg! :D Nöjd chey! 

Därefter blev det middag med familjen på Niska, lite försenad morsdagsmiddag :) Sen åkte jag och Henrik och käka årets första mjukglassar! Sjukt besviken dock, liten glass och dålig service,. tacka vet jag mattssons och knallen! Måste åka oftare dit utåt ;) 

Idag är det torsdag och imorse åkte min kära iväg ut på sjön, igen! hååh han har knappt varit hemma på hela veckan! Själv åkte jag till skolan och fick pengar för skånyckeln och för garderoben vi jobbat i! Sen åt jag lunch med Julia innan det var dags att dra ut på studiebesök till Silverskär! :D Vilket innebar att åka båååååt! Åh vad jag älskar att vara på sjön! Helt underbart! Fint väder hade vi och förutom en rundtur fick vi Ålandspannkaka, och äppelpaj :D Mumsigt bara värre! 

Efteråt drog jag till simhallen och hämta Tildisen och vi åt lite och drog till lekparken :) Sen när hon blev hämtad la jag mig på sängen för att vila lite = Somna! Vaknade helt förvirrad vid 18-tiden, kom fram till att det fortfarande var kväll = somna om vaknade vid 20.30.. Dit åkte min middag och träning ;) Så det blev flingor till middag och nu har jag hunnit med att hänga tvätt och rakat benen typ ^^ Lugn kväll! Imorrn är det examen, sen ärenden på stan följt av examensfirande! Fast det blir ett lugn firande! Har bokat in mig på en dansworkshop på lördag förmiddag! :DD Och innan alla negativa kommentarer kommer, så JA jag ska ta det lugnt och känna efter med mitt knä, har dessutom tagit reda på att det inte är särskilt mycket "hoppiga rörelser" men jag är sjukt sugen på att få träna något riktigt roligt och inte bara gym! :)

Och sen bär det av ut till Sund innan 40-års fest står på schema! :D Det kommer bli en bra men fullspäckad helg känner jag! Så om ni inte hör nått av mig innan söndag så vet ni nu varför! 

Trevlig helg! 

// Hanna 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0